تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870523245




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چین به لطف ایران بزرگترین واردکننده نفت جهان در ماه آوریل شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روزنامه چینی: چین به لطف ایران بزرگترین واردکننده نفت جهان در ماه آوریل شد پکن - ایرنا - یک روزنامه معتبر چینی اعلام کرد که به لطف همکاریهای نفتی ایران، چین در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) به یکی از بزرگترین واردکنندگان نفت جهان تبدیل شده است.


روزنامه سراسری «تسان کائو شیاو شی» روز دوشنبه با انتشار گزارشی از فعالیت های چین در حوزه انرژی، نوشت: کسب این موفقیت از سوی چین ناشی از افزایش قابل توجه میزان واردات نفت این کشور از ایران و متعاقب آن گسترش همکاریها و تعاملات تهران - پکن طی سالهای اخیر در حوزه انرژی بوده است.
در این گزارش همچنین خاطرنشان شده است: همکاری ایران با چین سبب شده این کشور با واردات 740 میلیون بشکه نفت خام در ماه آوریل، از آمریکا پیشی گرفته و لقب بزرگترین وارد کننده نفت دنیا در این ماه را به خود اختصاص دهد.
این گزارش می افزاید: ایران همواره شریک تجاری نزدیکی برای چین بوده و دو کشور مناسبات گسترده ای داشته اند و ارزش این روابط در بخش تجارت فراتر از 50 میلیارد دلار است.
«تسان کائو شیاو شی» در عین حال توجه رسانه ها و تحلیل گران غربی به افزایش بی سابقه مناسبات نفتی ایران و چین را مورد اشاره قرار داده و می نویسد: بدون شک رویکرد مثبت و همکاریهای نزدیک دو کشور با یکدیگر، باعث بروز این اتفاق خوشایند برای پکن شده است.
این گزارش می افزاید: در حالی که واردات نفت خام آمریکا در روز 720 میلیون بشکه بوده، چین با عبور از این رقم و رساندن آن به 740 میلیون بشکه نشان داد که دست به تغییرات بزرگی در مسائل اقتصاد بین الملل خود زده است.
این گزارش در حالی منتشر شده که همزمان با افزایش قیمت نفت خام به بالاترین حد خود در دو ماهه گذشته، انجمن نفت آمریکا از کاهش ناگهانی میزان ذخیره نفت این کشور خبر داده است.
براساس آمارهای گمرک چین، ایران سال گذشته (93) پس از عربستان سعودی، آنگولا و دیگر کشورها، ششمین صادرکننده بزرگ نفت به چین بود. صادرات نفت ایران به این کشور آسیایی سال گذشته (2012) با ٢٨ درصد افزایش نسبت به سال ٢٠١٣ میلادی به ٢٧,٤٦ میلیون تن، حدود ٥٥٠ هزار بشکه در روز، رسید.
چین در زمان حاضر به بزرگترین شریک تجاری جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیا و یکی از بزرگترین شرکای تجاری کشورمان در سطح جهانی تبدیل شده است.
اداره گمرک چین در گزارشی که در پایان سال 2014 میلادی (بهمن - اسفند) منتشر کرد، حجم کل مبادلات تجاری تهران - پکن در سال گذشته میلادی را 51 میلیارد و 850 میلیون دلار اعلام و تاکید کرد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل - 2013 میلادی - با رشد همراه بوده است.
آساق*231*1597



21/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن