واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۴۸ب.ظ)
مسوول بنياد خاتم الاوصيا(عج): شهداي ما با خدا معامله کردند موج - قم - مسوول بنياد خاتم الاوصيا(عج) گفت: شهداي ما با خدا معامله کردند، معامله آنها به قدري خالصانه بود که براي بسياري از مردم امروز قابل درک نيست و خداوند هم به همين خاطر چيزهايي به آنها مي دهدکه همه حيرت مي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مسوول بنياد خاتم الاوصيا(عج) در مراسم يادواره شهداي مدرسه علميه شهيدين گفت: امام راحل بيان کردند که سال ها بايد بگذرد که قدر شهدا دانسته شود، حکمت امام به حدي بود که ايشان چيزهايي مي ديد که هنوز براي ما مشهود نشده است.
وي افزود: يک پرفسور فرانسوي به شلمچه آمد و گفت که اين جا چه جايي است و اين خاک چه کاري مي کند که اين همه انسان را متحول کرده است؟ وي گفت اگر يک تکه از اين خاک در اروپا بود چه کارهايي در اروپا براي ساختن جوانان خود مي کرديم.
حاج حسين يکتا افزود: بايد دقت کنيم که چرا امام راحل فرمود، بايد وصيت نامه خواني شهدا را انجام دهيم، بايد در حوزه و دانشگاه نهضت وصيت نامه خواني شهدا را ايجاد کنيم، شهداي ما اين وصيت نامه ها را در لحظاتي نوشته اند که از دنيا منقطع شدند و دراين لحظات است که حکمت متجلي مي شود.
وي گفت: مردم شيفته شهدا و اين فرهنگ هستند، بايد کنکاش و جستجو کرد که چه اتفاقي افتاد که شهداي ما اين چنين محبوب شدند و چه کنيم همچون شهيدان شويم.
مسوول بنياد خاتم الاوصيا(عج) گفت: شهداي ما با خدا معامله کردند، معامله آنها به قدري خالصانه بود که براي بسياري از مردم امروز قابل درک نيست و خداوند هم به همين خاطر چيزهايي به آنها مي دهدکه همه حيرت مي کنند.
يکتا افزود: شهداي ما به قدري پيش از شهادت خود يقين داشتند که حتي در برخي موارد تاريخ شهادت خود را نيز مي گفتند، اين يقين همان يقيني است که از عمق ايمان ايجاد شده است.
وي اظهار کرد: نبايد از شهدا چيزي بسازيم که مردم گمان کنند آنها دست نيافتني هستند، شهيد مصطفي کاظم زاده، يک نوجوان 16ساله تهراني، براي اولين بار به جبهه آمده بود و به دوستان خود لحظه شهادت و نحو و حتي چهره پس از شهادت خود را ترسيم کرده بود و به آنها گفته بود که لبخند پس از شهادت او به خاطر ملاقات امام زمان(عج) است.
مسوول بنياد خاتم الاوصيا(عج) گفت: طلاب بايد تبليغ چهره به چهره کنند و اين خاطرات را به شکل شيوايي براي مردم بيان کنند، مقتل خواني شهادت را بايد در بين مردم ترويج کرد، بايد اين اسرار را با خاطره به جوانان منتقل کرد.
وي افزود: براي مردم به شکلي اين مباحث را بيان کنيم که هم خود رشد کنيم و هم آنها را رشد دهيم، رهبري بيان کردند که بايد در شرايط فرهنگي امروز، يد بيضا را در بياوريم و عصاي موسي را بياندازيم؛ يعني بايد در اين راه جهاد کنيم، عصاي موسي و ستاره هاي مسيرياب شهدا هستند.
يکتا افزود: بايد بدانيم که در بيرون از اين مدارس، جوانان ما با هزاران شبهه رو به رو هستند و اگر ما در اين مدارس آماده نشويم در مقابل اين تهاجمات چهره به چهره و رو در رو و وايبري و واتساپي شکست مي خوريم.
وي اظهار کرد: در اين يادواره ها بايد نفس عميق بکشيم و نفس مطمئنه را ببينيم، امروز جوانان ما نفس تازه مي خواهند چون دشمنان اين فضا را آلوده کردند و طلاب بايد اين نفس و هواي تازه فرهنگي را به جوانان منتقل کنند و يکي از راه هاي آن وصيت نامه خواني است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]