واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سپیده سیرانی ازصعود به فینال جام جهانی تیراندازی قبرس بازماند تهران - ایرنا - رقابت های جام جهانی تیراندازی قبرس دیروز(شنبه )با حضور تیراندازانی از 83 کشور در بخش زنان پیگیری شد و سپیده سیرانی تیرانداز کشورمان با سه امتیاز کمتر از برترین نفر این رقابت ها از صعود به فینال مسابقات تراپ بازماند.

به گزارش ایرنا از فدراسیون تیراندازی، تیم ایران دیروز با ترکیب سپیده سیرانی ، مرضیه پرورش نیا و شیوا فرح پور در سه راند به مصاف حریفان قدرتمند جهانی خود رفت و طی آنها سیرانی با امتیاز 68 در جایگاه 18 قرار گرفت و نتوانست به فینال راه یابد .وی همچنین توانست بین تیرانداران آسیایی شرکت کننده، در جایگاه چهارم قرار گیرد.
همچنین شیوا فرح پور نفر اول رنکینگ اهداف پروازی کشور که برای دومین بار حضوردر مسابقات بین المللی را تجربه می کند، امتیاز 58و مرضیه پرورش نیا نیز امتیاز 57 را کسب کردند.
این مسابقات در حالی ادامه دارد که در روز نخست (دیروز) مسابقات تراپ مرادن برگزار شد و بابک یگانه توانست در دو راند روز اول امتیاز کامل را بگیرد و در جمع شش تیرانداز قدرتمند جهان قرار گیرد.
امروزمسابقات تراپ مردان به همراه فینال آن برگزار می شود و تیم کشورمان با سه نماینده، بابک یگانه، علی حافظی و محمد حسین پرورش نیا به مصاف حریفان خود می روند.
روز اول مسابقات تراپ مردان در قبرس در دو راند برگزار شد که بابک یگانه دیگر تفنگدار کشورمان در این مسابقات توانست در راند اول 25، راند دوم 25امتیاز کسب کند و با مجموع 50امتیاز برای فینالیست شدن در سه راند پایانی امید وار باشد.
مسابقات این رشته در پنج راند برگزار می شود که امروز3 راند پایانی تراپ مردان برگزار می شود و یگانه برای رسیدن به فینال با سایر شرکت کننده از جهان و اروپا رقابت می پردازد.
محمد حسین پرورش نیا و علی حافظی نیز با مجموع امتیاز 45 و 44 در سه راند پایانی بابک یگانه را همراهی می کنند.
مسابقات جام جهانی قبرس با حضور 83کشور جهان از پنجم تا چهاردهم ردیبهشت ماه در قبرس برگزار می شود که نمایندگان ایران در دو رشته تراپ و تراپ دو تایی شرکت می کنند.
ورزشی (1)**1828**1590
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 312]