تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834502265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور نمایندگان مجلس در مذاکرات خلاف قانون است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حضور نمایندگان مجلس در مذاکرات خلاف قانون است
نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران نیز برای مقابله به مثل با مصوبه کنگره آمریکا در فکر تهیه طرحی دو فوریتی هستند تا بر اساس آن توافق هسته‌ای ایران و 1+5 باید به تصویب مجلس برسد و هیاتی متشکل از نمایندگان مجلس، بر تنظیم، نگارش و اجرای توافق نظارت خواهند کنند.
کد خبر: ۴۹۸۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳ - 09 May 2015



هزینه های انتخاباتی
سنای آمریکا با 98 رای موافق طرح نظارت کنگره بر توافق هسته‌ای با ایران را تصویب کرد که بر اساس آن توافق هسته‌ای با ایران باید پس از 5 روز به کنگره ارائه شود و نمایندگان 30 روز فرصت خواهند داشت تا آن را بررسی کنند. به گزارش « تابناک »، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران نیز برای مقابله به مثل با این مصوبه در فکر تهیه طرحی دو فوریتی هستند تا بر اساس آن توافق هسته‌ای ایران و 1+5 باید به تصویب مجلس برسد و مجلس بر روند مذاکرات نظارت داشته باشد. سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در این باره اظهار کرد: ما طرحی دو فوریتی را در مجلس در دست اقدام داریم که هم بعد تقنینی و تصویبی و هم بعد نظارتی توافق هسته‌ای در آن دیده شده است. به موجب این طرح اولاً توافق هسته‌ای ایران و 1+5 باید به تصویب مجلس برسد و ثانیاً هیاتی متشکل از نمایندگان مجلس که ترکیب آن پیشنهاد خواهد شد، بر تنظیم، نگارش و اجرای توافق نظارت خواهند کرد. این کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دو بعد قابل برسی است، اول اینکه حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مذاکرات دخالت در امور اجرایی خواهد بود و اصل تفکیک قوا را ممکن است زیر سوال ببرد، از سوی دیگر شانیت مجل ممکن است با این کار پایین بیاید چرا که نمایندگان مجلس با این کار سطح خود را تا پست معاونی یا مدیرکلی تنزل خواهند داد. احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان مطالب فوق در گفت و گو با تابناک اظهار داشت: این طرح ظاهر خوبی دارد ولی در کل اگر به آن نگاه شود در نهایت به پیچیدگی موضوع کمک خواهد کرد، این کار یک کار انفعالی است. وی گفت: یعنی فقط یک پاسخ عکس العملی و احساسی به طرح الزام نظارت بر توافق ایران و آمریکا در گنگره است، این مذاکرات به اندازه کافی پیچیده است و متاسفانه کنگره آمریکا هم به دلیل مقاصد داخلی خودشان آن را پیچیده تر کرده اند، حزب جمهوری خواه نمی خواهد حزب دمکرات همه پیروزی توافق را به اسم اوباما رقم بزند. وی در ادامه افزود: حالا ایران هم می خواهد به این مسئله دامن بزنه و آن را پیچیده تر کند، ابته از نظر حیبت انقلابی طرح خوبی است، ولی به نحوی دخالت در اجرا است و اگر قرار باشد دولت ایران با دولت آمریکا مذاکره کند، مجلس نمی تواند گروهی را به مذارات اعزام کند. این نماینده مجلس گفت: اگر این تیم در مزاکرات حضور داشته باشند و بخواهند جز گروه مذاکره باشند که از نظر قانونی خلافاست و حتی اگر تنهخا در مذاکره باشند و هیچ حرفی هم نخواهند بزنند باز هم جز تیم مذاکره کننده به ححساب می آیند و این کار دخالت در ککار اجرایی محسوب می شود. عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: این کار نمایندگان شانیت مجلس را زیر سوال خواهد برد و من فکر می کنم شورای نگهبان در حالت طبیعی این مصوبه را رد می کند. من به عنوان یک نماینده مجلس به هیچ وجه با این طرح موافق نیستم و معتقد هستم این کار روند مذاکرات را کند خواهد کرد و در نهایت به ضرر مردم خواهد بود. این نماینده مجلس گفت: مذاکره بر عهده دولت است، و اگر مجلس هم در مذاکره دخالت بکند، که نمی شود، همان طور که گفته شد حتی اگر نماینده ها صحبتی هم در مذاکره نکنند باز نماینده ها بخشی از مذاکره خواهند شد و این به هیچ عنوان قابل حل نیست و هر گونه حساب کنید می شود دخالت در امور اجرایی.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن