واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس سازمان دامپزشکی کشور خبر داد
کاهش آمار مبتلایان به تبمالت در ایران
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: آمار مبتلایان به تبمالت از سال 86 تاکنون با تلاشهای سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت به شکل چشمگیری کاهش یافته است.
![خبرگزاری فارس: کاهش آمار مبتلایان به تبمالت در ایران خبرگزاری فارس: کاهش آمار مبتلایان به تبمالت در ایران](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/05/14/13930514000484_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه به نقل از ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه، مهدی خلج در دیدار با استاندار کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به کاهش منابع آبی در کشور مناطقی مانند مانند سفیدبرگ جوانرود که تولید، اشتغال و گردشگری در آن بهخوبی صورت میگرفت بهدلیل ورود آب فاضلاب به آن تعطیل شده است. رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: با تلاش این سازمان، هماهنگی نهادها و سازمانهای مرتبط و مسئولان استان این مشکلات را میتوان برطرف کرد. وی با اشاره به اهمیت بیماری تبمالت، گفت: با تلاشهای سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت، آمار مبتلایان تبمالت از سال 86 تاکنون بهشکل چشمگیری کاهش یافته، اما برای کنترل کامل این بیماری با برنامههای تدوین شده میتوانیم در راستای کنترل آن گامهای محکمتری برداریم. خلج با بیان اینکه فعالیتهای مجموعه دامپزشکی در راستای اقتصاد مقاومتی و بهداشت عمومی است، افزود: از مسئولان استان انتظار داریم همچون گذشته، دامپزشکی استان کرمانشاه را یاری کرده تا این حمایتها منجر به فعالیتهای دقیقتر و موثرتری شود. ابراهیم رضاییبابادی استاندار کرمانشاه نیز در این دیدار خاطرنشان کرد: فعالیتهای ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه در حوزه سلامت و بهداشت عمومی موثر بوده و مجموعه استانداری در تمام زمینهها آمادگی هرگونه همکاری با این ادارهکل را دارد. معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه نیز با اشاره به اقدامات مهم کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، افزود: مشکلات عدیدهای در حوزه تب مالت در استان وجود دارد از جمله آن میتوان به هممرز بودن با کشور عراق و همجواری کرمانشاه با استانهای آلوده به این بیماری اشاره کرد. آیتالله آزرمی ادامه داد: با توجه به اینکه دام عشایر این منطقه مدام در حال تردد است کار مبارزه با این بیماری را در استان با مشکل مواجه کرده و ضرورت دارد که بهمنظور رفع آن تصمیمگیریهای منطقهای توسط سازمان دامپزشکی و سایر وزارتخانههای مرتبط اتخاذ شود. معاون برنامهریزی استاندار کرمانشاه نیز در این دیدار بیان داشت: یکی از توانمندیهای استان کرمانشاه، حوزه صادرات دام است بهنحوی که در سال گذشته حدود 170 هزار راس دام از استان به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شد. به گفته علیاصغر میرزایی، اقدامات و عملکرد مناسب ادارهکل دامپزشکی استان کرمانشاه موجب شده تاکنون هیچ محموله مرجوعی نداشته باشیم که با تسهیل روند صادرات بدون شک اقدامات موثرتری در این حوزه صورت میگیرد. مجتبی نیککردار معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به اقدامات موثر مسئولان استان در کنترل بیماری لمپیاسکین، توجه ویژه به استان کرمانشاه خصوصا در حوزه اعتبارات ماده 10 و 12 به دامپزشکی استان را خواستار شد. نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت و همراهی استاندار و معاونان وی در کنترل بیماری لمپیاسکین و VHS در استان، خاطرنشان کرد: با توجه به وظایف خطیر سازمان دامپزشکی کشور که در کنار حمایت از تولید، سرمایهگذاری و اشتغال پایدار باید سلامت محصولات تولیدی را مدنظر قرار دهد، این مهم در استان کرمانشاه با حمایت و همراهی مسئولان ارشد همواره در دستور کار قرار دارد. انتهای پیام/2700/ش40
94/02/20 - 19:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 249]