واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مربی تیم فوتبال دختران زیر 14 سال: عملکرد بازیکنان قابل قبول بود تهران - ایرنا - مربی تیم فوتبال زیر14 سال دختران، گفت: در 4 دیداری که ملی پوشان به مصاف تیم ها رفتند، تمام تلاش خود را برای موفقیت بکار گرفتند و عملکرد قابل قبولی داشتند.

به گزارش ایرنا از فدراسیون فوتبال، معصومه جهانچی پس از بازگشت از فستیوال نپال، گفت: بازیکنان در بازی نخست مقابل نپال عملکرد خوبی داشتند. سال گذشته مقابل این تیم ما 4 بر صفر بازی را واگذار کردیم اما امسال برابر این تیم با نتیجه 3 بر 2 مسابقه را باختیم.
وی ادامه داد: خستگی بازیکنان و مسافت طولانی که در راه بودیم باعث شد تا با شرایط آب و هوایی این کشور هماهنگ نشویم و اولین دیدار را به سختی پشت سر گذاشتیم. بازی در مقابل تیم های سریلانکا و مالدیو نیز سختی های خاص خودش را داشت.
مربی تیم فوتبال زیر 14 سال دختران، گفت: درست است که با گل های زیادی پیروز شدیم اما تا دقیقه آخر مسابقه، شاهد برگزاری دیداری پایاپای از هر دو تیم بودیم. در مقابل بنگلادش نیز ابتدا فکر می کردیم که بازی راحتی خواهیم داشت، اما تیم بنگلادش بسیار قوی بود و در نهایت این دیدار را دو بر صفر واگذار کردیم.
وی در ادامه بیان کرد: تیم های شرکت کننده در این دوره از فستیوال بسیار قوی بودند. زمانی که با کادر فنی تیم هایشان صحبت می کردیم و یا در زمان بازی و تمرین آنها را زیر نظر داشتیم کاملا مشخص بود که تیم ها در مدت بسیار طولانی تمرین داشته و با آمادگی کامل به این فستیوال اعزام شدند. تیم نونهالان ایران نیز 8 مرحله اردوی تدارکاتی برگزار کرد که سه مرحله آن صرف استعدادیابی و انتخاب بازیکنان برتر بود.
مربی تیم زیر 14 سال فوتبال دختران درباره وقوع زلزله قبل از دیدار با هند گفت: پس از چک شدن بازیکنان از سوی گروه داوری و ناظر بازی، زمانی که قصد ترک کردن رختکن را داشتیم زلزله آمد و خوشبختانه با مدیریتی که بر روی بازیکنان داشتیم ملی پوشان را بین چارچوب های در و سپس در وسط زمین بازی فرستادیم. پس لرزه های شدیدی هم بعد از زلزله آمد و این امر شرایط تیم ها و بازیکنان را سخت تر کرده بود. در مجموع روز بسیار بدی را سپری کردیم. با توجه به اینکه این اتفاق تلخ رخ داد و کشور نپال در شرایط بحرانی قرار گرفت اما به خوبی از ما حمایت کردند و امکانات مطلوبی را در زمان بحران در اختیار مان گذاشتند.
ورزشی **9118**1379
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]