واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جنبش انصار الله موضع خود را برای مذاکره تشریح کرد
حسن الصعدی عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله سخن خالد بحاح نخست وزیر سابق یمن را در این خصوص که قطعنامه شماره 2216 شورای امنیت عنصر اصلی حل بحران یمن است یکی از دلایل مانع تراشی در عملیات سیاسی یمن دانست.
کد خبر: ۴۹۵۹۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵ - 29 April 2015
حسن الصعدی عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله سخن خالد بحاح نخست وزیر سابق یمن را در این خصوص که قطعنامه شماره 2216 شورای امنیت عنصر اصلی حل بحران یمن است یکی از دلایل مانع تراشی در عملیات سیاسی یمن دانست.
به گزارش پایگاه خبری یمن پرس، الصعدی ضمن رد سخن بحاح آن را بهانه ای غیرطبیعی برای مانع تراشی در مسیر عملیات سیاسی دانست وگفت: توقف تجاوز هوایی عربستان به یمن برای آغاز گفت وگو به عنوان شرط اول و پس از آن دستیابی به توافق درباره همه مسائل لازم است.
وی ضمن تاکید بر این مطلب که جنبش انصار الله از قبل موافقت خود با ازسرگیری گفت وگو ها تحت نظارت سازمان ملل را اعلام کرده بود افزود: ما منکر نقش سازمان ملل نیستیم لکن پس از توقف تجاوز عربستان.
وی در باره نادیده گرفتن تجاوز عربستان به یمن توسط شورای امنیت اظهار تعجب کرد وگفت: بیش از یک ماه است که یمن مورد تجاوز هوایی، زمینی ودریایی عربستان قرار گرفته اما شورای امنیت هیچ عکس العملی نسبت به این مسئله نشان نمی دهد.
گفتنی است، قطعنامه 2216 شورای امنیت که نیمه ماه گذشته صادر شد انصار الله را تحریم تسلیحاتی کرد و در حمایت از تجاوز عربستان به یمن خواستار عقب نشینی آن از مناطق تحت کنترل این جنبش شد.
الصعدی با تاکید بر ضرورت توقف تجاوز عربستان به یمن آن را شرط اول آغاز گفت وگوها دانست واز سرگیری گفت وگو ها را منوط به مشارکت همه گروههای یمنی در آن ذکر کرد.
در پاسخ به سوال آیا خالد بحاج نخست وزیر سابق ومعاون رئیس جمهوری مستعفی در دستیابی به راه حل بحران یمن می تواند نقشی داشته باشد یا خیر ؟
گفت: حقیقت این است که ما مشکلی با شخص بحاح نداریم وآرزو داریم که بتواند نقش ملی داشته باشد وهمه طرف ها را یکجا جمع ومشکل کشور را حل کرده رنج مردم را کاهش دهد.
وی تاکید کرد: هیچگونه تصمیم هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن بخصوص پس از تجاوز عربستان به یمن قابل قبول نیست و اصل مشکل قانونی نبودن هادی است و ما با شخص بحاح مشکلی نداریم.
درحالی که از آغاز تجاوز عربستان به یمن تاکنون بیش از سه هزار و 500 یمنی کشته، بیش از 6 هزار تن زخمی و 90 تا 95 هزار خانواده نیز از خانه های خود در روستاها و شهرها آواره شده اند، سازمان ملل برای توقف این تجاوز و جلوگیری از ادامه کشتار غیرنظامیان وارد عمل نشده و با انتشار بیانیه های بی اثر، در عمل به نوعی از تجاوز عربستان به یمن حمایت کرده است.
جنگنده های 9 کشور عربی از جمله کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (به جز عمان) و آمریکا از ششم فروردین تاکنون، عربستان را در تجاوز هوایی به یمن همراهی می کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]