تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867708859




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزير کشتيراني هند عازم ايران شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۳۸ق.ظ)
وزير کشتيراني هند عازم ايران شد موج - هند قرار است پنج ميليارد و 370 ميليون روپيه (حدود 85 ميليون دلار) در توسعه بندر چابهار هزينه کند و يک ميليارد و 300 ميليون روپيه ديگر را در طول 10 سال آينده براي پايدارسازي اين طرح از نظر تجاري اختصاص دهد.
به گزارش خبرگزاري موج، نيتن گادکري وزير بزرگراه ها و کشتيراني هند امروز سه شنبه در راس هياتي به منظور تبادل نظر با همتاي ايراني خود و امضاي يادداشت تفاهم سرمايه گذاري و مشارکت در توسعه بندر چابهار، دهلي نو را به سوي تهران ترک کرد.
ديدار با وزير راه و شهرسازي و تعدادي ديگر از مقامات و امضاي يادداشت تفاهم براي سرمايه گذاري هند در چابهار از مهمترين اهداف اين سفر دو روزه عنوان شده است.
کابينه دولت هند در اکتبر سال گذشته با سرمايه گذاري اين کشور براي احداث يک لنگرگاه باري چند منظوره و دو پايانه کانتينري در بندر چابهار موافقت کرد.
هند قرار است پنج ميليارد و 370 ميليون روپيه (حدود 85 ميليون دلار) در توسعه بندر چابهار هزينه کند و يک ميليارد و 300 ميليون روپيه ديگر را در طول 10 سال آينده براي پايدارسازي اين طرح از نظر تجاري اختصاص دهد.
کارشناسان امور راهبردي هند معتقدند که توسعه بندر چابهار براي هند از ابعاد گوناگون راهبردي و تجاري حائز اهميت زياد است.
بنابه گفته اين کارشناسان، توسعه اين بندر به هند نه تنها در مهار حضور چين در آب هاي نزديک خليج فارس بلکه دسترسي آسان اين کشور به افغانستان و بازارهاي کشورهاي آسياي و همچنين روسيه کمک خواهد کرد.
پايگاه خبري بيزينس استاندارد هند چندي پيش در گزارشي نوشت: نيتين گادکاري وزير کشتيراني هند قرار است در چند روز آينده با سفر به تهران با امضاي يک يادداشت تفاهم سرمايه گذاري اين کشور در چابهار را قطعي کند.
در ادامه گزارش آمده است: دولت هند تمايل دارد تا با آمريکا وارد مذاکره شود تا براي معاف شدن از تحريم ها و سرمايه گذاري در چابهار ضمانت دريافت کند.
دولت هند مهرماه سال گذشته در لايحه اي مجوز سرمايه گذاري 85 ميليون دلاري براي خريد تجهيزات لازم و احداث و راه اندازي پايانه کانتينري و لنگرگاه چندمنظوره و سرمايه گذاري سالانه مبلغ 22.95 ميليون دلار براي عملياتي کردن اين بندر را صادر کرد.
دولت هند در اکتبر 2014، تشکيل سرمايه گذاري مشترک ميان بندر کاندلا و جواهر لعل نهرو براي توسعه بندر چابهار را تصويب کرد.
به گفته کارشناسان، هند به دليل مسائلي که با پاکستان دارد نمي تواند از طريق اين کشور کالاهاي خود را به افغانستان و آسياي ميانه صادر کند به همين دليل چند سالي است تلاش مي کند با سرمايه گذاري در بندر چابهار زمينه حضور خود را در اين بازارها فراهم کند.
بندر چابهار، نخستين بندر اقيانوسي است که از اهميت استراتژيک براي هند برخوردار است و اين کشور مي تواند با استفاده از اين بندر و با استفاده از کريدور شمال و جنوب کالاهاي خود را به افغانستان، آسياي ميانه، عراق، روسيه و حتي اروپا منتقل کند.
به گفته مقامات هندي با استفاده از کريدور شمال و جنوب هزينه جابجايي کالاهاي هندي در مقايسه با ديگر مسيرها حدود 30 درصد کاهش مي يابد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن