تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867444935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مصايب ناخوانده امضا کردن يک طرح»


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۷:۲۶ق.ظ)
ابتکار: «مصايب ناخوانده امضا کردن يک طرح» موج -
به گزارش خبرگزاري موج، «مصايب ناخوانده امضا کردن يک طرح» عنوان سرمقاله روزنامه ابتکار است که در آن مي خوانيد:
امضاي 80 نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي پاي طرح توقف مذاکرات، با اعلام جعلي بودن شماري از اين امضاها از سوي برخي نمايندگان امضا کننده، به چالش کشيده شده است.
نکته مهم آن است که رييس مجلس پيش از اعلام وصول سه فوريت اين طرح در مجلس نسبت به آن واکنش نشان داد و با اين طرح مخالفت کرد و بنابراين پيش از طرح موضوع در صحن علني نيز مشخص بود که اين طرح نه تنها حمايت اکثر نمايندگان مجلس را به دنبال نخواهد داشت بلکه از نظر رييس اين نهاد قانون گذار نيز غيرکارشناسي توصيف شده است.
با اين همه موضوعي که درباره اعلام جعلي بودن برخي از امضاهاي طرح نامبرده اهميت بسيار دارد، چيز ديگري است! در واقع بر اساس آيين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي، خواسته هاي نمايندگان در قالب هاي مشخصي قابليت ارائه به هيئت رييسه و صحن علني مجلس را دارد.
بر همين اساس هرگونه طرحي از سوي نمايندگان مجلس با شيوه مرسوم و مشخصي نوشته و به هيئت رييسه تقديم مي شود. از اين نظر موضوع جعلي بودن برخي امضاهاي سه فوريت طرح توقف مذاکرات هسته اي، افزون بر اين که موجب سست شدن پايه هاي انديشه دلواپسانه در قوه مقننه و بدنه جامعه مي شود، از سويي نيز اين پرسش را در ذهن تــداعي مي کند که با توجه به مشخص بودن سازکار ارائه طرح نمايندگان در مجلس، چگونه امکان جعل امضا وجود دارد.
به نظر مي رسد معادلات اين موضوع مي تواند دربردارنده شايبه تسامح و تساهل برخي از نمايندگان در امضاي برخي از طرح ها باشد. به اين معني که برخي از نمايندگان بدون دقت نظر کافي در مطالعه طرح ها و قالب ارائه آنها به صحن علني، اقدام به امضاي آنها مي کنند.
بديهي است که هر طرحي ابتدا با مکتوب کردن از سوي طراح آن به ديگر نمايندگان براي امضا تحويل داده مي شود، و امضاي نمايندگان در ذيل همان طرح و بر روي همان برگ کاغذ به طرح نوشته شده سنديت و اعتبار قانوني براي مطرح شدن در صحن علني مي دهد، بنابراين غريب الوقوع است که با جابجايي برگه ها بتوان امضاهاي نمايندگان را در تاييد يک طرح جعل کرد. در اين صورت تنها راه براي جعل امضا، ناخوانده امضا کردن برخي طرح ها از جمله طرح توقف مذاکرات است.
در صورت صحت داشتن اين شايبه، بايد نگران وضعيت موضع گيري هاي مجلس در امور مهمي همچون مذاکرات هسته اي و حتي ديگر مسايل سياسي داخلي، منطقه اي و جهاني باشيم. چرا که در اين صورت و با اين کم توجهي هاي خطير، اعتماد عمومي به اعتبار موضع گيري نمايندگان در مجلس به عنوان سند نرم افزاري اداره کشور، کاسته خواهد شد.موضوع طرح سه فوريت توقف مذاکرات، در واقع يک بازي باخت-باخت براي نمايندگان مخالف دست يابي به توافق هسته اي است.
به بيان ديگر هم نمايندگان طراح آن به واسطه عملکرد احساسي و شتابزده خود که رييس مجلس هم بر آن تاکيد کرد، بازي اعتبار را باختند و هم کساني که امضايشان را بدون دقت نظر کافي پاي آن انداختند. گروه دوم با اعلام جعلي بودن امضاها، اگرچه سنديت طرح مذکور را از اعتبار انداختند، اما نشان دادند که موضع گيري ها و احيانا خواسته هايشان دست کم در برخي موضوعات قابل استناد نيست.

نويسنده: شايان ربيعي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن