تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860967468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسی که بیشتر تخلف می کند، بیشتر انتقاد می کند/نظام بانکی به شدت ایراد دارد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کسی که بیشتر تخلف می کند، بیشتر انتقاد می کند/نظام بانکی به شدت ایراد دارد


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر به بیان دیدگاه هایش درباره حمایت از تولید داخلی، مبارزه با فساد اقتصادی و مشکلات اقتصادی کشور پرداخت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای علی آقامحمدی در برنامه «تیتر امشب» چهارشنبه شب شبکه خبر به بیان دیدگاه هایش درباره حمایت از تولید داخلی، مبارزه با فساد اقتصادی و مشکلات اقتصادی کشور پرداخت.
علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص- برنامه تیتر امشب شبکه خبر - 9 اردیبهشت 1394
علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: برخلاف تصور عده ای درباره نبود یا کمبود منابع مالی بررسی ها نشان می دهد که مشکلات موجود در تولید داخلی (در ایران) تخصیص منابع مالی است.
وی با اشاره به افزایش سرمایه در بورس گفت: در بانک ها این افزایش دیده نمی شود.
آقامحمدی همچنین با انتقاد از گردش سرمایه در نظام بانکی کشور تصریح کرد: خود بانک ها رقیب کار شده اند، به طوری که بانک ها بخشی از سرمایه های خود را به بدهی های غیر جاری داده اند؛ مشکل این است که داده سود به سپرده ها مانع پیشرفت کار است.
وی افزود: نرخ سود انتظاری در سال گذشته 29 درصد بود در حالی که با این نرخ سود بانکی، تولید شدنی [و به صرفه] نیست.
دانلود
به گفته آقامحمدی اکنون طرح های تولیدی دچار مشکل در تامین منابع مالی هستند و تمرکز پول در بانک ها و تخصیص نیافتن پول در بخش تولید افزون بر نبود برنامه از جمله علل ضعف تولید در کشور است.
وی دانش بنیان بودن تولید را مبنای پویایی تولید دانست و مشکلات چرخه تولید کالا در داخل کشور را نبود این مهم دانست.   این عضو مجمع تشخیص مصلحت با انتقاد از تکیه اقتصاد کشور بر فروش نفت، به درصد کم کالاهای مربوط به پتروشیمی و فولاد به نیاز همیشگی و رو به افزایش مردم به لوازم خانگی و الکترونیکی اشاره کرد که سهم عمده ای از واردات را در بر می گیرد.
وی با بیان اینکه «دولت به معنای حاکمیت» باید به سامان دهی بخش خصوص اقدام کند و در این باره تمرکز داشته باشد، موفقیت های حاصله در تولیدات صنایع نظامی در داخل کشور را ناشی از تمرکز در این خصوص دانست و با توجه به کثرت و تنوع تولیدات تاکید کرد که باید مشخص شود که کشوربه منظور ارتقای تولید داخلی در کدام زمینه قرار است تمرکز داشته باشد.
وی موفقیت در حوزه صادرات شکلات را بیش از صادرات در حوزه تولید خودرو دانست و گفت که اگر می خواهیم خودروسازی را ارتقا بدهیم، باید سیستم را جلو ببریم.
 
علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر/ 9 اردیبهشت 1394، درباره حمایت از تولید داخلی
آقامحمدی همچنین از بانک مرکزی در خصوص فروش طلا انتقاد و تاکید کرد که بانک مرکزی «ربا» را ترویج می کند و مسئول این موضوع است.
وی با بیان اینکه مجوز فعالیت موسسه های غیرمجاز را بانک مرکزی صادر می کند، به سودهای خارج از قانون این موسسه ها اشاره کرد و گفت: «بانک مرکزی برای جمع آوری شرکت های هرمی تصمیم گرفت و موفق شد، این در حالی است که ربا از طریق بانک ها وارد زندگی مردم شده است.»
  آقامحمدی مهار تورم را از وظایف اصلی بانک مرکزی دانست و گفت: بانک مرکزی باید برای کنترل تورم همانند دیگر کشورهای جهان روال مشخصی اتخاذ کند تا مردم با تکیه بر امنیت خاطر و امنیت اقتصادی به سرمایه گذاری بپردازند. 
آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در برنامه «تیتر امشب» چهارشنبه، 9 اردیبهشت 1394
وی با بیان اینکه «با شانس و تصادف نباید برنامه ریزی کرد»، افزود: چنین وضعی سبب زمینه سازی برای فرصت طلبان می شود.
به گفته این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، قانون باید قاعده شود و دولت باید وظایف حاکمیتی خود را انجام دهد و تصدی های خود را رها کند و باید مردم مطابق با نقشه ای که برایشان ترسیم شده است، پیش بروند.

لینک را کپی کنید


چهار شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن