تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860297031




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استانی شدن انتخابات تقویت شوراها را می‌طلبد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: استانی شدن انتخابات تقویت شوراها را می‌طلبد
کد خبر: ۴۹۵۶۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱ - 28 April 2015


نمایندگان مخالف با کلیات طرح دوفوریتی الحاق یک جزء به ماده 29 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی علل مخالفت خود را با این طرح بیان کردند.

به گزارش خانه ملت، کمال‌الدین پیرموذن در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 8 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی و در جریان رسیدگی به کلیات طرح دوفوریتی الحاق یک جزء به ماده 29 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در مخالفت با آن گفت: بی‌تردید کارنامه شوراهای نوپای شهر در ایران کارنامه‌ای کاملا درخشان است.

نماینده مردم اردبیل، سرعین، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی افزود: ضرورت استانی شدن انتخابات مجلس، تقویت احزاب و شوراها را می‌طلبد نه تهدید آنها را، بنابراین مظهر خرد جمعی کشور نباید آسیبی به مظهر مشورتی شهر و روستا وارد کند.

وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس، اعضای شوراهای شهر و روستاها و منتخبان مردم را دریابند و مجلس شورای اسلامی نباید برای این شوراها اعمال محدودیت کند.

پیرموذن با بیان اینکه خدمت افتخاری در نهاد متدین شوراها برگرفته از بینش اسلامی بر پایه جمهوریت نظام است، گفت: کار شوراها امری خیر و پلی برای رضایت پروردگار است. اعضای شورای شهر حقوق و مستمری دریافت نمی‌کنند پس فعالیت آنها شغل محسوب نشده و ضرورتی برای اعمال این گونه محدودیت‌ها وجود ندارد.

در ادامه قاسم احمدی لاشکی نیز در مخالفت با کلیات طرح فوق گفت: در قانون اساسی شوراها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بودند،‌ اما اکنون این شوراها تبدیل به شوراهای شهرداری شدند.

وی با تاکید بر اینکه ضرورتی برای محدود کردن حضور اعضای شورای شهر در انتخابات مجلس شورای اسلامی وجود ندارد، گفت: ما آنها را دو شغله محسوب کردیم و این اعضا محدود شدند، در حالی که آنها نه بیمه مشخص دارند و نه شغل ثابت.

این نماینده مردم در مجلس نهم ادامه داد: اکنون هم اعلام می‌شود که اعضای شورای شهر نمی‌توانند با این سمت، در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کنند، لذا اگر مبنا شایسته‌سالاری است باید به آنها اجازه رقابت در فضای آزاد داده شود.

احمدی لاشکی تصریح کرد: همچنین موضوع حائز اهمیت اینکه امکان سوءاستفاده یکی از اعضای شورای شهر از منابع مالی شهرداری بدون حساب و کتاب وجود ندارد و باید توجه داشت که اعضای شورای شهر نماینده مردم هستند و انتصابی نیستند که آنها را محدود کنیم.

همچنین حسن تامینی لیچائی نیز با کلیات این طرح مخالفت کرد و گفت: به اعتقاد بنده با حضور اعضای شورای شهر در انتخابات مجلس هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد و ما سال‌ها اینگونه انتخابات را تجربه کرده‌ایم، حتی برخی از اعضای شوراها در سایر شهرستان‌ها کاندیدا شده و رأی آوردند.

نماینده مردم رشت تصریح کرد: مطمئناً این افراد منشأ خیر و برکت بودند که مردم به آنها رأی دادند، پس چرا سعی در محدود کردن آنها داریم.

به گفته تامینی لیچائی مردم نباید فکر کنند که نمایندگان به دنبال محدود کردن اعضای شورای شهر جهت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند.

وی تصریح کرد: بسیاری از مردم معتقدند که هدف از تصویب این طرح جلوگیری از ورود اعضای شورای شهر به انتخابات است، در حالی که این موضوع واقعیت نداشته و با کاندیدا شدن اعضای شوراها این شائبه از بین خواهد رفت،‌ لذا بنده خواستار مخالفت نمایندگان با تصویب کلیات طرح دوفوریت این طرح هستم.

این نماینده مردم در مجلس نهم عنوان کرد: باید اجازه دهیم که اعضای شورای شهر با ما رقابت کرده و در جذب رأی مردم تلاش کنند











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن