واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گوگل با نکسوس 6 هم جان ندارد!
گوگل در سال های اخیر هر چند سیستم عامل های اندروید را در اختیار تمام تولیدکننده ها قرار داده اما باز هم نمی تواند در شرایطی به کار خود ادامه دهد که انحصار سیستم عاملش را از دست دهد.
روزنامه هفت صبح: گوگل در سال های اخیر هر چند سیستم عامل های اندروید را در اختیار تمام تولیدکننده ها قرار داده اما باز هم نمی تواند در شرایطی به کار خود ادامه دهد که انحصار سیستم عاملش را از دست دهد.
افزایش قابل توه آمار فروش محصولات سامسونگ و اختصاص بخش عمده ای از استفاده کنندگان اندروید در تولیدات کره جنوبی عملا تعیین مسیر برای این سیستم عامل را به شرکتی جز گوگل منتقل کرده است.
در همین راستا هر روز شاهد این هستیم که گوگل سعی می کند با ایجاد محدودیت های مختلف، سامسونگ را از اعمال نفوذ بیشتر یا رسیدن به خواسته هایش دور کند.
ساینوژن به عنوان نسخه تغییر کرده و آزادتر اندروید نشانه ای از همین موضوع است. کاربرها با ذهنیت در اختیار داشتن سیستم عاملی کاملا آزاد و متن باز به سراغ گوگل می روند اما عملا با چنین محیطی روبرو نمی شوند.
مجموعه محصولات نکسوس با محوریت اختصاص یافتن بهترین قابلیتهای اندروید در یک رابط کاربری برای اولین بار توسط گوگل معرفی شده و وظیفه ساخت آن را در طول سال های اخیر، شرکت های مختلف برعهده داشتند. حال مسئله اصلی این است که آیا دستگاه های تحت برند نکسوس توانسته اند جایگاهی در بازار اندروید به دست آورند.
1- سه ماه پیش پتریک پیچت مدیر مالی گوگل اعلام کرد این شرکت توانایی جوابگویی به درخواست خرید نکسوس 6 را در اختیار ندارد. همین مسئله در رابطه با نسل های قبلی این تلفن نیز مطرح شده بود. نکته ای که می توان از آن اینگونه برداشت کرد که تقاضا برای خرید نکسوس بالا بوده و گوگل به همراه تولیدکننده های ثانویه قابلیت تولید این تعداد بالا از محصولات نکسوس را در اختیار ندارند.
بعد از گذشته سه ماه، روز گذشته پیچت با ارائه جزییات بیشتری از درآمد گوگل در بخش تلفن همراه و اندروید عملا این مسئله را ثابت کرد که نکسوس هر چند به اندازه درخواست های ارائه شده در بازار وجود ندارد اما این نشانه ای از موفقیت تجاری آن نیست.
پیچت روز گذشته در جریان انتشار گزارش مالی سه ماه اخیر گوگل به این نکته اشاره داشت که سود این شرکت به نسبت سال گذشته 23 درصد افزایش یافته و به رقم 1.8 میلیارد رسیده است. در کنار این موضوع پیچت توضیح داده که سود بخش تلفن همراه و سری محصولات نکسوس در مقایسه فصلی نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته، دو درصد کاهش داشته.
2- از همان ابتدای معرفی نکسوس به عنوان برند تلفن های هوشمند گوگل که تاکنون توسط شرکت هایی همچون سامسونگ، ال جی، ایسوس و موتورولا ساخته شده، تمرکز اصلی روی قیمت پایین و استفاده از نسخه خام اندروید بود.
کافی است نگاهی به نسل قبل نکسوس بیندازیم تا متوجه شویم، قیت فعلی نکسوس 6 (639 دلار) 300 دلار بیشتر از نکسوس 5 است که در مجموع به عنوان تلفن هوشمند بهتری شناخته می شد.
گوگل حتی در زمینه فروش تبلت های نکسوس نیز موفق نبوده و افت قابل توجهی را در مقایسه با سال گذشته تجربه کرده. طی سال گذشته گوگل در بازار تبلت تنها نکسوس 9 را در اختیار داشته که به هیچ وجه قابل مقایسه با نکسوس 7 نیست.
3- در نهایت باید به این نکته توجه کرد که همواره تلفن های هوشمند نکسوس سعی داشته اند امنکانات مناسبی را در کنار یک سیستم عامل سبک و به دور از رابط کاربری های سنگین را در اختیار کاربر قرار دهند. هر چند اکثر تلفن های مبتنی بر اندروید به واسطه استفاده از سخت افزار مختلف و یک سیستم عامل مشترک در زمینه عمر باتری و قدرت پردازشی دچار مشکل هستند اما نکسوس ها سعی داشتند با توجه به این موضوع که توسط گوگل طراحی شده اند، حداقل در این موارد ضعفی را تجربه نکنند.
کافی است تنها تجربه چند روز استفاده از نکسوس 5 (تلفن بهتری نسبت به نکسوس 6) را داشته باشید تا با فهرستی بی پایان از مشکلات آن روبرو شوید. یکی از بزرگترین مشکلاتی که نکسوس 5 بخصوص از آن رنج می برد، عمر باتری است؛ تلفنی که با محوریت عمر باتری طولانی مدت از سوی گوگل معرفی شد، اکنون تبدیل به یکی از ضعیف ترین تلفن های موجود در این زمینه شده است.
از جمله دیگر ضعف های نکسوس 5 می توان به کیفیت پایین بدنه و حتی میکروفون آن اشاره کرد. به طور کلی صدای کسانی که در فهرست مخاطبانم دارای نکسوس 5 هستند را نمی شنوم!
تمام مشکلات اشاره شده دقیقا در قسمت هایی به وجود آمده اند که گوگل تمرکز بسیاری روی آنها داشت؛ مسائلی که به احتمال فراوان بخش تلفن هوشمند گوگل را زودتر از موعد تعطیل می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]