تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844082170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واردات دارو نمي تواند از حدود 800 ميليارد دلار بيشتر شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۲۳ب.ظ)
رئيس سازمان غذا و دارو: واردات دارو نمي تواند از حدود 800 ميليارد دلار بيشتر شود موج - معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو درباره گذشته، حال و آينده واردات دارو به صورت اجمالي توضيحاتي ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، رسول ديناروند، معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو، به‌ صورت اجمالي درباره گذشته، حال و آينده واردات دارو گفت: در سال 1387 واردات دارو به طور کلي حدود 670 ميليون دلار بود، از اين رقم حدود 500 ميليون دلار آن مربوط به داروهاي بدون جايگزين داخلي و 160 تا 170 ميليون دلار نيز مربوط به داروها داراي مشابه توليد داخل بود.
ديناروند با بيان اينکه سياست کنترل واردات فقط متوجه داروهاي داراي مشابه توليد داخل؛ يعني همان 170 ميليون دلار مي‌شود، ادامه داد: چهار سال بعد و در سال 1391 واردات داروهاي مشابه توليد داخل به 650 تا 660 ميليون دلار رسيد و واردات داروهاي فاقد مشابه توليد داخل فقط 150 ميليون دلار افزايش يافته و به 650 ميليون دلار رسيد، اين در حالي بود که در تمام اين چهار سال مردم به دنبال حل مشکلات کمبود دارو بودند؛ يعني شرايطي به وجود آمده بود که واردات دارو به يک ميليارد و 200 تا يک ميليارد و 300 ميليون دلار رسيده بود، اما؛ مردم هنوز احساس آرامش نمي‌کردند.
معاون وزير بهداشت گفت: در سال 1392 موفق شديم با چند عمل ساده، بازار داروي کشور را از بحران خارج کنيم، در سال گذشته هم به‌ جاي اينکه به حل مشکلات ناشي از کمبود دارويي بپردازيم، بازار آشفته ناشي از چند قيمتي، واردات فوريتي و... را مديريت مي‌کرديم.
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: مکرر گفته‌ام اگر قرار است در صنعت داروسازي به‌جايي برسيم، نبايد نگاه صنعت صرفا به بازار محدود داخلي باشد از آنجا که اعتبار و بودجه بخش سلامت در کشور محدود است، طبيعتا توان دولت در پرداخت هزينه‌هاي سلامت نيز محدوديت دارد به همين دليل هم رشد هزينه‌هاي دارويي امکان‌پذير نيست.
ديناروند با تاکيد بر اينکه بازار دارويي ما بايد سقف داشته باشد، گفت: بازار داروي کشور 4 ميليارد دلار است و پذيرش افزايش اين سقف نيز وجود ندارد، نمي‌توانيم اجازه دهيم که اين سقف از حد مجاز بيشتر شود و سهم واردات از يک ميليارد دلار عبور کند.
رئيس سازمان غذا و دارو در توضيح اين مطلب ادامه داد: با احتساب ميزان بودجه، واردات دارو نمي‌تواند از حدود 800 ميليارد دلار هم بيشتر شود، بر اساس اينکه براي بخش صنعت نيز با احتساب بودجه، سقف بازار دارو حدود 2.5 ميليارد دلار است که بر اساس سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي تعيين شده است، اگرچه در قانون برنامه پنجم ممنوعيت واردات مطرح نيست، اما؛ در سياست‌هاي ابلاغي کلان، به روشني و صراحت در مورد محدودسازي واردات سخن گفته شده است.
ديناروند برآيند کلي واردات داروهاي غيرمشابه توليد داخل در سال 1394 را 600 ميليون دلار و واردات داروهاي داراي مشابه توليد داخل را در حدود 150 تا 200 ميليون دلار ارزيابي کرد و گفت: اگرچه مي‌توان واردکنندگان را کنترل کرد، اما؛ پزشکان را به اين راحتي‌ها نمي‌توان؛ معلوم نيست بتوانيم خواسته مذکور را عملياتي کنيم.
وي با بيان اينکه با توجه به رويکرد بالا، به هرحال داروهاي قاچاق نيز وارد مي‌شوند تا به نياز نسخه‌هاي پزشکان پاسخ دهند، عنوان کرد: به همان ميزاني که سال گذشته واردات را کنترل کرديم متأسفانه قاچاق نيز به شدت افزايش يافته است، اکنون در انديشه آن هستيم که در مورد رويکردمان نسبت به اين سقف چه‌ کارهايي بايد انجام دهيم تا مردم به زحمت نيفتند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن