واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۱۰ب.ظ)
سازمان مديريت پسماند موفق به کسب نشان مسئوليت پذيري اجتماعي بنگاه هاي اقتصادي شد در نخستين کنفرانس ملي برند پايدار سازمان مديريت پسماند موفق به کسب نشان مسئوليت پذيري اجتماعي بنگاه هاي اقتصادي شد.
به گزارش خبرگزاري موج، همايش ملي برند پايدار با حضور نمايندگاني از بخش هاي دولتي و خصوصي با رويکرد مسئوليت اجتماعي بنگاه هاي اقتصادي در مرکز همايش هاي بين المللي صدا وسيما برگزار شد.
در اين همايش حسين جعفري، مديرعامل سازمان مديريت پسماند در سخنراني در پنل تخصصي با تاکيد بر افزايش سطح مسئوليت پذيري شهروندان بعنوان مهمترين دستاورد کمپين آسمان آبي و زمين پاک، ارتقاء 12 درصدي تفکيک پسماند در مبدا طي برگزاري اين کمپين را تجلي نقش مسئوليت پذيري شهروندي در کنار مسئوليت سازماني اعلام کرد.
جعفري با اشاره به اين که بسياري از کارشناسان محيط زيست معتقدند هر يک از عملکردهاي اجتماعي، اقتصادي و زيست محيطي از يکديگر مجزا نبوده بلکه به منظور دستيابي به توسعه پايدار در يک جامعه، بالا بودن ميزان کمي و کيفي هر يک از اين سه نوع عملکرد در کنار و به موازات يکديگر از اهميت بالايي برخوردار است گفت: متاسفانه در دنياي امروز مسائل سياسي و اقتصادي، محيط زيست بشري را تا حد زيادي تحت الشعاع خود قرار داده به طوري که در مواردي محيط زيست پس از سياست و اقتصاد در اولويت هاي بعدي جاي گرفته است.
وي در ادامه افزود: در اين ميان عملکرد اجتماعي، اقتصادي و زيست محيطي سازمان ها و شرکت ها براي جلوگيري و يا به حداقل رساني آثار مخرب حاصل از اين موضوع از اهميت فوق العاده اي برخوردار خواهد گرديد.
جعفري افزايش آگاهي عمومي شهروندان از مسائل اقتصادي و اجتماعي و تاثير چند جانبه آن بر محيط زيست پيرامونشان را از مهم ترين پيامدهاي عملکرد سازمان ها و شرکت ها در حوزه اجتماعي و زيست محيطي در يک جامعه دانست و تصريح کرد: امروزه در بسياري از کشورهاي جهان از جمله در کشورهاي در حال توسعه همچون کشور ايران تعداد روزافزوني از مردم و مسئولان دريافتهاند که نميتوان حفاظت از محيط زيست را امري تجملي دانست و در اولويتهاي دست چندمي قرار داد.
وي اضافه کرد: آنها در يافته اند که مبارزه براي حفظ محيطزيست در عين حال امري پيچيده و دشوار است و نميتوان مسئوليت اين امر خطير را صرفاً بر دوش يک سازمان يا ترکيبي از چند نهاد دولتي قرار داد.
مديرعامل سازمان مديريت پسماند ادامه داد: تجربه جهاني نشان داده است که مردم، خود نقشي بسيار مهم و اساسي در جلوگيري از تخريب روزافزون محيط زيست و معکوس کردن اين روند برعهده دارند و اين مهم تنها زماني جامه عمل به تن خواهد پوشيد که سازمان هاي دولتي و بخش خصوصي با تغيير رويکرد خود در زمينه هاي مختلف، شرايط مناسبي را جهت آموزش، اطلاع رساني و فرهنگ سازي براي شهروندان فراهم آورند.
وي با اشاره به اين که افزايش جمعيت در کشور و روند رو به رشد مصرف گرايي در ميان مردم باعث گرديد تا مديريت پسماندهاي جامد شهري از پيچيدگي هاي خاصي نسبت به گذشته برخوردار گردد، تصريح کرد: خوشبختانه در طول دهه گذشته مديريت پسماند در سطح کشور با تحولات رو به رشدي از جمله در کلانشهرها روبرو بوده است اما با اين وجود مديريت پسماندهاي جامد شهري در کشور در مراحل آغازين راه خود قرار گرفته و مسير طولاني را در جهت دستيابي به ثبات زيست محيطي پيش رو دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]