تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827136520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال بومی سازی و آینده پژوهی درحوزه فاوا است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال بومی سازی و آینده پژوهی درحوزه فاوا است تهران-ایرنا-معاون پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهمترین برنامه های سال جدید پژوهشگاه را آینده پژوهی و بومی سازی، مشاوره و خدمات پژوهشی فاوا، همکاری در سطوح بخشی، فرابخشی و بین المللی برشمرد.


به گزارش ایرنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر کامبیز بدیع با تاکید بر عدم ورود به پروژه های خرد و برونسپاری پروژه های کوچک به بخش خصوصی، ادامه داد: مساله بومی سازی مساله مهمی است که مورد توجه خاص مجموعه وزارت ارتباطات بوده و از این رو، هرگونه اقدام پژوهشی و توسعه ای که بتواند منجر به ارتقای بومی سازی در سطح کشور بشود می تواند در پرتوی تعامل پژوهشگاه با وزارت ارتباطات هویت یابد.
وی با تاکید بر نقش مرکز در خصوص آینده پژوهی و بومی سازی در جهت اقتصاد مقاومتی در حوزه فاوا به ایجاد پژوهشکده سیاستگذاری و مدیریت راهبردی فاوا اشاره کرد و افزود: در این پژوهشکده رصد فناوری های آینده، سیاستگذاری مبتنی بر نوآوری و اقتصاد مقاومتی و مزیت رقابتی، تجاری سازی، اشتغال مولد و تنظیم مقررات را با توجه به ابعاد اجتماعی، اقتصادی فرهنگی و زیست محیطی دنبال می کنیم.
وی آینده پژوهی را ترسیم مسیر راه عنوان کرد و اظهار داشت: در نظر داریم مطالعات تخصصی و فنی در پژوهشکده ها انجام و سپس جمع بندی دستارودها در پژوهشکده سیاستگذاری و مدیریت راهبردی فاوا با در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی، اقتصادی فرهنگی و زیست محیطی صورت گیرد.
بدیع با اشاره به ضرورت اعتلای کارایی فعالیت های پژوهشی، خاطر نشان کرد که با احیای دفتر انتقال فناوری و ارتباط با صنعت با هدف ارتقای مالکیت فکری، تولید محصول و تجاری سازی ایده ها و دستاوردهای پژوهشی و نیز احیای دفتر نظارت و ارزیابی پژوهش با هدف ارتقای سطح کمی و کیفی پروژه های تعریف شده در لایه های کاربردی، بنیادی، راهبرد و توسعه ای، این هدف دسترس پذیر خواهد بود.
وی دیگر برنامه پژوهشگاه را ایجاد اکوسیستم پایدار پروژه ها و محصولات به منظور زنده ماندن آنها و نه تنها اجرا دانست و از برگزاری نشست مربوط به چالش های تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه ها با ذی نفعان مختلف اکوسیتسم یاد کرد و افزود: انعقاد تفاهم نامه و همکاری های فناورانه با بخش های مختلف اکوسیتسم فناوری و رایزنی و مشارکت در برقراری تعاملات و همکاری های فناورانه با موسسات تحقیقاتی خارج از کشور در دست بررسی است.
بدیع در بخش دیگر سخنان خود از حمایت از پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: رایزنی و مشارکت در برپایی رویدادهای مرتبط با استارت آپ های حوزه فاوا، حمایت از شرکت های دانش بنیان نوپا، راه اندازی پارک تجاری علم و فناوری فاوا و مرکز مجازی رشد و مرکز نوآوری فاوا از جمله اقدامات در این زمینه است.
وی در ادامه همکاری با مجموعه وزارت را بیشتر در قالب طرح های کلان و مشاوره ای بیان کرد و گفت: پژوهشگاه به عنوان مشاور مادر وزارت ارتباطات، انجام طرح های کلان و پروژه های علمی- تخصصی و پژوهشی را که به نفع مجموعه باشد ترغیب می کند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پروژه های واگذار شده از سوی مجموعه وزارت ارتباطات به مرکز خاطر نشان کرد: پروژه هایی نیز در دست مذاکره است و در واقع تدوین طرح های کلان پژوهشکده ها با محوریت نیاز شرکت ها و سازمان های تابعه وزارت، صورت می گیرد و با اقدامات در دست اجرا، درصددیم به جایگاه قطب پژوهشی حوزه فاوا در کشور مبدل شویم.
وی مشارکت در برگزاری کنفرانس ها و همایش های بین المللی مرتبط با حوزه های تخصصی و ایجاد ارتباط با مراکز و موسسات معتبر خارجی و بین المللی در حوزه ICT در این راستا عنوان کرد.
معاون پژوهشگاه در زمینه استفاده از توان بخش خصوصی، دانشگاه ها و مراکز رشد و پارکها در قالب طرح های کلان، به این نکته اشاره داشت که اجرای طرح های کلان با برون سپاری حساب شده به بخش خصوصی تفویض می شود.
وی در مورد همکاری در سطح بین المللی به تلاش در عضویت در کمیته های تخصصی ITU و فعال کردن گروه های مطالعاتی اشاره کرد و افزود: در صورت امکان از همفکری مشاوران خارجی در پروژه های جاری پژوهشگاه بهره خواهیم برد و برنامه جامعی نیز جهت تعامل با نخبگان متعهد خارج از کشور و اجرای نمونه های موردی در دست تهیه داریم.
بدیع در پایان از مهمترین پروژه های پژوهشی سال گذشته، به استخراج و تعیین سطح مجاز شاخص های کیفیت و پشتیبانی سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و طراحی سامانه مربوطه، پشتیبانی داشبورد مدیریتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جهت نظارت بر عملکرد دارندگان پروانه و توسعه شاخصهای جدید مورد نیاز و مطالعات و امکان سنجی ورود اپراتور چهارم ارائه کننده خدمات تلفن همراه پهن باند اشاره کرد.
وی دیگر پروژه ها را نیز تهیه و تدوین پیوست فرهنگی پروانه اپراتورهای موبایل باند پهن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تدوین سند راهبردی توسعه خدمات الکترونیکی روستایی در چارچوب نظام نامه ارجایی خدمات USO و ارائه طرح پایلوت، مدل مفهومی خدمات الکترونیکی و سند توسعه پژوهش و فناوری شبکه ملی اطلاعات، طرح کلان کاربردهای شبکه ملی اطلاعات و کلیه RFP های مربوطه، استاندارد سازی و طراحی مدل در تدوین طرح جامع فناوری شبکه ملی اطلاعات، طرح جامع (پرتال ) واحد دولت الکترونیکی، طرح جامع مدیریت یکپارچه شبکه ملی اطلاعات، تدوین برنامه اجرایی و بومی سازی تجهیزات و پیاده سازی سرویس های باند پهن نسل چهارم، شناساسی و تحلیل فناوری و جهت گیری های مرتبط با نسل پنجم، امکان سنجی و تعیین چارچوب های راهبری برای راه اندازی اپراتورهای ماهواره ای در ایران از نظر فنی، اقتصادی و قانونی، برشمرد.
علمی(1)**9190**1440



20/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن