واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: احمدی: همه مشکلات زیرسر فدراسیون است
معاون وزیر ورزش در گفتوگو با "ورزش سه" تاکید می کند هیچ تغییری در سیاست های وزارت ورزش برای حفظ کیروش به وجود نیامده است.
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که حمله تند وزیر ورزش به سرمربی تیمملی مهمترین خبر این روزهای ورزش ایران است، عبدالحمید احمدی معاون محمود گودرزی و یکی از نزدیکترین یاران او درباره صحبت های اخیر مطرح شده وزیرورزش، کارلوس کیروش و فدراسیون فوتبال توضیحاتی کامل ارائه کرد:
سیاست اصلی وزارت ورزش ماندن کیروش است
سیاست اصلی وزارتخانه همان است که عنوان شده بود و هیچ تغییری نکرده. عده ای می گویند موضع وزارت ورزش تغییر کرده در حالی که اصلا اینگونه نیست و هنوز هم موضع اصلی وزارت ورزش همان صحبت هایی است که آقای حسنی خو چند هفته پیش اعلام کرده بودند چون روی آن صحبت ها و ماندن آقای کیروش توافق شده بود و اصلا لزومی ندارد که در مقطع فعلی آن توافق به هم بخورد. در جلسه ای که وزیر ورزش حضور داشت در بین پیشکسوتان و فوتبالی ها حرف هایی زده شد که مربوط به همان جلسه است و اصلا به معنای رویکرد جدید نیست. گفتوگوهای انجام شده در آن جلسه به مشکل ادامه همکاری با کیروش ندارد.
منظور وزیر این بود که مربیان ایرانی لمپن نیستند
این روزها روی کلمه لمپن مانور زیادی داده شد، در حالی که من برداشتی ندارم که آقای گودرزی کلمه لمپن را به کیروش گفته باشد. آنجا حرف از لمپنیسم در ورزش شد و اینکه گفته شد مربیانی که داخل ایران کار می کنند و ایرانی هستند؛ لمپن اند اما آنهایی که از خارج آمدند، به عنوان مقابل این ماجرا هستند. آقای گودرزی در آن جلسه گفتند ما حق نداریم آنچه مربوط به مربیان داخلی می شود را لمپنیسم قلمداد کنیم و آنهایی که از خارج می آیند را مقابل این داستان بدانیم. ایشان گفتند من مخالف این موضوع هستم. این واژه را جلوی یک اسم خاص نگذاشتند. ایشان گفتند که مربیان خارجی هم می توانند لمپن باشند که در این سال ها در رشته های مختلف دیدیم. اگر وزیر راجع به رفع لمپنیسم وارداتی صحبت می کند، به این دلیل است که ما فقط نباید لمپنیسم را داخلی بدانیم.
موضوع انتخاب سرمربی بی دلیل به حد افراط رسید
به نظر من از صحبت های مطرح شده آقای کیروش نباید شاکی باشد. در چند وقت اخیر به حد افراط به موضوعات مربوط به تیمملی و بخصوص انتخاب سرمربی تیمملی پرداخته شد. موضوعاتی که افراد دیگر هم در آن دخالت کردند تا جایی که کار به نظرسنجی رسانه ای رسید که بنده با آن مخالفم. این نظرخواهی های آنچنانی و برنامه های گفتوگومحور از طرف رسانه ها علی الخصوص صداوسیما باعث افراطی شدن این موضوع شد.
فدراسیون نمی خواهد مسوولیت مسائل خود را برعهده بگیرد
ما عقیده داریم فدراسیون فوتبال می توانست این موضوع را خیلی راحت حل کند. اگر این اتفاق نیفتاد باید به حساب ضعف مدیریت این موضوع در فدراسیون فوتبال و افرادی که مسوول بودند، گذاشت. آنها باید خیلی با اقتدار وارد این ماجرا می شدند. مسائل مهم در فدراسیون فوتبال به جای اینکه در داخل حل شود به بیرون کشیده می شود چون خود فدراسیون نمی خواهد مسوولیت این مسائل را در برعهده داشته باشد. به بیرون می کشاند که در نهایت اگر اتفاق خوبی افتاد، شیرینی اش برای آنها باشد و اگر اتفاق بدی افتاد بقیه دخالت کردند.
فدراسیون کم می آورد و پای دیگران را به میان می کشد
درجه اهمیت فوتبال هم عین والیبال است چطور می شود که آنجا از این نگاه های افراطی و حاشیه ای پیدا نمی شود. این همه افکار عمومی را مشغول تعیین سرمربی تیمملی کرده اند. اگر کمی راجع به کیفیت ورزش می پرداختند چه می شد؟ چرا به تحلیل دلایل ضعف تیمملی در جامملتها نپرداختند. حالا کیروش بماند یا نماند. این فقط یک تصمیم است، یک تصمیم خیلی خیلی معمولی که فدارسیون فوتبال باید بگیرد. اگر فدراسیون کم می آورد و پای دیگران را باز می کند و تحت تاثیر حواشی قرار می گیرد. این همه حجم برنامه های مختلف برای این موضوع نیاز نبود و نباید رسانه های ما علی الخصوص صداوسیما با این سوژه وقت مردم را بگیرند.
فدارسیون فوتبال مقتدرانه تصمیم گیری نمی کند
دلیل اصلی ضعف فدراسیون این است که مقتدرانه و با موضع کارشناسی تصمیم گیری نمی کند که اگر این اتفاق می افتاد، این همه سروصدا و حاشیه به وجود نمیآمد. الان که تیمملی والیبال در سطح جهانی بازی دارد، مهم نیست؟ چرا آنجا حاشیه نیست؟ برای اینکه یک مدیر فدراسیون مقتدر تصمیم گیری می کند. بحث های حاشیه ای مثل علف هرز جان فوتبال ما را گرفته اند و روز به روز قد فوتبال ما کوتاه تر می شود. کاش کمی بیشتر به المپیک و جامجهانی و جامملتهای آسیا و لیگ قهرمانان و رده های سنی و ... فکر کنیم.
20:18 1394/02/18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ورزش سه]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]