تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826982744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح جدید دولت پکن برای توسعه طب سنتی چینی در جهان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طرح جدید دولت پکن برای توسعه طب سنتی چینی در جهان پکن - ایرنا - شورای دولتی پکن با تدوین طرحی پنج ساله، به دنبال توسعه طب سنتی چینی در خارج از کشور است تا علاوه بر آشنایی مردم دنیا با ویژگی ها و درمان این نوع طب، به نوعی از روشهای درمان با داروهای شیمیایی فاصله بگیرند.


به گزارش ایرنا، این تصمیم در آخرین نشست شورای دولتی چین تصویب شد و مقرر گردید، شرایط استفاده از خدمات و تجارب طب سنتی این کشور از امسال علاوه بر داخل، برای مردم سایر نقاط دنیا نیز فراهم شود.
بر اساس این طرح که از سال جاری میلادی (2015) تا سال 2020 اجرا خواهد شد، طب سنتی چین نقش بیشتری در شبکه درمانی و پزشکی این کشور داشته و همچین زمینه صادرات بیشتر محصولات و خدمات درمانی این طب به خارج کشور فراهم خواهد شد.
خدماتی از قبیل مراقبت های درمانی و پزشکی، نگهداری سالمندان و تبلیغ فرهنگ استفاده از طب سنتی از چین بخشی از این طرح عنوان شده، ضمن آنکه بهرگیری از روشهای درمانی این طب، شرایطی مناسبی را برای فاصله گرفتن از درمان با مواد و داروهایی شیمایی فراهم خواهد کرد.
شورای دولتی چین اعلام کرد که در این طرح، سیاست های تشویقی برای شرکت های خصوصی جهت سرمایه گذاری در طب سنتی چین و توسعه آن در نقاط مختلف دنیا در نظر گرفته شده است.
همچنین مراکز درمانی طب سنتی در چین بیشتر مورد حمایت قرار گرفته و از سرمایه های بخش خصوصی، جهت ایجاد مراکز جدید استفاده خواهد شد.
خبرگزاری شین هوا نیز در گزارشی اعلام کرد که استفاده از فن آوری اطلاعات در زمینه توسعه طب سنتی چین نیز در این طرح گنجانده شده است.
به همین خاطر مقرر گردید که همه مراکز سلامت، بیمارستان های شهری و 70 درصد از کلینیک های روستایی در چین، به بخش طب سنتی مجهز شوند.
همچنین خدمات پرستاری در منازل برای مراقبت از سالمندان نیز باید بر اساس شیوه های طب سنتی چینی باشد.
چین ماه گذشته در حاشیه اجلاس سالیانه بوآئو، طرح «جهانی شدن طب سنتی» را مطرح و زمینه را برای اجرای این طرح فراهم کرده بود.
امروزه طب سوزنی به ‏ عنوان شاخص ‏ترین شیوه در طب سنتی چینی، در میان جامعه پزشکی جهان طرفداران فراوانی پیدا کرده است؛ چنانکه بسیاری از پزشکان از کشورهای پیشرفته ‏ غربی پس ‏از گذراندن دوره پزشکی یا تخصصی معمول در دانشگاه ‏های جهان، برای فراگیری طب سوزنی به مؤسسات آموزشی این رشته مراجعه می ‏کنند، تا پس ‏ از آموختن این روش از آن در ارتقاء سلامت بیماران خود بهره ببرند.
«تیان شیاومینگ» مدیر آکادمی طب سوزنی و سنتی چین در آمریکا، گفت: جامعه پزشکی آمریکا به طب سوزنی چین به عنوان یک درمان روانشناختی نگاه می کند و دولت آمریکا هر ساله ده ها میلیون دلار صرف هزینه تحقیقات بر روی طب سنتی چین می کند.
علاوه بر طب سوزنی چین که مورد توجه طیف گسترده ای از مردم آمریکا قرار دارد، دیگر روش های درمانی این کشور از قبیل، ماساژ، انرژی درمانی، تای چی و داروهای گیاهی، بخش قابل توجهی از سیستم درمانی مکمل در آمریکا را به خود اختصاص داده اند.
پزشکان آمریکایی در 10 سال گذشته نگاه تردیدآمیز خود به طب سوزنی چین را تغییر داده و شمار پزشکانی که درباره این روش درمانی مطالعه می کنند، رو به افزایش است.
بنا بر اعلام منابع رسمی آمریکا، 44 ایالت از 50 ایالت این کشور، مجوز درمان با طب سوزنی را صادر کرده اند.
این در حالی است که صدها دانشجوی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به طور آکادمیک طی سه تا چهار سال در زمینه طب سنتی در چین به کار مطالعاتی مشغولند.
میزان مقبولیت روش های درمانی سنتی چین در آمریکا به حدی افزایش یافته که بخش گسترده ای از بیمه های این کشور، هزینه های آن را تقبل می کنند.
این روزها در حالی ‏ که آمار و ارقام ابتلا به بیماری ‏های مختلف همچون سرطان به ‏شکل سرسام ‏آوری در حال افزایش بوده و درمان یا بهبود بسیاری از آنان از طریق طب کلاسیک گاهی سخت می ‏نماید، پزشکان در جستجوی راه ‏های مؤثرتر و کاراتر، به طب سنتی روی آورده ‏اند.
طب سوزنی که گفته می ‏شود، قدمتی 5 هزار ساله دارد، با رویکردی متفاوت و براساس دیدگاهی فلسفی به کل هستی انسان به درمان بیماری ‏ها می ‏پردازد.
در این روش اعتقاد بر آن است که هر نوع بیماری در واقع به ‏سبب اختلال ایجاد شده در الگوی انرژی حیاتی الکترو مغناطیسی بدن بوجود آمده است و برای رفع آن باید این اختلال را اصلاح کرد. به این معنی که اگر همه ‏ انرژی ‏های درونی بدن با یکدیگر در هماهنگی بوده، کانال ‏های انرژی (مریدین ‏ها) عملکردی طبیعی داشته باشند و خون و انرژی حیاتی در گردشی متعادل داشته باشند، بدن ما از سلامتی کافی برخوردار خواهد بود.
آساق*231*1597



19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن