واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو کمیته مربیان اتحادیه جهانی کشتی جایگاه مربیان کشتی ایران درمیادین جهانی به لحاظ کمی و کیفی خوب و مناسب است زنجان - ایرنا - عضو کمیته مربیان اتحادیه جهانی ورزش کشتی گفت: جایگاه مربیان کشتی ایران در میادین جهانی به لحاظ کمی و کیفی خوب، مناسب و قابل قبول است.
عبدالمهدی نصیرزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایران از وجود مربیانی توانمند در ورزش کشتی برخوردار است که این مربیان توانسته اند با تربیت کشتی گیران شاخص و شایسته، توان فنی بالای کشتی کشورمان را به رخ دیگر کشورهای صاحب نام این رشته در جهان بکشند.
وی با اشاره به اینکه ایران در ورزش کشتی همواره جزو سه کشور برتر جهان می باشد اظهار کرد: این جایگاه بالا باعث شده تا برخی کشورها مربیان درجه سه این رشته ورزشی کشورمان را جذب کنند که این نیز مدیون فعالیت های انستیتو بین المللی کشتی ایران است.
نصیرزاده افزود: مربیان کشتی ایران از نظر دانش فنی و تخصص در سطح بالایی قرار دارند و ارایه آموزش های تخصصی و تربیت خوب و مناسب مربیان درجه سه کشتی حاصل وجود این انستیتو بین المللی می باشد.
عضو کمیته مربیان اتحادیه جهانی کشتی با بیان اینکه ایران در کشتی آزاد و فرنگی به ترتیب از وجود 13 و 14 مربی بین المللی بهره مند است، گفت: مربیان درجه یک تا پنج بین المللی کشتی طریق رتبه بندی فدراسیون جهانی این رشته ورزشی می باشد و از 27 مربی بین المللی ایران، پروفسور بهمن میرزایی به عنوان مربی درجه سه است و 10 نفر آنان درجه دو و 14 نفر مابقی نیز درجه یک هستند.
نصیرزاده با بیان اینکه فدراسیون جهانی کشتی فقط به مربیان موفق در آزمون های عملی و تئوری کلاس های بین المللی کارت مربیگری صادر می کند افزود: افرادی می توانند به کلاس های بین المللی اتحادیه جهانی کشتی راه پیدا کنند که علاوه بر داشتن کارت مربیگری درجه یک ملی در آزمون زبان تخصصی و عملی نیز نمره قبولی گرفته باشند.
وی با تاکید بر اینکه مربیان دارای کارت مربیگری بین المللی از هر دو سال باید در کلاس های بازآموزی و ارتقا شرکت کنند تصریح کرد: این مربیان در صورت موفقیت در آزمون های اخذ شده یک درجه ارتقا خواهند یافت و آن دسته از مربیانی که از شرکت در این کلاس ها خودداری کنند درجه و دفترچه مربیگری بین المللی آنان از درجه اعتبار ساقط خواهد شد.
نصیرزاده با بیان اینکه مربیان شرکت کننده در کلاس های بازآموزی و ارتقا مربیگری اگر موفق به کسب نمره قبولی نشوند همچنان درجه مربیگری بین المللی خود را حفظ خواهند کرد، یادآورشد: سال 2013 تعداد مربیانی که در کلاس بین المللی اتحادیه جهانی کشتی در رشته آزاد به منظور بازآموزی و ارتقا درجه شرکت کرده بودند 100 نفر می شدند که 13 نفر آنان از ایران بودند.
وی تصریح کرد: فدراسیون جهانی کشتی فقط به کشورهای صاحب نام در عرصه کشتی و بر اساس میزان فعالیت و تلاش آنان در این رشته ورزشی سهمیه در نظر می گیرد بطوریکه در سال 2013 به برخی کشورها سهمیه ای تعلق نگرفت و کشورهایی چون هند و پاکستان نیز فقط یک سهمیه داشتند.
عضو کمیته مربیان فدراسیون کشتی ایران، اخلاق مداری را بارزترین مشخصه مربیان کشتی ایران عنوان کرد و گفت: داشتن روح پهلوانی و جوانمردی و وجود عشق و علاقه به کار و تلاش در واقع مربیان کشتی ایران را تا حدودی از سایر کشورها متمایز ساخته است.
نصیرزاده با بیان اینکه کشتی، ورزش اول کشور و به لحاظ فرهنگ، سنت، آداب و رسوم رشته ای پرطرفدار است تصریح کرد: انگیزه مربیان کشتی ایران برای فعالیت در این عرصه ورزشی وجود عشق، علاقه، مرام و معرفت پهلوانی است وگرنه ورزش کشتی در قیاس با برخی از رشته های ورزشی، منافع اقتصادی و درآمدزایی چندانی ندارد.
معاون آموزش انستیتو بین المللی کشتی ایران با بیان اینکه متخصصین علوم ورزش درگذشته خیلی به کشتی ورود پیدا نمی کردند اظهار داشت: تحقیقات علمی زیای در خصوص این رشته ورزشی انجام می شود که این منجر به ارتقا هرچه بیشتر سطح دانش مربیان می شود.
نصیرزاده افزود: کتاب های علمی خوبی در حوزه کشتی ازجمله کتاب اصول علمی کشتی گرفتن که تالیف دکتر محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و خودم می باشد به چاپ رسیده است.
وی اظهار کرد: وزیر و معاون وزیر ورزش از جنس مربیان کشتی هستند که افتخاری برای این رشته ورزشی محسوب می شود و انتظار می رود عرصه مربیگری کشتی ایران روز به روز ارتقا یابد که حاصل آن تربیت ورزشکارانی توانمند و زیرک خواهد بود.
597/6085
15/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]