واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر کل ارتباطات و نشریات دانشگاههای آزاد کشور: اختلالات ارتباطی دانشجویان و دانشگاهها باید برداشته شود همدان- ایرنا- مدیر کل ارتباطات و نشریات دانشگاههای آزاد کشور گفت: امروز نوعی اختلال و لکنت ارتباطی بین دانشجویان و مجموعه دانشگاهی وجود دارد که باید برداشته شود.
حبیب الله اسماعیلی روز دوشنبه در جشنواره نشریات دانشگاهی غرب کشور اظهار کرد: امروز از منظر تحلیلگران جامعه شناس دانشگاهی، مراکز علمی از یک نهاد نخبه پروری به یک نهاد تاثیرگذار در فرهنگ عمومی جامعه تغییر یافته که این امر در شهرها و مراکزی که مجاور دانشگاه هستند، مشهود است.
وی افزود: امروز نوعی نگاه خوشبینانه به فعالیت های اجتماعی دانشجویان در دانشگاهها وجود دارد که می تواند این نوع نگاه نجات بخش جامعه ما باشد.
مدیر کل ارتباطات و نشریات دانشگاههای آزاد کشور گفت: امروز دانشگاه آزاد باید به سمت کیفی شدن پیش برود و برای تحقق این امر و در عرصه رقابتی که بر آن وارد می شود ناچار است شاخصهای توسعه فرهنگی در دانشگاه آزاد تغییر کند و اگر این اتفاق نیفتند در عرصه رقابت جایی از کار لنگ می ماند.
اسماعیلی گفت: امروز سیاست جدی که در حوزه گسترش شرکت های دانش بنیان، فعالیت جنبی در دانشگاهها، توسعه تحصیلات تکمیلی توجه به عرصه های مختلف آموزشی و بخش فرهنگ وجود دارد باید در جایگاه ویژه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: در نظام مدیریتی در دانشگاه آزاد حوزه فرهنگی در شمار معیارهای ارزشیابی قرار گرفته است و به همه حوزه های فرهنگی توجه ویژه می شود و فرهنگ جایگاهی ویژه در برنامه های این دانشگاه قرار دارد.
وی تاکید کرد: اگر حوزه فرهنگی دانشگاهها فعال نباشد بخشی از کار دچار اختلال می شود.
وی خاطرنشان کرد: در نظام آموزش عالی وضعیت گذشته تغییر مسیر داده و دانشگاه به یک نهاد فرهنگ ساز تبدیل شده است و کسانی که وارد نهاد دانشگاهی می شوند از بخشی از آموزش ها برخوردار می شوند که آن آموزش ها در عرصه مدنی و اجتماعی کاملا مشهود است و این تغییرات را در جامعه شاهد هستیم.
مدیر کل ارتباطات و نشریات دانشگاه آزاد تصریح کرد: نشریات در کنار سایر حوزه های فرهنگی معنا دار است و باید زمینه برای فعالیت نشریات دانشجوی فراهم شود.
وی تاکید کرد: مدت زمان پاسخ به دانشجویان برای دریافت مجوز نشریات 20 روز است و اتلاف زمان بیش از زمان تعیین شده خلاف مقررات طبق آین نامه شورای انقلاب فرهنگی است.
وی با بیان اینکه همه دانشجویان علاقمند به کار نشریه نیستند و علایق و سلیقه ها در ایجاد نشریات متفاوت گفت: امروز تعبیری که از ایجاد نشریه داریم اینکه نشریات تنها با اهداف سیاسی است و هر فردی که مجوز نشریه دارد قصد بر هم زدن اوضاع را دارد و وابسته به یک نهاد امنیتی است که این تفکری اشتباه است.
اسماعیلی افزود: نشریات در حوزه ها و زمینه مختلف که یکی از آنها می تواند سیاسی باشد منتشر شود.
اسماعیلی افزود: آیین نامه حمایتی که در سازمان مرکزی تنظیم شده اولویت نشریات را مشخص کرده که اولویت فرهنگی، اجتماعی و هنری در صدر آنها قرار دارد و اگر نشریه ای در این حوزه فعالیت داشته باشد از حمایت بیشتری برخوردار خواهد شد.
وی تاکید کرد: همه دانشجویان علاقمند به بروز و ظهور در حوزه سیاسی نیستند و این اشتباهات ما است که نشریات و افراد را به این سمت هدایت می کند چرا که درصد کمی علاقمند به فعالیت در این حوزه هستند.
مدیر کل ارتباطات و نشریات دانشگاههای آزاد تاکید کرد: وقتی در دانشگاه فضای محدودیتی ایجاد می کنیم و مانع بروز خواسته ای در قالب یک نشریه علمی، فرهنگی اجتماعی مطرح می شویم، آمادگی داشته باشم که این خواسته در جایی دیگر سر ریز کند.
وی گفت: پدیده های دانشجویی سیلاب هایی هستند که اگر از قبل کانالهای آن را فراهم کرده باشیم در مسیر خود جریان می یابد و اگر این زمینه فراهم نباشد مشکلات بسیاری را در این مسیر بوجود می آورد.
وی خاطر نشان کرد: ما نباید مانع فعالیت های اجتماعی نشریات دانشجوی شویم چرا که بسیاری از نشریات عمرشان تنها سه شماره است اما اگر ما مانع آن شویم موضوع به یک موضوع سیاسی و تبدیل به یک پدیده می شود.
جشنواره نشریات دانشجویی غرب کشور با حضور استانهای همدان،کرمانشاه،کردستان و لرستان در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.
7529
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]