تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832712819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارجاع ۵۲ هزار پرونده تخلف ساخت‌وساز در روستاها به مراجع قضائي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۱۵ب.ظ)
ارجاع ۵۲ هزار پرونده تخلف ساخت‌وساز در روستاها به مراجع قضائي موج - معاون عمران روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي با بيان اين‌ که تاکنون براي ۵۶ درصد املاک روستايي سند صادر شده است ميزان نياز سالانه براي اجراي طرح‌هاي هادي روستايي را دو هزار ميليارد تومان اعلام کرد و گفت: با اين حال سالانه فقط ۳۰ درصد اعتبارات مورد نياز تخصيص مي‌يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا شاملو، معاون عمران روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي، در نشست خبري معاونت عمران روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي که امروز، سه‌شنبه، هشتم ارديبهشت‌، در محل اين بنياد برگزار شد، گفت:‌ فعاليت‌هاي بنياد مسکن در حوزه عمران روستايي عمدتا در تهيه و اجراي طرح‌هاي هادي، سند دار کردن املاک روستايي، گردشگري روستايي، ارائه خدمات فني و همچنين مطالعات طرح‌هاي ساماندهي و تدوين طرح‌هاي راهبردي است.
معاون عمران روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي با بيان اين‌که ۳۸ هزار روستا در کشور وجود دارد، اظهار کرد:‌ از اين تعداد بيش از ۳۲ هزار و ۸۰۰ روستا تحت پوشش طرح هادي قرار گرفته‌اند، به عبارت ديگر ۸۶ درصد روستاهاي بالاي ۲۰ خانوار تحت پوشش اين طرح قرار دارند.
وي ادامه داد: اگر در سال جاري منابع مالي مورد نياز تأمين شود، تمام روستاهاي بالاي ۳۰ خانوار کشور تحت پوشش طرح هادي قرار مي‌گيرند که در اين زمينه امسال پنج هزار و ۲۰۰ روستا در برنامه قرار گرفته است.
وي با اشاره به اجراي طرح‌هاي هادي بيان کرد:‌ بخش بهسازي معابر روستايي مانند ايجاد ميادين و پياده‌روسازي در ۱۴ هزار و ۲۸۰ روستا به اجرا در آمده که شاخص برخورداري در اين بخش ۳۷ درصد و پوشش جمعيتي در اين طرح حدود ۱۰ميليون نفر است.
شاملو ادامه داد: بهسازي روستاها به لحاظ هزينه‌بر بودن همواره با ميزان اعتبارات مورد نياز فاصله داشته، به‌عنوان نمونه سالانه ۲۵ تا ۳۰ درصد از اعتبارات مورد نياز تأمين‌شده است، علي‌رغم اين مسأله، کار بسيار بزرگي در روستاها انجام شده است.
وي يادآور شد: خوشبختانه بر اساس ارزيابي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي همواره بنياد مسکن به لحاظ کيفيت اجرايي جزو سه دستگاه اول در استان‌ها بوده است، از اوايل دهه ۷۰ تاکنون در بخش‌هاي اجرايي بيش از ۱۴هزار کيلومتر معابر روستايي بهسازي شده است.
شاملو با بيان اين‌ که سال گذشته ۱۶۴۰ کيلومتر معابر روستايي بهسازي شده است، افزود: در سال گذشته بيش از يک‌ميليون و ۲۰۰ هزار مترمربع پياده‌روسازي در روستاها انجام شده است.
وي با بيان اين‌که دو ميليون و ۸۰۰ هزار ملک در روستاها تاکنون سنددار شده است، تاکيد کرد: امروز حدود ۵۶ درصد املاک روستايي کشور سنددار شده‌اند و اميدواريم بتوانيم براي سال‌هاي آينده کارهاي گسترده‌اي در اين زمينه انجام دهيم.
وي فعاليت‌هاي بنياد مسکن انقلاب اسلامي را فرابخشي دانست و گفت: تلاش شده هماهنگي خوبي در اين رابطه با دستگاه‌هاي مختلف داشته باشيم، در اين راستا تفاهم‌نامه‌هاي مختلفي با دستگاه‌ها امضا شده که آخرين آن امضاي تفاهم‌نامه با سازمان امور اراضي در اسفند سال گذشته بود.
معاون عمران روستايي بنياد مسکن درباره اعتبار مورد نياز براي اجراي طرح‌هاي هادي روستايي بيان کرد: سالانه حدود دو هزار ميليارد تومان براي اجراي طرح‌هاي هادي روستايي نياز است که بين ۲۵ تا ۳۰ درصد اين مبلغ تخصيص مي‌يابد.
شاملو با يادآوري اين‌که از زمان برنامه سوم توسعه پيشنهادي را به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي وقت داديم که مورد تأييد قرار گرفت و بر اساس آن بهسازي بافت‌ها آغاز شد، گفت:‌ تاکنون در ۶۱ روستا عمليات بهسازي انجام شده است، همچنين در بخش گردشگري روستايي تلاش کرده‌ايم روستاهاي هدف در اولويت قرار بگيرند، براي ۱۵۰ روستا هدف‌گذاري شد تا اقدامات اجرايي براي تأمين زيرساخت‌هاي گردشگري روستايي انجام شود.
وي با بيان اين‌ که از سال ۸۷ تاکنون حدود ۵۲ هزار تخلف ساخت‌وساز در روستاها به مراجع قضائي ارجاع داده شده است، گفت: اعتبارات ملي عمران روستايي تقريبا دو برابر شده است و مانند سال‌هاي گذشته هشت درصد از تملک دارايي استان‌ها به عمران روستايي تخصيص مي‌يابد، همچنين مقرر شده تا سقف ۴۰۰ هزار تن براي آسفالت معابر داخلي روستاها در اختيار بنياد مسکن قرار گيرد.
معاون عمران روستايي بنياد مسکن با اشاره به اين‌ که پيش‌بيني مي‌کنيم، اعتبارات امسال به حدود ۱۵۰۰ ميليارد تومان افزايش يابد، افزود: به اين ترتيب ميزان اعتبارات سال ۹۴ در مقايسه با سال ۹۳ حدود دو برابر افزايش يافته است.
وي با تأکيد بر تلاش بنياد مسکن براي حفظ معماري سنتي روستاها علي‌رغم تمايل ساکنان آن‌ها براي استفاده از مصالح ساختماني مدرن گفت: غير از ۲۰۰ روستاي داراي بافت ارزشمند، تعداد زيادي نيز روستاي داراي هسته‌ها و محلات تاريخي و ارزشمند داريم که کارشناسان و ارزشيابان بنياد مسکن در حال شناسايي اين هسته‌هاي تاريخي و معرفي به ادارات کل استاني براي حفظ و نگهداري از اين بافت‌ها هستند.
شاملو با اشاره به ارائه پيشنهادي از سوي بنياد مسکن به دولت مبني بر تشکيل شوراي عالي توسعه و عمران روستاها براي ايجاد هماهنگي ميان دستگاه‌هاي متولي و دست‌اندرکار اين حوزه، افزود: در اين شورا معاون اول رئيس‌جمهور رياست را بر عهده خواهد داشت و معاون توسعه و عمران روستايي رئيس‌جمهور نيز در جايگاه دبيري خواهد نشست.
وي با اشاره به دستور وزير راه و شهرسازي مبني بر توسعه پهنه‌اي روستاها به جاي عمران نقطه‌اي و روستا به روستا با هدف ايجاد هماهنگي بيشتر ميان فعاليت‌ها و خدمات دستگاه‌هاي خدمات‌رسان در حوزه روستايي در خصوص صدور مجوز باغ‌شهرها خاطرنشان کرد: بنياد مسکن به هيچ عنوان با تبديل باغات و اراضي کشاورزي به ويلا موافق نيست، ولي؛ به هر حال بايد نياز مردم به تفريح نيز پاسخ داده شود.
معاون عمران روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي ادامه داد: پيشنهاد اين بنياد در خصوص ايجاد باغ‌شهرهاي تفريحي اين است که مردم با سرمايه‌گذاري شخصي در اراضي لم‌يزرع با استفاده از آبياري و انرژي نوين واحدهاي ويلايي بسازند که هم کمک به آباداني نقاط کم جمعيت‌تر است و هم براي بسياري از جوانان کشور اعم از تحصيل‌کرده، نيروي ماهر و نيمه ماهر و حتي کارگر ساده اشتغال‌زايي در پي دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن