واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله مصباح یزدی: اخلاص و مجاهدت دو عامل موفقیت در کارهای بزرگ است قم - ایرنا - رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، از اخلاص، مجاهدت و دوری از تنبلی به عنوان دو عامل موفقیت در کارهای بزرگ یاد کرد.
به گزارش ایرنا، آیت الله محمد تقی مصباح یزدی روز سه شنبه در دیدار مسوولان مرکز آموزشی تخصصی تبلیغ و معاونت تبلیغ و آموزش های کابردی حوزه های علمیه افزود: موفقیت های انسان های بزرگ که در سایه تاییدات الهی صورت می پذیرد با اخلاص و مجاهدت و دوری از تنبلی به دست می آید.
وی به موفقیت های معاونت تبلیغ حوزه های علمیه در سال های پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: اگر این کارها و موفقیت های این معاونت در زمانی انجام می شد که حوزه ها از نظر مالی مستغنی بودند خیلی تعجبی نداشت، اما این کار شبیه متخصصان هسته ای است که در زمان حصر و تحریم دست به کارهای مهمی زدند که دنیا را متحیر کرد.
آیت الله مصباح یزدی با بیان اینکه برخی از فعالیت هایی که امروز در حوزه های علمیه انجام می گیرد روزی آرزوی ما در حوزه بود گفت: عده ای طلبه بدون هیچگونه بودجه و تشریفاتی کارهایی انجام می دهند که برخی از مراکز با میلیاردها بودجه نمی توانند آنها را انجام دهند.
وی ادامه داد: در دوره ما، امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب، نمونه هایی از این قبیل بودند که جز با تاییدات خاص الهی و عنایات امام زمان(عج)، این موفقیت ها حاصل نمی شد؛ روح بزرگ امام و رهبری عنایات الهی است که واقعا از ظرفیت یک بشر عادی خارج است.
آیت الله مصباح یزدی اضافه کرد: باید قدردان نعمت بزرگ انقلاب اسلامی باشیم که این انقلاب را یک روحانی به پا کرد و ایران را به جایگاهی عظیم در جهان رساند و امروز حضرت آیت الله خامنه ای که در علم، تقوا، اخلاص و حکمت نمی توان نظیری برای ایشان یافت، این انقلاب را هدایت می کند.
وی خطاب به مسوولان حاضر در جلسه گفت: این موفقیت های شما قطعا حاصل اخلاص است و باید برای ادامه موفقیت ها اولا بر اخلاصمان بیافزاییم سپس آنچه در توان داریم را به کار ببندیم.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه نیز در ابتدای این دیدار با ارائه گزارشی از دستاوردهای این معاونت گفت: 64 شعبه مدارس سفیران هدایت در سراسر کشور با هدف تربیت مبلغ عمومی از بین دارندگان مدرک دیپلم راه اندازی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن نبوی با بیان اینکه برکات راه اندازی این مدارس بسیار زیاده بوده است افزود: در دورترین نقاط کشور مانند مرزهای افغانستان نیز مدرسه علمیه راه اندازی کرده ایم.
وی از اجرای طرح بینات در مدارس علمیه خبر داد و گفت: در این طرح که هم در مدارس بلند مدت و هم در مدارس سفیران هدایت برگزار می شود، هر مدرسه علمیه، 50 پایگاه فرهنگی را سرویس دهی می کند.
وی از نقد و تدوین کتب و اعزام مبلغین به ورزشگاه ها از دیگر اقدامات معاونت تبلیغ حوزه های علمیه ذکر کرد.
نبوی گفت: مبلغان با همکاری خیرین موفق به احداث، توسعه و تعمیر مساجد زیادی در سراسر کشور شده اند. ک/3
1175 / 6133/
08/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]