تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842904042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیحات اژه‌ای درباره وضعیت پرونده‌های احمدی‌نژاد، زنجانی، حادثه شیراز، تهدید نوه امام و ...


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: توضیحات اژه‌ای درباره وضعیت پرونده‌های احمدی‌نژاد، زنجانی، حادثه شیراز، تهدید نوه امام و ...
سخنگوی قوه قضاییه گفت:‌ در سال 93 از 42 هزار و 466 هکتار اراضی که به صورت غیرقانونی تصرف شده بود و یا ادامه تصرف آن‌ها غیرقانونی بوده، خلع ید شده است.
آفتاب : حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای در نشست خبری خود با اهالی رسانه ضمن گرامیداشت ایام ماه رجب درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی از جمله موارد قابل توجه برای قوه قضاییه بوده و هست و در سال 94 از جمله مسائلی که قوه قضاییه به آن توجه دارد مبارزه با پدیده زمین‌خواری است.


سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: طبق آماری که در سال 93 از سراسر استان‌ها اخذ کردیم از 42 هزار و 466 هکتار اراضی که به صورت غیرقانونی تصرف شده بود یا ادامه تصرف آنها غیرقانونی بود خلع ید شد و در اختیار دولت و منابع طبیعی قرار گرفت که در واقع این رقم، رقم قابل توجهی است. در واقع این روند در سال 94 با شدت بیشتری پیگیری خواهد شد و ما امیدواریم سایر قوا نیز در این راستا به قوه قضاییه کمک کنند تا بتوانیم از این پدیده شوم جلوگیری کنیم.


وی اظهار کرد: زمینی به مساحت 5 هزار هکتار در استان اصفهان برای تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی توسط وزیر وقت کشاورزی در اختیار شرکتی قرار گرفته بود که از آن سال تاکنون شرکت مذکور نه به تعهدات خود عمل کرده و نه حاضر به پس دادن زمین به دولت بوده است.


سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: از سال 93 در رابطه با این موضوع اقداماتی صورت گرفت و عملیات اجرایی در فروردین سال 94 انجام شد. به غیر از 150 هکتار از کل زمین همه آنها خلع ید و در اختیار دولت و منابع طبیعی قرار گرفت که ما امیدواریم با همین سرعت بتوانیم در این راستا پیش برویم.


محسنی اژه‌ای درباره موضوع بانک‌ها اظهار کرد: در رابطه با مساله بانک‌ها اگر سه چهار جا اصلاح شود جلوی بسیاری از مفاسد گرفته خواهد شد که یکی از آنها زمین‌خواری و دیگری اصلاح سیستم بانکی است که در این راستا ستادی تحت عنوان مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده که از هر سه قوه در آن عضو هستند و بر آن تمرکز دارند. رییس‌جمهور نیز در این باره صحبت کردند و گفتند که سیستم بانکی باید اصلاح شود.


سخنگوی قوه قضاییه افزود: اعتقاد ما این است که اگر سیستم بانکی و مسائل پولی اصلاح شود جلوی خیلی از مفاسد گرفته خواهد شد. همان‌طور که در ماه‌های اخیر ملاحظه کردید افرادی که بدهی کلان به بانک‌ داشتند با بانک‌ها وارد مذاکره شده که برخی از آنها با بانک‌ها کنار آمدند و برخی که حاضر به پرداخت بدهی خود نبودند بازداشت هستند و برخی از بانک مهلت خواستند.


وی تصریح کرد: در خصوص تعاونی‌های اعتباری نیز هم دولت و هم قوه قضاییه معتقد است که باید آنها سامان پیدا کنند، در غیر این صورت به ضرر اقتصاد کشور و اقتصاد مقاومتی خواهد بود. حتی ممکن است خود بانک‌ها در آینده با مشکل جدی روبرو شوند که در این راستا بانک مرکزی باید به طور جدی وارد شود.


سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: همان‌طور که پیش تر گفتیم ما عزم جدی را در بانک مرکزی نمی‌بینیم اما آقایان گفتند که ما در این راستا عزم جدی داریم و ما گفتیم اگر عزم شما جدی است باید معوقات کمتر شده باشد و یا اینکه اختلاس از بانک‌ها تکرار نشود. در این صورت پیداست که عزم جدی وجود دارد وگرنه این عزم باید ایجاد شود که در حال حاضر مسئولان می‌گویند عزم جدی وجود دارد و ما نیز به آنها اعتماد می‌کنیم.


محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که بین اظهارات وزیر نفت و سخنگوی قوه قضائیه درباره کافی بودن اموال زنجانی برای پرداخت بدهی‌هایش تناقض وجود ندارد؟ گفت: من قبلاً نگفتم که اموال زنجانی برای پرداخت بدهی‌هایش کافی است. بلکه گفتم به طور طبیعی خود متهم می‌گوید این اموال را دارم اما به صرف گفته او اکتفا نمی‌شود.


محسنی اژه‌ای با بیان این‌که اموال متهمان بعد از معرفی یا شناسایی مورد کارشناسی قرار می‌گیرد، گفت: تاکنون رقم اموالی که از متهم این پرونده در مرحله اول شناسایی شده 4 هزار میلیارد تومان است که البته به این امر اعتراض شده و موضوع به هیأت سه نفره ارجاع شده است.


وی گفت: این مقدار اموال که شناسایی شده تکافوی بدهی‌ها را نمی‌کند، لکن همچنان در مقام شناسایی اموال هستیم.


محسنی اژه‌ای تصریح کرد: اتفاق جدیدی که در سال 94 در این پرونده افتاده این است که ایشان به وزارت نفت وکالت دادند تا اموال شناسایی شده در اختیار وزارت نفت قرار بگیرد. وزارت نفت هم نماینده‌ای به دادستانی معرفی کرده است. بعد از نظریه نهایی کارشناسی اموال تحویل وزارت نفت می‌شود تا نسبت به تملک آنها اقدام کنند.


وی گفت: این پرونده هنوز به دادگاه نرفته و کیفرخواست آن امضا نشده است و سه نفر در این رابطه در بازداشت هستند.


محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به پرونده 950 بدهکار بزرگ بانکی، گفت: قبلا در این باره گفتیم که برخی از این افراد آمدند با بانک‌ها توافق کردند و مهلت بیشتری خواستند. در مواردی که قصور و تقصیری وجود نداشت بانک‌ها همکاری کردند و بدهی‌ها تقسیط شد. در برخی موارد هم سازمان ثبت اجرائیه صادر کرد و بخش زیادی از بدهی‌ها را توانست در سال گذشته وصول کند.


محسنی اژه‌ای گفت: تعدادی از افراد که مشخص بود اقدام جدی برای پرداخت بدهی نمی‌کنند بازداشت شدند و پرونده آنها در حال رسیدگی است.


وی گفت: تعداد این افراد زیاد نیست و شاید حدود 10 نفر هستند، اما رقم بدهی آ‌نها رقم بالایی است.


محسنی اژه‌ای گفت: اگر وضعیت به طور نسبی به همین ترتیب جلو رود ما امیدوار هستیم وضع بهتر شود به شرط اینکه بانک‌ها وضع گذشته را تکرار نکنند و نظارت بیشتری داشته باشند تا مجددا شاهد معوقات بی‌رویه نباشیم.


محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره اقدامات دستگاه قضایی برای سالم سازی محیط قضایی گفت: یکی از موارد مهمی که در جلسات قبل به آن اشاره شد بحث ارتقای سلامت است که برای این امر اقدامات مختلفی پیش‌بینی شده است.


وی با بیان این‌که نظارت‌های آشکار و پنهانی در این زمینه وجود دارد، گفت: در حال حاضر عیونی وجود دارند که به صورت مخفی از اقدامات مختلف در دستگاه قضا یا خارج از آن گزارش تهیه می‌کنند. حفاظت اطلاعات قوه قضائیه هم اقدامات خود را تشدید کرده و آموزش‌ها نیز بیشتر شده است.


وی با بیان این‌که عزم جدی‌تری برای برخورد با متخلفین وجود دارد، گفت: پیش از این هم در اینجا گفته شده که افرادی از قضات سلب صلاحیت شدند و برخی از متخلفین نیز بازداشت شده‌اند که پرونده آنها در حال رسیدگی است.


وی با تاکید بر ضرورت جذب تعداد بیشتری از قضات گفت: اگر پرونده‌های زیادی به قاضی ارجاع شود طبیعی است که از لحاظ کیفی در کار او تأثیرگذار است. در این راستا سال گذشته قضات خوبی جذب شدند و در حال حاضر نیز 1200 نفر مشغول آموزش و افراد دیگری نیز در حال جذب هستند. همچنین ما تلاش کردیم مجوز استخدام تعدادی کارمند را بگیریم که همه اینها به سالم سازی محیط کمک خواهد کرد.


وی با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در جهت کاهش مراجعات مردم، گفت: ما از لحاظ بودجه دستمان باز نیست، ولی تا آنجا که ممکن است تلاشمان را انجام می‌دهیم تا خدمات را به صورت الکترونیکی ارائه دهیم؛ چرا که این امر نیز در ارتقای سلامت موثر خواهد بود و برای رضایتمندی مردم نیز مفید است.


محسنی اژه‌ای همچنین در پاسخ به سوالی درباره پرونده فساد 32 میلیاردی در وزارت علوم،‌ گفت: من سال گذشته از این موضوع مطلع شدم ولی موفق نشدم که موضوع را از دادستان تهران پیگیری کنم که آیا این پرونده به قوه قضائیه رسیده است یا خیر؟


محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که 2 نفر از مسئولان دولت سابق ممنوع‌الخروج هستند، اتهام آنها برای ممنوع‌الخروج بودن چیست؟ گفت: به ذهنم منتقل نشد که منظور شما چه کسی است، اما اگر کسی ممنوع‌الخروج شود مکانیزم خودش را دارد و این مکانیزم در قانون پیش بینی شده و بنا به تشخیص قاضی است.


خبرنگاری سوال خود را این گونه مطرح کرد که پرونده رئیس دولت سابق دارای چند شاکی خصوصی است و مجلس شورای اسلامی نیز شکایت خود را پس نگرفته، در حال حاضر این پرونده در چه مرحله‌ای قرار دارد؟


محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد:‌ عددی را که شما گفتید نمی‌دانم اما در این پرونده افرادی شاکی خصوصی بودند که دادگاه آنها را دعوت کرد و دلایل آنها را شنید و در حال حاضر در مرحله‌ رسیدگی قرار دارد. اما این پرونده مرحله نهایی را طی نکرده است. در مورد شکایت‌ مجلس نیز همین طور است.


معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که همسر آقای کروبی نامه‌ای به وزیر اطلاعات نوشته‌اند، آیا بر اساس این نامه تغییری در روند اجرای حصر صورت خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: شما گفتید وی به وزیر اطلاعات نامه نوشته است پس باید از وزیر اطلاعات پاسخ را بپرسید نه من.


خبرنگاری سوال خود را این گونه مطرح کرد که پرونده خبرنگاران واشنگتن پست در چه مرحله‌ای قرار دارد که محسنی اژه‌ای پاسخ داد: در واقع در رابطه با این پرونده هنوز تعیین وقت نشده است و کماکان در حال تمهید مقدمات دادگاه هستند و این که دادگاه به صورت علنی یا غیرعلنی برگزار می‌شود را از قاضی نپرسیده‌ام.


محسنی‌اژه‌ای در ادامه نشست خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که دلیل غیر علنی برگزار شدن دادگاه مهدی هاشمی و سعید مرتضوی چیست؟ گفت: برگزاری دادگاه‌های به صورت علنی یا غیرعلنی کلی نیست و به صورت موردی است. مواردی که دادگاه می‌تواند به صورت علنی یا غیر علنی باشد در قانون پیش بینی شده و به تشخیص قاضی بستگی دارد. این موارد نیز از همین قبیل است که قاضی رسیدگی‌کننده تشخیص داده دادگاه به صورت غیر علنی برگزار شود و اگر حکم مربوط به این دو پرونده قطعی شد رسانه‌ها و مردم در جریان قرار خواهند گرفت.


خبرنگاری سوال خود را این گونه پرسید که رئیس قوه قضاییه سال گذشته در لرستان گفتند که شخصی از یکی از بانک‌ها بدون وثیقه کافی 6 هزار میلیارد تومان وام گرفته، در حال حاضر پرونده این شخص در چه مرحله‌ای قرار دارد که سخنگوی دستگاه قضایی خاطرنشان کرد‌: فرد مذکور بازداشت است و در مقام این هستند که این اموال شناسایی شود تا بتوانند مشکلاتشان را حل کنند.


خبرنگاری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که سلطانی عضو کمیته‌ پیگیری پرونده‌ بابک زنجانی اخیرا گفته 12 مدیر دولتی در این پرونده بازداشت شده اند و همچنین وی مدعی شده در جلساتی که برگزار می‌شود همکاری‌های لازم بین دستگاه‌های ذیربط صورت نمی‌گیرد. نظر شما در این خصوص چیست؟


وی در پاسخ مطرح کرد: عدد دقیق را در حال حاضر حضور ذهن ندارم اما تعداد آنها از 12 نفر هم یبشتر بود زیرا برخی از آنها متهم بودند و برخی دیگر با قرار وثیقه آزاد شدند. برخی به عنوان متهم می‌آمدند اما با توضیحاتی که ارائه می‌دادند آزاد می‌شدند.


وی ادامه داد:‌ در رابطه با این که پرسیدید سایر دستگاهها همکاری می‌کنند یا خیر باید بگویم در این پرونده با فراز و نشیب‌هایی روبرو بوده‌ایم، اما در ماههای اخیر همکاری‌های لازم بین دستگاه‌های مختلف و مربوطه از جمله وزارت نفت، دولت، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و وزارت اطلاعات صورت گرفته است. از قاضی پرونده نیز وقتی جویا شدم گفتند که همکاری‌ها خوب است.


محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد: در رابطه با همکاری‌های متهم تا مدت‌ها پیش قاضی پرونده می‌گفت که وی همکاری لازم را ندارد، اما در حال حاضر در جهت این که بتواند اموالش را شناسایی کند همکاری می‌کند، اما در رابطه با این که پول‌ها را چه کار کرده و آیا آنها را تبدیل و به خارج از کشور برده، هنوز مشخص نیست و همکاری‌های لازم را در این راستا نداشته است.


در ادامه نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه خبرنگاری با اشاره به حادثه شیراز و تهدید علی مطهری و نوه امام (ره) برای سفر به مشهد و گلستان پرسید آیا قرار نیست قوه قضاییه جلوی اقدامات افراد خودسر را بگیرد؟


محسنی‌اژه‌ای در این باره گفت: همه ما باید تلاش کنیم فضای کشور را در آرامش نگه داریم. یک سایت بی نام و نشان خبری را منتشر می‌کند و همه روی آن تحلیل می‌کنند. تا آنجا که به قوه قضاییه مربوط می شود باید گفت که قوه قضاییه در هر موردی که جنبه عمومی داشته باشد بلافاصله وارد می شود و هر جا هم که جنبه خصوصی داشته باشد با شکایت شاکی خصوصی وارد می‌شود.


وی با بیان اینکه خلاف قانون از هر کسی که سر بزند بد است گفت:‌ در خصوص موضوع گلستان اتفاقا قضیه را تعقیب می‌کردم. یک خبر بی پایه را یک سایت زده بود که بلافاصله دادستان آنجا وارد شد و افراد را احضار کرد و پرونده در حال رسیدگی است.


محسنی اژه‌ای در واکنش به نقل قول سیدحسن خمینی از سوی خبرنگاری که سوال را پرسیده بود گفت: حاج حسن آقا این طور گفتند که اولا من قصد نداشتم به آنجا بروم و اگر هم قصد داشتم با تهدید سفرم را لغو نمی کردم.


محسنی اژه‌ای گفت: اگر فردی خودسر کار خلافی انجام می‌دهد قطعا باید با او برخورد کرد، همانطور که با افراد خودسر در مطبوعات و روزنامه‌ها که بی جهت خبر بی اساس منتشر می‌کنند باید برخورد شود.


به گزارش ایسنا، سخنگوی قوه قضاییه همچنین در مورد پرونده حادثه شیراز گفت که این در این پرونده افرادی احضار و بازداشت شدند و پرونده در حال رسیدگی است که اگر حکم صادر شد به اطلاع شما خواهد رسید.






تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن