تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836839768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عصر ارتباطات را به عصر حجر تبديل نکنيد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۰ب.ظ)
اينترنت پرسرعت؛ عصر ارتباطات را به عصر حجر تبديل نکنيد موج - در حوزه ارتباطات، دولت مردان اگر مي خواهند با ملت همدل و هم زبان باشند، با توجه به مسائل روز و گسترش ارتباطات جهاني بايد به خواسته هاي کاربران توجه داشته باشند و به سمت تحقق آن ها با سرعت و تدبير حرکت کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، با توجه به مسائل و اتفاقاتي که پيرامون حوزه ارتباطي؛ به خصوص اينترنت، پهناي باند و شبکه ملي اطلاعات وجود دارد؛ نظرات مختلفي هم در محور اين حوزه قرار گرفته است از طرفي اعتقاد عجيب و غريب عده اي که معتقدند مردم در داد و ستد اطلاعات مشکل دارند و مشکل آن ها اينترنت نيست و کساني که فضاي مجازي را جدا از اينترنت مي دانند؛ مگر غير از اين است که با بوجود آمدن اينترنت در کشور اصطلاح فضاي مجازي مطرح شد، پس بهتر است به جاي کتمان کردن واقعيات و بازي با اصطلاحات به خواسته مردم توجه شود.

کاربران کيفيت و سرعت مي خواهند، حتي گران
در مقابل اظهارات و انتقادهاي برخي نمايندگان مجلس نسبت به کم کاري وزارت ارتباطات در بخش اينترنت، اما؛ کاربران نهايي اين سرويس نظر ديگري دارند. براي مثال ماني، دانشجوي علوم‌ارتباطات، با اعلام اينکه بخش قابل ‌توجهي از کارهايش را با اينترنت انجام مي‌دهد اعلام مي‌کند که او حاضر است براي اينترنت با کيفيت هر قيمتي پرداخت کند و در انتخاب يک سرويس اينترنتي، قيمت برايش اهميتي ندارد.
اين دانشجو تاکيد مي‌کند که در حال حاضر براي تهيه يک پرس غذا از بيرون بايد رقمي بين ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان پرداخت شود، بنابراين پرداخت ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان براي سرويس اينترنت رقم بالايي نيست.
در همين زمينه شيدا، فعال اينترنتي، به راحت شدن دريافت سرويس اينترنت اشاره مي‌کند و مي‌گويد: «مدت‌ها بود که در محل زندگي من هيچ شرکتي خدمات اينترنتي ارائه نمي‌داد اما بالاخره ۶ ماه پيش بود که با خبر شدم مي‌توانم از مرکز مخابراتي نزديک به محل زندگي‌ام سرويس اينترنت دريافت کنم.»
او تاکيد مي‌کند که چنين مشکلي را بسياري ديگر از دوستان و اطرافيان او نيز داشته‌اند، اما طي چند ماه گذشته با فراهم شدن امکانات لازم افراد زيادي مي‌توانند از سرويس اينترنت استفاده کنند.
آفاق تاييد مي‌کند که هر چند کيفيت و سرعت قابل ملاحظه‌اي را در مقايسه با کاربران خارجي دريافت نمي‌کند، اما همين که بعد از سال‌ها انتظار توانسته سرويس اينترنت خانه‌اش را راه‌اندازي کند خوشحال است.
يکي از مديران شرکت هاي خدمات دهنده گفت: ممکن است منتقدين بگويند اينترتي که امروز به اين قيمت است، شما گران خريداري کرده‌ايد. شايد هم درست بگويند. در اينجا زيرساخت به‌عنوان يک شرکت حاکميتي و يک شرکت زيرساختي موظف است آينده‌نگري کند.
وي در ارتباط با روش خريد اينترنت کشور، که با اعتقاد نمايندگان و بعضي مديران اين روش اشتباه است، خاطرنشان کرد: قطعا اين نظر را رد مي‌کنم. اگر نخواهيم به صورت IRU بخريم، بايد به روش ديگر عمل کنيم، ما هميشه اين را به صورت ترکيبي خريد مي‌کنيم و مشکل خاصي نداشتيم و اين شيوه متداول تمام دنيا است.
وي تصريح کرد: خود ما هم روي کابل ايپگ (EPEG) که کنسرسيومي از شرکت‌هايي بين‌المللي (به همراه زيرساخت) است به همين صورت داريم به دنيا فيبر مي‌فروشيم.
معتمدي، کارشناس‌ حوزه آي تي در کشور، درباره ميزان حضور هموطنان در اينترنت و اهميت اين شبکه در دنياي امروز گفت: «بسياري از کاربران ايراني از داشتن اين سرعت‌هاي پايين دچار سرخوردگي مي‌شوند و نمي‌توانند کارهاي خود را انجام دهند، امروزه در جهان بسياري از تجارت‌هاي مهم از طريق اينترنت انجام مي‌شود و اگر کسي سرعت پايين داشته باشد، نمي‌تواند آن کار ار انجام دهد.
وي در ادامه توضيح داد: «چند سالي است که مردم نسبت به سرعت اينترنت در خانه‌ها و شرکت‌ها اعتراض دارند اما ما همچنان از مسوولان درباره فقدان زير ساخت‌ها مي‌شنويم که اميدواريم اين مشکل هرچه زوتر برطرف شود و ايران در جايگاه بهتري نسبت به امروز از لحاظ اينترنت قرار بگيرد.»
به باور بسياري از کارشناسان حوزه اينترنتي اگر وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اين توسعه را در بخش پهناي باند کشور انجام نمي‌داد، ‌ايران در وضعيت بسيار بدتري قرارمي‌گرفت.
در ارتباط با اين موضوعات رئيس کميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي تهران مي‌گويد: اگر طي يک سال اخير توسعه‌اي در بخش پهناي باند اينترنت نداشتيم از بسياري از برنامه‌ها از جمله تبديل شدن به‌هاب منطقه عقب مي‌افتاديم.
کريمي در ادامه بيان کرد: وزارت ارتباطات طي مدت فعاليت خود با افزايش ميزان پهناي باند کشور توانسته به نياز بسياري از مردم در اين زمينه پاسخگو باشد.
کريمي با اعلام اينکه به عنوان يک فعال در اين بخش، توسعه قابل توجهي در اين بخش ديده مي‌شود، فعاليت‌هاي وزارت ارتباطات در بخش توسعه پهناي باند را ارزشمند مي‌داند و تاکيد مي‌کند: نمايندگان مجلس در حالي از گراني اينترنت سخن مي‌گويند که طي چند سال گذشته با توجه به مشکلات اقتصادي فعالان اينترنتي قيمت اين سرويس را ثابت نگه داشته‌اند.
سبحاني فر،‌ عضو کميسيون صنعت و معدن مجلس، مي گويد: اگر وزير ارتباطات همين توسعه فعلي را نمي‌داد کشور با وضعيت بسيار بدي روبه‌رو مي‌شد. به جرات مي‌گويم وزارت ارتباطات طي يک سال و چند ماه گذشته توانسته با توسعه زيرساختي به بسياري از کاربران که سال‌ها در صف دريافت اينترنت بودند، پاسخگو باشد.
وي با اعلام اينکه انتقادهاي برخي نمايندگان از وزير ارتباطات توجيه‌پذير نيست، تاکيد کرد چطور نمايندگان مي‌گويند در بخش اينترنت توسعه‌اي رخ نداده، در حالي که تعداد کاربران اينترنت در يک سال اخير دو برابر شده است.
وي تصريح کرد: اگر چه کيفيت و سرعت اينترنت هنوز به مرحله قابل قبولي نرسيده است اما وزارت ارتباطات با برنامه‌هاي ويژه و تشکيل کارگروه‌هاي مخصوص در اين زمينه در تلاش براي بهبود وضعيت اينترنت کشور است.

نظر فقها در ارتباط با اينترنت پرسرعت
با توجه به اين که بسياري از محققين و پژوهشگران براي تحقيقات علمي از اينترنت استفاده مي کنند و سرعت پايين اينترنت باعث اتلاف وقت و زمان افراد را مي شود، در صورتي که وزارت ارتباطات امکان افزايش سرعت اينترنت و جلوگيري از اتلاف وقت اين افراد را داشته باشد آيا از بيم استفاده نامطلوب و ناصواب بعضي افراد، ايجاد محدوديت در سرعت اينترنت از نظر فقها مجاز است و آيا محدود کردن استفاده از اينترنت از روي عمد اشتباه نيست؟
آيت الله يثربي معتقد است: مقوله اينترنت مثل بسياري از تکنولوژي هاي جديد است که استفاده صحيح و مشروع از آن جايز است و ايجاد محدوديت براي استفاده مشروع، جايز نيست.
آيت الله صانعي مي گويد: استفاده صحيح از ابزارهاي ارتباطي همانند اينترنت و افزايش سرعت آن براي اغراض عقلايي و علمي منعي ندارد و شرعاً و عقلاً جايز است و مشمول اطلاق عموم ادله ترغيب به علم و دانش مي باشد و ايجاد محدوديت در مثل مورد سؤال که منافع حلال و حرام دارد؛ دخالت در سلطه مردم و تضييع حقوق آنهاست و بيم و بهانه احتمال استفاده نامطلوب برخي نمي تواند مجوز چنين دخالت هايي گردد و چگونه مي توان از نظر شرعي تنها به جهت استفاده نامطلوب برخي افراد حکم به حرمت نمود با آنکه فقيهي مثل محقق در شرايع فتوا به کراهت بيع انگور به کسي داده است که فروشنده مي داند خريدار از آن انگور شراب مي سازد. آري اگر غرض در بيع و شراء استفاده حرام باشد و يا مبيع مثل اصنام باشد که يادآور کفر و شرک است، بحث ديگري مي طلبد.
آيت الله بيات زنجاني مي گويد: سوء استفاده يک فرد يا چند نفر، مجوز دخل و تصرف و ايجاد محدوديت دستگاه هاي ذي ربط از جمله وزارت ارتباطات در نوع ارائه خدمات و تنظيم ارتباطات نمي شود، چراکه دستگاه هاي سياست گذار همان گونه که بايد در ارائه خدمات تسهيلات لازم را ارائه نمايند، اطّلاع رساني به روز و اعتلاء سطح آگاهي هاي عمومي در بين عامۀ مردم نيز جزو وظايف اين نهادها بوده و بايد آنها را به عنوان يک اولويت پيگيري کنند. لازم به توضيح است که تکنولوژي، اينترنت و امکانات اطلاع رساني جديد، مي تواند فرصتي براي حق جويان براي مطالعه، تحقيق، بررسي آراء و نظرات جديد باشد و بايد از آن براي نشر و ترويج افکار صحيح استفاده کرد.
همانطور که مشخص است پيش پاي صحبت کاربران نشان از ضعف است، هرچند که ضعف هاي بسيار با دو برابر شدن پهناي باند پوشش داده شد، اما؛ با وجود افزايش روز به روز تعداد کاربران و تقاضاي سرعت هاي متفاوت از آن ها با توجه به ميانگين سرعت در ايران که باز هم 128 کيلوبايت بر ثانيه است، اينترنت يا همان فضاي مجازي ما بنا به خواسته عموم کاربران بايد به ميانگين 512 کيلو بايت برسد، هرچند که باز هم اين سرعت در مقابل ديگر کشورها و جنگ نرمي که در پيش رو داريم بسيار پايين است.

احسان سرشت













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن