واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:
حرمت نظام باید در اجرای امر به معروف حفظ شود
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به گونهای اجرا شود که حرمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حفظ شده و بهانهای به دست دشمنان نیفتد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر امروز در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی اظهار داشت: در اجرای فریضه پر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر باید شرایط متعارف رعایت شود و اجازه سوء استفاده به برخی افراد داده نشود. وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح کرد: اجرای اصل پیشگیری، آموزش و تبیین مفاهیم و اصول دینی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت فریضه امر به معروف و نهی از منکر است. نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: تحقق فریضههای نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به عهده حکومت و مسئولان حکومتی است، بنابراین هر گونه سهلانگاری از سوی مسئولان در این امر گناه محسوب میشود. دری نجفآبادی با بیان اینکه اعضای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان باید در سال جاری با استفاده از برنامههای عمیق، تجارب و ابلاغیهها گامهای مستحکمتری بردارند، ادامه داد: باید از برخی خودنماییها توسط افراد سودجو، تظاهر کردن به دین و به نوعی جا نماز آب کشیدن نیز پرهیز و حرمت افراد تحت هر شرایطی رعایت و به اندازه تخلف با آنها برخورد شود. وی دفاع از مردم بیدفاع یمن را معروفی مهم دانست و بیان کرد: مبارزه با آمریکا، آل سعود و جنایتکاران نهی از منکری واجب است. نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان داشت: در استان مرکزی بالا بودن آمار طلاق، کاهش زاد و ولد، افزایش زنان بیسرپرست و بچههای سر راهی از آسیبهایی است که باید به واسطه امر به معروف و نهی از منکر کاهش یابد. دری نجفآبادی با تاکید بر اینکه در ابعاد دینی هم باید منکرات و معروفات در حد شرعی رعایت شود، یادآور شد: حفظ حرمت پیامبر اسلام(ص) و همسر ایشان، رعایت احکام دین در نوشتن کتاب، همچنین رعایت حرمت و کرامت افراد در این نکته ضروری است. سرپرست استانداری مرکزی نیز گفت: در سال 93 در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اقداماتی صورت گرفت که این اقدامات در سال جاری نیز در دستور کار قرار گرفته است.
شکرالله حسنبیگی افزود: تشکیل دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در فرمانداری شهرستانها با هدف ایجاد تغییر فرهنگی در آن مناطق صورت گرفته است. وی اضافه کرد: اجرای برنامه این ستاد مشتمل بر چهار بخش شامل موضوعات راهبردی ستاد، راهبردها، اقدامات و فعالیتها مجموعا با 412 فعالیت تعریف و به دستگاههای اجرایی و کارخانجات و نهادها ابلاغ شده است. سرپرست استانداری مرکزی اظهار کرد: شناسایی ظرفیتهای استان، جلب مشارکت و همکاری تمامی بخشهای دولتی و غیر دولتی از مهمترین محورهای این ستاد در سال جاری است. حسنبیگی افزود: اجرای طرح یاوران معروف، طلایهداران معروف و تذکر لسانی و نوشتاری نیز از برنامههای دیگر این ستاد در سال جاری به شمار میرود. وی تشکیل جلسات توجیهی، گرفتن عملکرد از ادارات، نهادها، دستگاههای اجرایی و کارخانجات، ارسال فصلنامه و نشریات مختلف به این نهادها و برگزاری برنامه هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر را از اقدامات صورت گرفته این ستاد در سال گذشته اعلام کرد. فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی نیز گفت: در سال جاری با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق فریضههای نماز، زکات و امر به معروف و نهی از منکر باید برنامههای جدیتری در این زمینه اجرایی شود. سردار مهدی صدیقی افزود: رونق اقتصادی، تولید داخلی، همگانی کردن اخلاق اسلامی، حفظ حرمت، عزت و آبروی ملت ایران و امت اسلام و مجاهدت و اقتدار از مهمترین معروفهای مدنظر مقام معظم رهبری در جامعه است. وی ادامه داد: کمک به دشمنان اسلام، تضعیف نظام و فرهنگ اسلامی، تضعیف اقتصاد داخلی، تضعیف علم و فناوری و تضعیف دانش داخلی نیز از مهمترین منکرات در جامعه است. انتهای پیام/2299/غ40
94/02/13 - 15:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]