تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870751454




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعاهای مونیز درباره برنامه هسته‌ای ایران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادعاهای مونیز درباره برنامه هسته‌ای ایران
وزیر انرژی آمریکا ادعاهای خودش رادر ارتباط با بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پایگاه‌های نظامی ایران مطرح کرد.
کد خبر: ۴۹۶۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰ - 03 May 2015




وزیر انرژی آمریکا ادعاهای خودش رادر ارتباط با بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پایگاه‌های نظامی ایران مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا در نشستی که به میزبانی روزنامه کریستین ساینس مانیتور در واشنگتن برگزار شد، درباره روند بازرسی و راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران، ادعا کرد: بازرسان آژانس به هر جایی از تاسیسات ایران که زمینه‌ای برای تردید وجود دارد شامل پایگاه‌های نظامی دسترسی خواهند داشت. پروسه‌ای که هیچ کشوری نمی‌تواند مانع آن شود.

این در حالی است که علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با اشاره به این‌که «غربی‌ها روایت خودشان را از مذاکرات هسته‌ای دارند» گفته است: آن‌ها بگویند که می‌توانند از تاسیسات نظامی ما هم بازدید کنند، در حالی که چنین چیزی وجود نداشته است بلکه ما پروتکل الحاقی را عمل خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری دیلی بیست، وزیر انرژی آمریکا هم‌چنین مدعی شد: هم‌چنین غنی‌سازی و تحقیق و توسعه غنی‌سازی در تاسیسات فردو که یک سایت هسته‌ای کلیدی در ایران محسوب می‌شود متوقف خواهد شد و می‌توان گفت زمانی که این توافق کامل شود فردو تعطیل خواهد شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در این زمینه نیز تاکید کرده است: خطوط قرمزی که تعیین شده، این است که ما باید حق غنی سازی اورانیوم را داشته باشیم ، راکتور آب سنگین اراک ماهیتش را حفظ کند ، تحقیق و توسعه باید بماند و نشاط آن برقرار باشد ، ما کشوری استثنائی نباشیم در امر بازرسی ها و دسترسی ها و به صورت استثنائی با ما برخورد نکنند.

مونیز معتقد است: برآورد بازه زمانی یک ساله برای گریز هسته‌ای ایران بر اساس محاسبات ما و نه محاسبات آن‌ها (ایران) بوده است. ما درباره این که چطور این محاسبات صورت گرفته است با آن‌ها صحبت کرده‌ایم اما محاسبات‌مان را با آن‌ها انجام ندادیم. بنابراین محاسبات ما درست بوده و بر اساس تعریف قدیمی بازه گریز هسته‌ای دستیابی به یک سلاح نبوده بلکه در خصوص زمان مورد نیاز برای دستیابی به مواد کافی ساخت یک سلاح است.

این در حالی است که پیش از این صالحی پاسخ این اظهارات را داده و گفته است: پس روایت ما از اینکه ما برنده این مذاکرات هستیم ، یکی تثبیت حقوق مان هست. آن‌ها با داشتن قدرت رسانه‌ای ، به گونه ای در افکار عمومی جهان جا انداخته بودند که گویی ما به دنبال سلاح می‌رویم ، این را جا انداخته بودند حالا هر چقدر هم که ما فریاد می زدیم که با فتوایی که مقام معظم رهبری دادند و درجنگ تحمیلی عراق علیه ایران هم نشان داده بودیم ، ما هرگونه سلاح کشتار جمعی ، اعم از هسته ای ،شیمیایی و بیولوژیکی را ، چه تولید ، چه انباشت و به کارگیری و ذخیره آن را حرام می دانیم ، اما آن ها حرف خود را می زنند ، پس در دنیا این گونه جا انداخته بودند که ما به دنبال اغراض غیرصلح آمیز هستیم.

وزیر انرژی آمریکا که رابطه خوبی با نمایندگان کنگره دارد در ادامه گفت: در نشست‌هایی که با اعضای کنگره داشته‌ام به این نتیجه رسیدم که برخی از آن‌ها در خصوص توافق با ایران تردید دارند اما برخی دیگر آماده‌اند تا این توافق را مورد ارزیابی قرار دهند. با مشخص شدن ابعاد فنی و این‌که راه‌های دستیابی ایران به ظرفیت ساخت سلاح هسته‌ای محدود می‌شود نه تنها نمایندگان کنگره بلکه بسیاری دیگر از افراد از پارامترهایی که ما تعیین کرده‌ایم شگفت‌زده شدند.

وزیر انرژی آمریکا هم‌چنین اظهار کرد: ایران باید در خصوص ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای‌اش در گذشته برای آژانس شفاف‌سازی کند و این مساله باید بخشی از توافق هسته‌ای نهایی ایران و گروه 1+5 باشد.

این در حالی است که رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در این زمینه نیز گفته است: از دید آن‌ها ، آن‌ها اساس و فرض را بر این گذاشته بودند که جمهوری اسلامی ایران به دنبال اغراض غیرصلح آمیز می‌رود و نیت ساخت سلاح هسته ای را دارد ، آن‌ها به افکار عمومی خود این طوری اعلام کردند که ما راه‌هایی را که منتهی به ساخت سلاح هسته ای می شد، به گونه ای ناهموار کردیم که چنانچه ایران اگر خواست به سمت سلاح هسته ای برود، حداقل یک سال طول بکشد و این هم روایت آنان از برد در مذاکرات هسته‌ای است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن