تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870705496




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- گزارش یک گروه اسراییلی درباره جنایات نظامیان صهیونیست در غزه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گزارش یک گروه اسراییلی درباره جنایات نظامیان صهیونیست در غزه تهران - ایرنا - یک سازمان صهیونیستی در گزارشی از نقض گسترده اصول اخلاقی و انهدام عامدانه زیرساخت ها و مناطق مسکونی توسط نظامیان اشغالگر در جنگ تابستان گذشته علیه غزه خبر داد.


به گزارش خبرگزاری شینهوآ، سازمان موسوم به "شکستن سکوت" در گزارشی که بر اساس گفت و گو با بیش از 60 نظامی صهیونیست تهیه کرده، آورده است که ارتش رژیم صهیونیستی با هدف به حداقل رساندن تهدید علیه نظامیانش در جنگ تابستان گذشته علیه غزه، قانونی غیر اخلاقی و نامشروع را وضع کرد که عبارت بود از این که هر فردی که در مناطق تحت اشغال نظامیان دیده شود، نظامی فرض شده و باید کشته شود.
بسیاری از نظامیان صهیونیست با ذکر نمونه هایی از اجرای این قانون و به تبع آن کشته شدن صدها غیرنظامی فلسطینی در غزه خبر دادند.
در یکی از این موارد چند زن فلسطینی بالای 30 سال که فاقد هرگونه سلاح بودند، هدف شلیک صهیونیست ها قرار گرفته و کشته شدند.
یکی دیگر از نظامیان نیز قتل زنی دیگر را روایت کرد که با وجود آن که هیچ خطری برایشان محسوب نمی شد، هدف گلوله قرار گرفت و به قتل رسید.
گزارش مذکور همچنین تصریح می کند که چندین روش دیگر که نظامیان صهیونیست در جنگ غزه علیه فلسطینیان به کار گرفتند، باعث وارد شدن خسارات عظیم به زیرساخت ها و سازه های غزه شد. یکی دیگر از شاهدان توصیف می کند که چگونه فرمانده اش در انتقامجویی از فلسطینیان به خاطر کشته شدن یک نظامی، دستور گلوله باران خانه های غیرنظامیان غزه را صادر می کند.
بر اساس گزارش مذکور، نظامیان صهیونیست حتی بر سر هدف گرفتن خودروهای عبوری در خیابان های غزه نیز با یکدیگر مسابقه می دادند.
یکی از شاهدان این گزارش گفت: ابتدا با این رفتارها مشکل داشتم، اما پس از گذشت سه هفته که هر موجود متحرک و بی حرکتی را در غزه هدف می گرفتیم، احساسات مثبت و منفی با یکدیگر ادغام شد، دیگر اخلاق برایت معنی نداشت و همه چیز مانند بازی های رایانه ای بود.
در این گزارش از رژیم صهیونیستی خواسته شده که کمیسیون مستقلی را برای تحقیق درباره این اظهارات تشکیل دهد.
کمیسیون مستقلی نیز از سوی سازمان ملل برای بررسی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تشکیل شده که انتظار می رود که گزارش این کمیسیون در ماه ژوئن (خرداد) منتشر شود.
در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه در تابستان گذشته دست کم دو هزار و 200 فلسطینی به شهادت رسیدند. در این حملات 50 روزه همچنین حدود 18 هزار خانه ویران شد و بیش از 10 هزار فلسطینی آواره شدند.
خاورم**9156**1651



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن