تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860995108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

غفاريان : ACS را جايگزين كانال‌هاي ماهواره‌اي در خانه‌ها مي‌كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: غفاريان : ACS را جايگزين كانال‌هاي ماهواره‌اي در خانه‌ها مي‌كنيم


به گفته‌ رييس هيات‌مديره‌ شركت مخابرات ايران اين پروژه به احتمال زياد اواخر سال جاري يا اوايل سال آينده عملياتي مي‌شود.

اجراي طرح سيستم ارتباطي پيشرفته (ACS) از نظر فرهنگي رقيب جدي براي ماهواره‌هاي غيرمجاز محسوب مي‌شود.
وفا غفاريان در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به طرح سيستم ارتباطي پيشرفته (ACS)، با بيان اين كه اين طرح يكي از طرح‌هاي بزرگ و اساسي است كه براي آينده ارتباطي كشور و در راستاي ارائه خدمات جديد به مردم طراحي شده است، گفت: اين پروژه به احتمال زياد اواخر سال جاري يا اوايل سال آينده عملياتي مي شود.

وي تاكيد كرد: از نظر فني طرح با تجهيزات خطوط تلفن معمولي مردم به يك سيستم ADSL پهناي باند خط آن‌ها را افزايش مي‌دهد و از نظر كاربردي مجموعه‌اي از خدمات جديد از جمله خدمات آموزشي، آموزش‌هاي از راه دور و دانشگاهي، سياحت و زيارت از راه دور، فيلم و سرگرمي و مسابقات ورزشي و حتي برنامه‌هاي تلويزيوني كه در 48ساعت گذشته پخش شده است را بر روي همين خطوط در اختيار مردم مي‌گذارد.

به گفته‌ وي، اين فناوري افزايش جهشي در زمينه‌ ضريب نفوذ پهناي وسيع كشور خواهد داشت و اين زمينه‌اي است كه بايد در آن سريع‌تر حركت كنيم. غفاريان با بيان اين كه اين سيستم خدمات جديدي را در اختيار مردم مي‌گذارد كه به طور قطع رضايت آن‌ها را به دنبال دارد، تصريح كرد: محتواي اين سيستم‌ها توسط سازمان‌هاي مسوول تهيه مي‌شود و ما تامين كننده‌ محتوا نيستيم.

به گفته‌ او مباحث دانشگاهي را خود دانشگاه‌ها و شركت‌هاي آموزشي تهيه مي‌كنند و مباحث فيلم و سرگرمي را نيز صدا و سيما تهيه خواهد كرد و از طرفي ارتباط با مشتري نيز از سوي سازمان تنظيم مقررات در اختيار شركت‌هاي PAP واجد شرايط گذاشته مي‌شود. اين كار از نظر توسعه اشتغال موثر بوده و گردش نقدينگي ايجاد مي‌كند.

رييس هيات‌مديره‌ شركت مخابرات ايران گفت: اگر جلوي استفاده از ماهواره در كشور گرفته مي‌شود، اين سيستم جايگزين مناسبي براي آن خواهد بود كه بر روي آن بيش از دو سال فعاليت شده است. او با اشاره به اين موضوع كه اين طرح مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي است ياد آور شد: مناقصه مرحله آزمايشي اين طرح برگزار و برنده آن هم مشخص شده است و منتظريم زمانبندي اجراي آن نيز مشخص شود كه اين طرح به صورت آزمايشي در تهران و پس از آن در شش شهر بزرگ اجرا مي‌شود و به تدريج در كل كشور توسعه خواهد يافت.

وي تصريح كرد: مشابه روندي كه زماني براي تلفن همراه در كشور سپري شد براي اين سيستم ارتباطي نيز طي خواهد كه اميدواريم خدمات خوبي به مردم ارائه دهد. رييس هيات‌مديره‌ مخابرات ايران با بيان اين كه هزينه‌ استفاده از اين سرويس و تعرفه‌اي كه بايد داشته باشد به عهده‌ سازمان تنظيم مقررات است گفت: در تلاشيم هزينه به اندازه‌اي باشد كه در سبد هزينه خانوارها قرار گيرد.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 437]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن