تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867745700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادغام طرح مسکن تعاونی با اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس هئیت مدیره اتحادیه سراسری مسکن کارکنان دولت از توافق ربیعی با اجرای مسکن تعاون در دِل مسکن اجتماعی خبر داد و گفت: بر اساس سند چشم انداز توسعه، بخش تعاون باید ۵۰ درصد مسکن کشور را تأمین کند که نیازمند حمایت دولت است.

به گزارش تراز ، علی خواجوی بجستانی درباره واگذاری 50 درصد ساخت مسکن توسط بخش تعاونی گفت: تا کنون این موضوع محقق نشده است. مسکن باید به بخش تعاون بر گردد چون تعاونی‌ها کارنامه پرباری در ساخت و ساز دارند و پروژه ها و شهرک‌های زیادی را ساخته‌اند. تعدادی زیادی از مردم که اکنون صاحب خانه هستند توسط تعاونی ها خانه دار شده‌اند. بر اساس سند چشم انداز توسعه، نیز بخش تعاون باید 50 درصد مسکن کشور را تأمین کند که نیازمند حمایت دولت است.

وی اوضاع بخش مسکن در دوران تصدی هفتمین و هشتمین وزیر مسکن کشور را دوران طلایی توصیف کرد و گفت: آن زمان به تعاونی‌های مسکن زمین داده بودند و تعاونی‌ها با پول خرد مردم برایشان مسکن می‌ساختند اما متاسفانه بعد از ساب 88 بخش مسکن در دست انبوه سازان افتاد و با دادن وام و تسهیلات و ورود انبوه سازان تورم به وجود آمد، در نتیجه مردم که توان خرید مسکن را در خود نمی‌دیدند به جای سرمایه گذاری در مسکن به بخش‌های دیگر مانند طلا و سکه و ارز وارد شدند.

بجستانی درباره اجرای مسکن اجتماعی گفت: در صورتی که دولت یازدهم مصصم باشد برنامه تامین مسکن ارزان برای خانواده های ایرانی را از طریق ادامه مسکن اجتماعی دنبال کند می‌تواند از طریق بخش تعاون این برنامه ها را عملیاتی کند به این نحو که تعاونی‌ها را با دادن زمین دارای کاربری مسکونی و اعتبارات لازم مجدد فعال کند تا تعاونی‌های مسکن نیز باپول خرد مردم مسکن ارزان تولید و در اختیار آنها قرار بدهند.

رئیس هئیت مدیره اتحادیه سراسری مسکن کارکنان دولت اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مسکن نزدیک به صددر صد افزایش یافته و اجاره بها در بسیاری از مناطق به شکل سرسام آوری بالا رفته است. از طرفی با از دور خارج شدن تعاونی‌ها و میدان دادن به انبوه سازان و شرکت‌های ترک نیز عملا مردم از نعمت خانه دار شدن محروم شده و تورم سنگینی به این بخش وارد آمده است. در صورتی که در بخش تعاون سودآوری و دلالی مطرح نیست و منافع اعضا در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مسکن تعاونی در دل مسکن اجتماعی را به وزیر ارائه کردیم گفت: این طرح مورد استقبال وزارت کار و وزارت راه قرار گرفت و دستور واگذاری آن از سوی وزیر داده شده است و در حال حاضر منتظر ابلاغ آیین نامه اجرای مسکن اجتماعی و مسکن تعاونی در غالب آن هستیم.
 


منبع: تسنیم



دوشنبه 14 ارديبهشت 1394 ساعت 11:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن