تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870828604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری رزمایش فرهنگی رزمی ۲۸ گردان بیت المقدس و کوثر بسیج در قم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سردار مهدوی‌نژاد خبر داد:
برگزاری رزمایش فرهنگی رزمی ۲۸ گردان بیت المقدس و کوثر بسیج در قم

مهدی مهدوی نژاد


شناسهٔ خبر: 2564278 سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۹
استانها > قم

قم - فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) از برگزاری رزمایش بزرگ بسیجیان گردان های بیت المقدس و کوثر بسیج با استعداد بیش از ۲۸ گردان در قم خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سپاه استان قم، سردار مهدی مهدوی نژاد با اشاره به اهمیت آمادگی بسیجیان در مقابله با تهدیدات دشمنان اظهار کرد: رزمایش بزرگ بسیجیان استان قم طی ۳ روز توسط گردان‌های کوثر و بیت المقدس در منطقه عمومی قم و در پادگان‌های شهدای ۱۹ دی، شهدای خیبر، زرهی، ستاد سپاه استان قم و اردوگاه غدیر به استعداد ۱۰ گردان بیت المقدس و ۴ گردان کوثر برگزار می‌شود.وی تجدید میثاق بسیجیان غیور و فداکار با آرمانهای امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و بیعت مجدد با فرمانده معظم کل قوا را از اهداف برگزاری این رزمایش خواند و ابراز کرد:  افزایش و حفظ توان و آمادگی رزم گردان‌های بسیج در ماموریت نرم، نیمه سخت و سخت، عمق بخشی داخلی، ایجاد بازدارندگی در برابر هرگونه تهدید و تهاجم از مهمترین اهدافی است که در برگزاری این رزمایش‌ها دنبال می‌شود.فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) با اشاره به اینکه رزمایش گردان‌های الی بیت المقدس در روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت برگزار می‌شود گفت: این رزمایش با برگزاری صبحگاه فرهنگی رزمی اقتدار بسیجیان و با حضور ۲۸ گردان از بسیجیان گردان‌های بیت المقدس، امام حسین(ع)، امام علی(ع) و کوثر در محل ستاد سپاه استان قم آغاز خواهد شد و آیت الله سید محمد سعیدی نماینده ولی فقیه در استان و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) در این مراسم سخنرانی خواهد کرد.مهدوی نژاد به تفاوت این رزمایش با رزمایش‌های سال های گذشته اشاره کرد و افزود: این رزمایش نسبت به رزمایش‌های گذشته از لحاظ تنوع ماموریت و نوع، ۴ نوع مأموریت و رزمایش مقابله با هلی برن، دفاع از کوی و برزن، امداد و نجات و مقابله با نا آرامی‌های اجتماعی، تفاوت اساسی دارد.وی با اشاره به اینکه خواهران بسیجی به عنوان گردان‌های کوثر و برادران بسیج به عنوان گردان‌های الی بیت المقدس محسوب می‌شوند، گفت: این رزمایش برای اولین بار و به شکل میدانی و در سرزمین واقعی، محور تهدید، و بر اساس تهدیدات استان قم طرحریزی شده است.
 
فرمانده سپاه قم به اقدامات پیش از اجرای رزمایش اشاره داشت و ادامه داد: احصاء تهدیدات استان و ابلاغ نوع رزمایش بر اساس تهدیدات به نواحی مقاومت، تهیه به موقع دستورالعمل‌ها، طرح‌ها و پیوست‌های مربوطه و ارسال به نواحی جهت طرحریزی، نظارت بر تمامی مراحل سه گانه فراخوانی و حفظ انسجام گردان‌ها از مهمترین اقداماتی بود که قبل از برگزای رزمایشات پیگیری شده است.وی تهیه جدول زمانبندی اقدامات رزمایش از احصاء تهدید تا جلسه جمع بندی، شناسایی زمین و واگذاری زمین به عملیات نواحی مقاومت، تشکیل پاسگاه فرماندهی خاص هر رزمایش را از دیگر اقدامات پیش از رزمایش خواند و افزود: این رزمایش باعث ایجاد بازدارندگی در سطح منطقه و حتی جهان با تحمیل اراده آهنین و پولادین بسیجیان دلاور به دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می شود.مهدوی نژاد در پایان عمق بخشی داخلی و ارتقاء سطح روحیه سلحشوری در بسیج با نبرد عاشورایی را از دیگر پیامدهای این رزمایش دانست و تصریح کرد: ارتقای سطح آمادگی و توان رزم بسیج جهت مقابله با هرگونه تهدیدات داخلی و خارجی نیز از دیگر پیامدهایی است که این رزمایش به دنبال دارد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن