واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حسنیخو پس از بازدید از باشگاه فولاد
بازیکنان یکی از تیمهای پایتخت در زمین راه میرفتند!
مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان در بازدید از باشگاه فولاد خوزستان گفت: متاسفانه در بازی اخیر یکی از تیمهای پایتخت شاهد آن بودیم که بازیکنان آن تیم در حالی که شکست سنگینی خورده بودند در زمین راه میرفتند و هیچ تلاشی نمیکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه فولاد خوزستان، رضا حسنیخو در جلسه ای که علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال، فرامرز کیانی زاده مدیر کل ورزش خوزستان، کاظم طالقانی رئیس هیات فوتبال استان و تنی چند از مدیران باشگاه فولاد خوزستان در آن حضور داشتند اظهار داشت: بنده واقعا از این تعداد افتخار آفرینی برای یک باشگاه شوکه شدم و قبل از آن این اطلاعات را نمی دانستم، ای کاش که این موفقیت ها به گوش همه مردم ایران برسد تا متوجه شوند که با کار اصولی و توجه به پتانسیل داخلی و تربیت بازیکن می توان به چه موفقیت هایی رسید. مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان ضمن تبریک صعود تیم فولادنوین خوزستان به لیگ برتر فوتبال کشور اظهار داشت: وزارت ورزش همواره فوتبال موفق و حرفه ای را تحسین می کند و به مدل قراردادی که باشگاه فولادنوین با تکیه بر آن به موفقیت رسید علاقه دارد.
وی افزود: متاسفانه در بازی اخیر یکی از تیم های پایتخت شاهد آن بودیم که بازیکنان آن تیم در حالی که شکست سنگینی خورده بودند در زمین راه می رفتند و هیچ تلاشی نمی کردند. این یک ضربه بزرگ به فوتبال است چراکه بازیکن باید بداند که با شکست تیم او هم ضرر می کند و با پیروزی او هم سود خواهد کرد و این کاری است که مدیرعامل فولادنوین توانسته در این تیم انجام دهد و می تواند یک مدل خوب برای قراردادهای بازیکنان فوتبال شود.
حسنی خو لازمه پیشرفت فوتبال ایران را کار زیربنایی در بازیکن سازی دانست و افزود: تولید کاری بسیار سخت است اما فولاد خوزستان چه در صنعت و چه در فوتبال نشان داده که تولید کننده خوبی است و این کار بزرگی است که یک باشگاه در رده های مختلف فوتبال کشور تیمداری کند و بر سکوی نخست قرار بگیرد.
مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان در ادامه اظهار داشت: انتظارمان از فدراسیون فوتبال و آقای کفاشیان این است که موفقیت های باشگاه سازنده فولاد خوزستان را در سطح کشور برجسته کرده و آنها را تشویق کنند.
وی همچنین ضمن تقدیر از تلاش های سیف اله دهکردی، مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان خطاب به ایشان اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان حامی سازندگی است و در مسئله سربازی بازیکنان تلاش کرده که نتیجه خوبی حاصل شود و همچنین از هرگونه پیشنهاد جدید از سوی مسئولان نظامی و ورزشی استان خوزستان برای رفع این مشکل استقبال می کند و این در حالی است که تلاش ها و رایزنی های ما همچنان ادامه دارد. انتهای پیام/خ
94/02/22 - 16:35
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]