تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803507726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزینه‌های نظامی روی میز وزیر دفاع آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گزینه‌های نظامی روی میز وزیر دفاع آمریکا
وزیر دفاع آمریکا در یک جلسه استماع در مجلس سنا بار دیگر تصریح کرد گزینه‌های نظامی علیه ایران در صورت توافق هسته‌ای باقی خواهند ماند.
 فارس: «اشتون کارتر»، وزیر دفاع آمریکا و ژنرال «مارتین دمپسی»، رئیس ستاد مشترک ارتش روز چهارشنبه در جلسه‌ای مقابل کمیته فرعی اختصاص بودجه مجلس سنا حاضر شده و به اظهار نظر درباره مسائل مختلف مرتبط با مسائل دفاعی پرداختند. این جلسه برای بررسی بودجه درخواستی پنتاگون برای سال مالی ۲۰۱۶ برگزار شد.

 انتقاد از طرح «تعدیل مخارج» (Budget Sequesteration) محور گفت‌وگوهای آغازین هر دو مقام آمریکایی بود.

این طرح یکی از سه بخش «قانون کنترل بودجه» آمریکا مصوب سال ۲۰۱۱ است که در راستای کاهش سقف بدهی‌های آمریکا هزینه‌های این کشور در بخش‌های دفاعی و غیردفاعی را به طور خودکار کاهش می‌دهد.

«کارتر» در اظهارات آغازین خود گفت که پنتاگون با اجرای این طرح و قطع بودجه با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شود. «مارتین دمپسی» هم با تأیید اظهارات وزیر دفاع اجرای طرح مذکور را باعث ایجاد موانعی در تأمین امنیت آمریکا دانست.

«کارتر» در ادامه این جلسه استماع به بیان آنچه به گفته وی «نگرانی‌ها از رفتار ایران در منطقه» بود پرداخت و گفت این کشور در حال حاضر «در چند حوزه» رفتارهای نگران‌کننده دارد. رئیس پنتاگون، تردد دریایی، برنامه هسته‌ای و حضور در سایر کشورهای خاورمیانه را از موارد این نگرانی‌ها برشمرد و گفت این موارد، لزوم افزایش حضور آمریکا در منطقه را ایجاب می‌کند.

وی در ادامه گفت که با توجه به این نگرانی‌ها وزارت دفاع آمریکا در پی آن است که گزینه‌های نظامی علیه ایران در صورت توافق هسته‌ای باقی بمانند.   

«اشتون کارتر» در ادامه به سوال یک سناتور در زمینه «چشم‌انداز دولت درباره آینده نیروهای هسته‌ای آمریکا» و تعهد اوباما برای «حفظ قدرت هسته‌ای» آمریکا در سه بخش دریایی، هوایی و موشکی این کشور پاسخ داد.

کارتر گفت: «رئیس‌جمهور تعهد مداوم خود به این سه بخش را اعلام کرده و من فکر می‌کنم که این مهم است چون اوباما و من مطمئناً از برنامه نوسازی هسته‌ای حمایت می‌کنیم.»

وزیر دفاع آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «با آنکه سلاح‌های هسته‌ای هر روزه در خبرها نیستند ـ شکر خدا ـ آنها همچنان بنیاد امنیت ما هستند و بنابراین ما به حفظ آنها نیاز داریم. ما نیاز داریم که آنها را نوسازی کنیم. مهم است که ما برنامه‌ها و دلارهای لازم برای انجام این کار را داشته باشیم.»

سناتور «دیان فاینشتاین»، از اعضای ارشد مجلس سنا و رئیس سابق کمیته اطلاعاتی این مجلس، در ادامه از «کارتر» درباره دلیل صرف هزینه‌های هنگفت برای ارتقای موشک‌های کروز دارای قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای که از بابت اشاعه سلاح‌های هسته‌ای هم محل نگرانی هستند، پرسید.

این سناتور گفت: «اینطور که من می‌دانم هزینه توسعه این سلاح‌های برای پنج سال اول برابر ۱.۸ میلیارد دلار است که این تازه نصف کل هزینه‌ها است؛ چون این نوع خاص از موشک‌ها به قابلیت حمل سلاح‌های هسته‌ای دارای قدرت انفجاری بالا مجهز خواهند شد. این هزینه بالایی است و در حال رقابت با بودجه‌های بخش‌های غیراشاعه‌ای ما هستند. سوال من این است چرا ما علاوه بر سایر انواع بمب‌ها به موشک‌های کروز نیاز داریم که می‌توانند از فاصله‌های دور کلاهک‌های هسته‌ای پرتاب کنند؟»

رئیس پنتاگون در پاسخ، به پیشرفته شدن سامانه‌های پدافند هوایی کشورها اشاره کرد و داشتن سلاح‌هایی پیشرفته مانند کروز هسته‌ای برای نفوذ به آنها را از لحاظ قابلیت بازداری آمریکا پر اهمیت دانست.

ژنرال «دمپسی» هم در همین باره گفت که واشنگتن، مگر در صورت مذاکره با سایر کشورهای برخوردار از سلاح‌های هسته‌ای برای اقدامی متقابل، نباید درباره کاهش سلاح‌های هسته‌ای خود بحث کند.






تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن