تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868300005




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیانیه هدایتی درباره مزایده پرسپولیس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بیانیه هدایتی درباره مزایده پرسپولیس
شرکت خریدار پرسپولیس اعلام کرد: شرکت استیل آذین ایرانیان، مدیران و سهامداران هیچ گونه بدهی بانکی ندارند.
به گزارش نامه نیوز متن این بیانیه بدین شرح است:

بسمه تعالی
هواداران صمیمی باشگاه پرسپولیس و صاحبان اصلی این برند دوست داشتنی بر خود فرض می دانیم که خلاصه ای از آنچه که تا کنون در روال خرید برند باشگاه مذکور بر شرکت استیل آذین ایرانیان (سهامی عام) گذشته به عرض مبارک شما مردم شریف برسانم.

1) بر اساس پیشینه ورزشی این شرکت و تعلق خاطر به نام بزرگ پرسپولیس و هواداران صمیمی آن و تاکید مکرر پیشکسوتان در جلسات متعدد به جناب حاج حسین هدایتی وارد مزایده اعلامی از طرف دولت محترم (سازمان خصوصی سازی) شدیم. البته واقفید که در دو مرحله اول بر اساس توصیه دوستان و کارشناسان و نخبگان ورزش و فوتبال به علت سنگین بودن رقم و بهتر است بگوییم به علت غیر منطقی بودن قیمت و شرایط مزایده حاضر نشدیم. در مرحله سوم که شرایط را منطقی و قابل قبول دیدیم وارد مزایده شدیم.

2) در این مزایده به خاطر تجربه مدیران در امور صنعتی و داد و ستد اقتصادی و آگاهی کامل از قانون تجارت و کم و کیف حضور در مزایده، پاکت تحویلی شرکت بدون کوچک ترین نقصی تقدیم و بازگشایی شد.

3) در روز جاری اطلاع رسانی روند مزایده از طریق ریاست محترم سازمان خصوصی سازی به سمع و نظر مردم رسید. ایشان فرمودند که فقط شرکت استیل آذین ایرانیان (سهامی عام) بر اساس اسناد ارائه شده برای خرید پرسپولیس باقی مانده و رقبای دیگر به دلایلی خارج شدند. همچنین اعلام شد که این شرکت به دلیل عدم احراز یکی از سه شرط صلاحیت که همانا مسائل دیون به سیستم بانکی کشور می باشد در کمسیون سه نفره رد شده است.

4) در جلسه ای که بعد از اعلان آقای پوری حسینی برگزار شد آقایان عابدینی و مدیران شرکت استیل آذین ایرانیان (سهامی عام) علت را از ایشان جویا شدند. آقای پوری حسینی اعلام کردند، اگر نگرانی بانک مرکزی را مرتفع سازید حقوق شما در مزایده استیفاء خواهد شد. این شرکت با پشتوانه عظیم مردمی و خیل هواداران و حضور پر رنگ پیشکسوتان با طیب خاطر اعلام می دارد که شرکت استیل آذین ایرانیان (سهامی عام) به هیچ عنوان نه به صورت شخصیت حقوقی و نه اعضای محترم مجمع و سهامداران و مدیران به عنوان اشخاص حقیقی در این شرکت، کوچک ترین بدهی به سیستم بانکی یا چک برگشتی ندارند و کاملا اعلام می نماییم که سیستم شرکت آماده پذیرش حسابرسان دولتی نیز هست. لذا مسائل مطروحه در جلسه فوق الذکر قابل حل و فصل بوده و مستندات شفاف ما پاسخگوی ابهامات مطروحه خواهد بود. گرچه شاید ضرورت پیدا کند برای استیفای حقوق حقه خود، از طریق مراجع قانونی اقدامات عاجلی به عمل آوریم.

امید است که هواداران عزیز تا حصول نتیجه و ایجاد فرصت برای این شرکت در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی که همانا احترام به قانون است، صبوری پیشه نمایند تا ان شاءا… تعالی موفقیت رقم خورد.

شرکت استیل آذین ایرانیان(سهامی عام)
دوشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه 1394




منبع: ورزش سه


۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن