تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860476817
![نمایش مجدد: - نگاه های متفاوت به سخنان وزیر کشور در مجلس refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
- نگاه های متفاوت به سخنان وزیر کشور در مجلس
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/دوشنبه هفتم اردیبهشت 1394 نگاه های متفاوت به سخنان وزیر کشور در مجلس تهران-ایرنا-سخنان دیروز وزیر کشور در مجلس و تاکید وی بر تحریف شدن سخنانش در مورد موضوع «پول کثیف» بازتاب های متفاوتی در روزنامه های امروز داشت. برخی از این سخنان استقبال کردند و برخی با رویکردی انتقادی، آن را عقب نشینی وزیر از مواضع خود عنوان کردند.
![نگاه های متفاوت به سخنان وزیر کشور در مجلس](http://img7.irna.ir/1394/13940207/81586817/81586817-6414982.jpg)
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز دوشنبه هفتم اردیبهشت 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** رحمانی فضلی و ماجرای دامنه دار «پول کثیف»
«عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور دیروز یکشنبه ششم اردیبهشت، با حضور در مجلس به دنبال درخواست نمایندگان برای ارایه ی آماری از ورود پول های کثیف در انتخابات، اعلام کرد صحبت های چند ماه اخیر وی درباره ی ورود پول های کثیف به انتخابات، مورد سوء استفاده ی سیاسی و تحریف رسانه یی واقع شده و او قصد بیان عمومی چنین مطلبی را نداشته است. این اظهارات رحمانی فضلی واکنش انتقاد آمیز بسیاری از روزنامه ها را در پی داشت. در این میان برخی از روزنامه ها از سخنان او استقبال کردند.
«باخت وزیر در بازی پول های کثیف» عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «ابتکار» در همین زمینه است که در آن می خوانیم: رحمــانـی فضلی عقب نشینی کرد و تمام گناه ها را به گردن رسانه ها انداخت. وزیر کشور دیروز بعد از جنجال و کشمکش های بسیار برای ارائه توضیح به صحن علنی مجلس رفت. اما نه تنها توضیح روشنی در مورد پول های کثیف در عرصه سیاست ارائه نداد بلکه همه تقصیرات را به گردن رسانه ها انداخت.
به نوشته ی ابتکار، اتفاقات دیروز در صحن علنی مجلس در کنار سایر حواشی چند موضوع را به ذهن متبادر می کند. بحثی که وزیر کشور شروع کننده آن بود و می توانست به عنوان یک نقطه مثبت مهم در کارنامه کاری رحمانی فضلی ارزیابی شود، دیروز با عقب نشینی او از صحبت هایش به یک ضعف سیاسی تبدیل شد که می تواند تبعات منفی برای دولت روحانی داشته باشد.
در همین ارتباط روزنامه ی «فرهیختگان»، یادداشتـــــی به قلم «کامبیز نوروزی» حقوقدان، با عنوان «خبرنگاران و اظهارات وزیر کشور» منتشر کرد که در آن با انتقاد از اظهارات دیروز رحمانی فضلی علیه عملکرد رسانه ها آمده است: در عرف روزنامه نگاری وقتی خبری منتشر می شود، خصوصا از ناحیه مقامات رسمی و بعد از مدت متعارفی مقامات رسمی نسبت به آن خبر واکنشی برای تکذیب نشان نمی دهند این خبر صحیح است و هیچ ایراد و خدشه ای به رسانه ها نمی شود گرفت.
در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون وزارت کشور هیچگونه تکذیبیه یی را در خصوص اخبار مربوط به این وزارتخانه در رسانه ها منتشر نکرده، آمده است: اینجا باید به صورت صریح مسئولان ذی ربط را مورد سوال قرار داد که اگر خبر نادرست است چرا به سرعت اصلاحش نکردید و اگر درست است چرا اکنون درباره آن شفاف سازی نمی کنید.
نوروزی در این یادداشت، با انتقاد از معذرت خواهی دیروز وزیر کشور از طرف رسانه ها از مجلس افزود: هیچ یک از آقایان وزرا هیچ قیمومتی از طرف رسانه ها ندارند که بخواهند از طرف آنان معذرت خواهی کنند. مطبوعات خود زبان دارند و هرگاه خطایی رخ دهد خودشان آنقدر دانایی و بلوغ دارند که اگر خطا کردند عذرخواهی کنند.
«پول های کثیف در جیب رسانه ها پیدا شد!» هم عنوان گزارش خبری نخست روزنامه ی «آفتاب یزد» است که در آن با اشاره به صحبت های دیروز رحمانی فضلی در مجلس آمده است: صحبت های دیروز او همانند آب سردی بود که بر آتش داغ انتظار ها ریخته می شد! رحمانی فضلی که در این مدت مصرانه خواهان حضور در مجلس بود، چه شد که یکباره منکر پول های کثیف شد!او سخنان قبلی خود را تنها یک هشدار خواند و به نظرش موضوع "پول های کثیف "جو رسانه ای بیش نبود!
در این میان روزنامه ی «اعتماد» در مطلبی با عنوان «آدرس سربسته پول های کثیف» مدعی شد که وزیر کشور روز گذشته در مجلس آماری را ارایه کرد که این آمار را می توان آدرس سربسته ی پول های کثیف دانست.
اعتماد در این ارتباط نوشت: اعتراض ها از نقطه صفر شروع شد، از همان کلمه اول گزارش وزیر کشور در صحن علنی. در سخنان او اما نه اسمی در کار بود و نه افشاگری. برای اثبات حرف هایش اما به اندازه کافی خط داد؛ خط همان «پول های کثیف» را. آمارهای سر بسته رحمانی فضلی هنوز پرونده را باز گذاشته است. آمارهایی که لابه لای لکنت دیروز وزیر کشور گم شد؛ واردات ٢٧ هزار خودرو توسط برخی افراد، سودهای ٣٠ تا ٥٠ میلیاردی از طریق واردات غیرمجاز دارو، سود ٢٥ میلیارد دلاری قاچاق در کشور، ثبت دو هزار و ٧١٤ شرکت با یک آدرس پستی و درآمد دو هزار و ٣٠٠ میلیارد تومانی یک قاچاقچی ٣٥ ساله مواد مخدر ظرف ٢ سال.
روزنامه ی «شرق» هم در یادداشتی با عنوان «آقای وزیر! ما هم عذرخواهی می کنیم» با یادآوری سخنان چند ماه اخیر وزیر کشور پیرامون ورود پول های کثیف به چرخه ی انتخابات نوشت: «شما از من انتظار دارید همان جنگ روانی رسانه های داخلی و خارجی را دنبال کنم و در تور و دامی که آنها پهن کرده اند، حرکت کنم... اگر از صحبت های من به دلیل انعکاس بد نشریات و روزنامه ها سوءاستفاده شده است، من از طرف آنها عذرخواهی می کنم.» این آخری را هم رحمانی فضلی گفت. همین دیروز در صحن علنی مجلس. «آقای وزیر! ما نیز یک عذرخواهی بدهکاریم. نشانی گیرنده اش بماند برای بعد.» این را دیگر یک روزنامه نگار می گوید.
در «یادداشت روز» روزنامه ی «خراسان» با عنوان «پول های کثیف، لیست های جیبی و مبارزه واقعی با فساد» هم در همین ارتباط آمده است: اگر واقعا اقدام عملی انجام شود و نه سخنرانی، دیگر نیاز به تکذیب کردن و انداختن تقصیر به گردن رسانه ها نیست. اگر قرار به برخورد واقعی است دیگر نیاز به لیست های جیبی و «بگم بگم» نیست و اگر هم مسیری برای برخورد با مفاسد می خواهیم، این مسیر سال هاست که روشن شده و در آن خبری از بگم بگم و لیست های در جیب و سخنرانی جنجالی و ... نیست.
روزنامه ی «کیهان» هم در عنوان گزارش خبری خود در این ارتباط نوشت: «پس از 2 ماه جنجال و سوء استفاده حامیان اصلاحات/ وزیر کشور: پول کثیفی در کار نبود! عذرخواهی می کنم»
این روزنامه برخلاف روزنامه های پیشین از اظهارات رحمانی فضلی استقبال کرد و نوشت: حدود2 ماه پیش بود که برای نخستین بار وزیر کشور بحث پول های کثیف در انتخابات را به میان کشید. بحثی جنجالی که حتی توضیحات فردای او نیز نتوانست دامنه آن را جمع کند. این سوژه در این مدت به خوراک رسانه های مدعی اصلاحات و حتی رسانه های ضدانقلاب تبدیل شد.
کیهان افزود: چندی پیش اعلام شد که وزیر کشور برای ادای توضیحات در این خصوص به مجلس می رود و رسانه های مذکور با آب و تاب از رمزگشایی وی در این باره در مجلس نوشتند و باز هم همان ادعاها و تخریب ها. مدعیان اصلاحات که تا پیش از این بحث از هیچ کوششی برای تخریب و تلاش برای برکناری وزیر کشور دریغ نمی کردند، ناگهان وی را در مرکز توجهات خود قرار داده و پول های کثیف به پای ثابت صفحه نخست روزنامه ها و سایت هایشان تبدیل شد. رحمانی فضلی دیروز به مجلس رفت و قفل چمدان پول های کثیف را گشود. چمدانی خالی که البته هزینه هایش برای کشور سنگین بود.
روزنامه ی «جوان» نیز در مطلبی با عنوان «پول های کثیف وزیر کشور باد هوا بود!» گفته های دیروز وزیر کشور را عقب نشینی عنوان کرد و نوشت: وزیر کشور از گفته های خود عقب نشینی کرد. این شاید بهترین تفسیر برای گفته های عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، در مجلس باشد.
جوان افزود: آقای وزیر خیالتان راحت. رسانه های کاسب از سخنان شما، برای عذرخواهی دیروزتان و توضیحاتی که پشت تریبون مجلس ارائه دادید هم برنامه ریزی کرده اند. آنها امروز و فردا و روزهای دیگر را به این می پردازند که «چرا رحمانی فضلی حرف هایش را تکذیب کرد؟»
این روزنامه اضافه کرد: آقای وزیر این توصیه دوستانه و برادرانه را از ما بپذیرید. مراقب «بازی های کثیف»، «روابط کثیف»، «رسانه های کثیف» و... باشید. آدم هایی هستند که برای کسب اکثریت صندلی های مجلس آینده حاضرند دست به هر رفتار کثیفی بزنند.
روزنامه ی «حمایت» هم در عنوان خبری خود در همین ارتباط نوشت: «ادعای پول های کثیف در انتخابات رنگ باخت»
*** اقتدار پلیس باید همراه با عدالت باشد
حضرت آیت الله «علی خامنه ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز گذشته در دیدار با فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی بیاناتی را درباره ی حدود و وظایف نیروی انتظامی ایراد فرمودند که این بیانات بازتاب های فراوان و البته متفاوتی در روزنامه ها داشت.
روزنامه ی «ایران» در عنوان خبری خود در همین زمینه به نقل از رهبری خطاب به مسوولان نیروی انتظامی نوشت: «اقتدار پلیس باید همراه با عدالت باشد»
«به دنبال اقتدار پلیسی هالیوودی نیستیم» هم بخشی از سخنان مقام معظم رهبری بود که در عنوان های خبری روزنامه های ابتکار و «جهان صنعت» برجسته شد.
روزنامه ی «شهروند» نیز در عنوان خبری خود در همین ارتباط به نقل از رهبری نوشت: «اقتدار به معنای ظلم کردن و حرکت بی مهار نیست»
شهروند همچنین در یادداشتی با عنوان «اسلام و قانون» به شرح محدودیت ها و وظایف پلیس و نیروی انتظامی در اجرای اسلام پرداخت و نوشت: اولین مسأله ای که در اجرای اسلام پیش می آید، این است که اگر هر کس خود را موظف به اجرای اسلام بداند، طبیعی است که براساس برداشت و درک خود از اسلام عمل خواهد کرد، و چه بسیار کسانی که درک درستی از همه ابعاد اسلام ندارند. بنا بر این در صورتی که بخواهیم به این قاعده تن دهیم، دچار اغتشاش رفتاری خواهیم شد.
به نوشته ی شهروند، اسلام یا هر ارزش دیگری وقتی قابلیت اجرایی دارد که؛ یکم: یک تعبیر مشخص از آن باشد. دوم: در چارچوب قانونی نیز بیان شود. به عبارت دیگر، کوشش برای حاکم کردن یک ارزش در جامعه از خلال کوشش برای انتخاب نمایندگانی معتقد به این ارزش انجام می شود و پس از قانونی نمودن آن ارزش، اجرای بدون تنازل آن مسأله مهم و حیاتی است. اجرای آن نیز به عهده تشکیلات حکومتی است. بنابراین پرداختن هر نیروی دولتی و حکومتی به مسایلی که سلیقه ای است و هیچ پایه حقوقی و قانونی ندارد، جز آنکه آن نیرو را تضعیف و فرسوده کند و اعصاب مردم را نیز خرد می کند، نتیجه دیگری ندارد.
روزنامه های «اطلاعات»، «افکار» و «شرق» هم در بازتاب بیانات رهبری به نقل از ایشان در عنوان های خبری خود نوشتند: «مردم باید وجود امنیت را احساس کنند.»
شرق همچنین در سر مقاله ی خود به قلم «صادق زیباکلام» استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، با عنوان « قانون مداری پلیس» نوشت: انتظار رفتارهای دوستانه تر و صمیمانه تر در عین اقتدار و قانون مداری از پلیس نزد مردم، جایگاه بالاتری دارند تا انتظار راهنمایی های اخلاقی از این نیرو، به هرحال برای ترویج اصول و ارزش های اخلاقی و دینی، نهادهای رسمی و اجتماعی دیگری در کشور وجود دارند که می توانند به اشکال مختلف و با شیوه های غیرمستقیم، آموزش های لازم را ارائه کنند.
روزنامه ی کیهان نیز به نقل از رهبری در عنوان خبری خود نوشت: «انتظار از نیروی انتظامی، قاطعیت در کنار عدالت و مروت»
روزنامه ی «سیاست روز» هم در عنوان خبری خود بخش متفاوتی از بیانات رهبر معظم انقلاب را برجسته کرد و به نقل از ایشان خطاب به مسوولان نیروی انتظامی نوشت: «در ارتقای سطح امنیت به هیچ حدی قانع نباشید»
*** «سوال بازی» در مجلس!
روز گذشته «حمید رسایی» نماینده ی مجلس در گفت و گو با خبرگزاری فارس، از جمع آوری امضا برای سوال از رییس جمهوری درباره دلایل عدم ارایه جزییات تفاهم لوزان خبر داد.
اصرار برخی نمایندگان مجلس برای افشای جزییات تفاهم لوزان و اظهارات تهدید آمیز آنها در خصوص سوال از رییس جمهوری، واکنش هایی را در روزنامه های امروز در پی داشت.
«سوال بازی» عنوان نخست روزنامه ی ابتکار در همین ارتباط بود که در آن آمده است: پایداری ها دست بردار مذاکرات هسته ای نیستند. این بار هم با همین بهانه درصدد اعمال فشار به رئیس جمهور هستند.
ابتکار افزود: با این حال معلوم نیست که مقصود رسایی از انتشار جزئیات مذاکرات چیست. چون همواره اعضای تیم هسته ای کشورمان تاکید کرده اند که مقامات عالی نظام در جریان جزئیات هستند و البته برای هر نوبت مذاکره هم به صورت کتبی و شفاهی دستورالعمل می گیرند. اما با توجه به رفتار حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری و دیگر اعضای کابینه اش به نظر می رسد که اگر طرح سوال از رئیس جمهوری به مرحله اجرا برسد؛ قطعا روحانی مانند رئیس جمهوری سابق نمایندگان را به استهزا نخواهد گرفت.
«حق سوال! بسیار هم عالی، اما... » نیز عنوان یادداشتی در روزنامه ی «آرمان» است که در آن آمده است: فارغ از اینکه چرا نماینده ای شناخته شده، درصدد انجام چنین اقدامی است باید دغدغه ها را پاس داشت و نفس عمل را تحسین کرد. اما در سوی دیگر موضوع، مطرح کردن سوال از رئیس جمهور به معنای به چالش کشیدن روند تصمیمات دولت است و به عبارتی می تواند توانایی مجلس را بالا و از سویی اگر هدف دیگری باشد وقت دولت را بگیرد.
در ادامه می خوانیم: هم اکنون همان دلواپسان در خصوص مسائل مختلف مدعی می شوند که باید فضای آزاد به وجود بیاید تا همه بتوانند سوالات و نظراتشان را در میان بگذارند و مطرح کنند. بدیهی است که نفس این خواسته درست است، اتفاقا در مورد پرونده هسته ای سوال از رئیس جمهور بسیار هم خوب و قانونی است. اما به شرطی درست است که بپذیرند در هر شرایطی و با هر مدیری می شود چنین رفتاری داشت.
*** راه اندازی «خانه احزاب»
«محمدامین رضازاده» مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور روز گذشته در جلسه ی هم اندیشی احزاب و تشکل های سیاسی شهرستان ری از راه اندازی «خانه احزاب» خبر داد و گفت: با توجه به شعار سال و با عنایت وزیر کشور و با تشکیل جلسات متعدد، خانه احزاب راه اندازی شد.
روزنامه ی ایران در این ارتباط در گزارشی تحلیلی با عنوان «خانه احزاب در آستانه بازگشایی» نوشت: احزاب بالاخره خانه دار می شوند. آن گونه که اعضای کمیته اجرایی احیای «خانه احزاب» خبر داده اند، 31 اردیبهشت ماه مجمع عمومی تنها تشکل صنفی احزاب برگزار شده و متعاقب آن «خانه احزاب» بازگشایی می شود.
این روزنامه افزود: «خانه احزاب»؛ تنها تشکل صنفی مستقل احزاب و تشکل های سیاسی بود که در سال 79 و در چارچوب تحقق وعده توسعه سیاسی دولت اصلاحات، پایه گذاری شد. فلسفه وجودی این تشکل، پیگیری مطالبات صنفی احزاب، فارغ از گرایش های سیاسی، همچنین تمرین تعامل و «دموکراسی» بود. ایده ای که با استقبال اکثریت مطلق احزاب شناسنامه دار مواجه شد و برای نخستین بار احزاب اصلاح طلب، اصولگرا و مستقل را زیر یک سقف جمع کرد. حضوری که تا سومین دوره فعالیت، بی حرف و حدیث استمرار یافت.
به نوشته ی این روزنامه، اما شائبه هایی که در جریان انتخابات دور چهارم به وجود آمد، «خانه احزاب» را به جای مرجع حل اختلافات احزاب، به محل منازعه جریان های سیاسی بدل کرد و بعد از کش و قوس های فراوان در نهایت کار به آنجا رسید که به بهانه تعمیرات ساختمانی، مکانی که در اختیار «خانه احزاب» بود، از سوی دولت پس گرفته شد و اسناد و مدارک این تشکل نیز در کشویی در وزارت کشور بایگانی شد.
ایران در ادامه ی این مطلب با اشاره به وعده های دولت یازدهم در راستای تحقق گشایش فضای سیاسی، فعالیت آزادانه تشکل های صنفی و سیاسی و حمایت از تحزب افزود: هنوز خبر برگزاری مجمع عمومی از مبادی رسمی تأیید نشده است. حال باید منتظر ماند و دید میانجیگری ها مفید فایده بوده و قول و قرارها در جلسه غیررسمی، در عمل محقق خواهد شد یا نه؟
*** رضا زاده کرسی شورا را بر ریاست فدراسیون وزنه برداری ترجیح داد!
پس از مدت ها کشمکش بین «حسین رضازاده» قهرمان وزنه برداری کشورمان و وزارت ورزش بر سر حضور وی در انتخابات ریاست فدراسیون وزنه برداری، سرانجام دیروز رضازاده از شرکت در انتخابات انصراف داد. در این مدت مسوولان وزارت ورزش بارها اعلام کرده بودند که مطابق با قانون، رضازاده برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون باید به خاطر دوشغله بودن از سمت خود در شورای شهر استعفا کند اما رضازاده با اعلام اینکه شورای حل اختلاف عضویت در شورای شهر را شغل نمی داند و رای به حضور وی در انتخابات داده است از این امر سرباز می زد.
روزنامه ی ایران در بازتاب خبری این ماجرا نوشت: «قهرمان المپیک کرسی شورا را ترجیح داد»
به نوشته ی ایران، رضازاده دیروز با بیان اینکه نمی توانم به آرای مردم عزیز شهر تهران دهن کجی و از شورای شهر استعفا کنم، گفت که علاقه یی به خداحافظی با وزنه برداری ندارد اما وی را مجبور کردند که از شرکت در مجمع انصراف دهد.مسوولان باید جوابگو باشند که چرا نمایندگی مجلس شغل نیست اما عضویت در شورای شهر را شغل می دانند.
روزنامه ی «آفتاب یزد» هم در عنوان گزارش خبری در همین ارتباط نوشت: «با انصراف از فدراسیون وزنه برداری؛ رضازاده مغلوب قانون شد»
در این مطلب آمده است: حسین رضازاده که مدتی است به موضوع مناقشات بر سر حضور همزمان در شورای شهر و فدراسیون وزنه برداری تبدیل شده بود در نهایت به قانون اساسی تن داد.
آفتاب یزد افزود: با ورود حسین رضازاده -که زمانی نه چندان دور همه او را با نام قهرمان وزنه برداری جهان می شناختند- به شورای شهر و متعاقبا اعلام کاندیداتوری وی در انتخابات فدراسیون وزنه برداری زمزمه های دوشغله شدن وی آرام آرام به گوش می رسید هر چند عده ای سعی در خفه کردن این زمزمه ها داشتند و برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کردند با بهانه های بنی اسراییلی که شورای شهر شغل نیست و ریاست وزنه برداری شغل نیست، سر مخالفان و حتی قانون کلاه بگذارند اما در نهایت مجبور شدند تن به قانونی بدهند که رعایت آن وظیفه همه از جمله مسئولانی است که به موجب قانون بر صندلی مسئولیت نشسته و نماینده مردم هستند.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9282**2054
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
وزیر کشور درباره ورود پول های کثیف به انتخابات، اسنادش را به مجلس می دهد
وزیر کشور درباره ورود پول های کثیف به انتخابات اسنادش را به مجلس می دهد سیاست > انتخابات - مهر نوشت عضو هیات رئیسه مجلس گفت وزیر کشور هفته آینده برای توضیح درباره موضوع «پولهای کثیف» در نشست علنی مجلس حاضر میشود ضرغام صادقی با اشاره به جلسنایب رئیس مجلس خطاب به وزیر کشور: صریح بگویید چقدر پول کثیف در انتخابات خرج شده
نایب رئیس مجلس خطاب به وزیر کشور صریح بگویید چقدر پول کثیف در انتخابات خرج شده نایب رئیس مجلس گفت ما در برخورد با جریان پول کثیف در حوزه سیاسی هیچ اغماضی نداریم به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد بعد از اعتراض نمایندگان به سخنان وزیر کشور مبنی بر اینکه صحبوزیر کشور برای ارائه گزارش درباره «پول کثیف» فردا به مجلس میرود
وزیر کشور برای ارائه گزارش درباره پول کثیف فردا به مجلس میرود وزیر کشور فردا برای ارائه گزارش در مورد پولهای کثیف در صحن علنی مجلس حاضر میشود به گزارش نامه نیوز عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور فردا یکشنبه 6 اردیبهشتماه برای ارائه گزارش درباره پولهای کثیف در صحن علنی مجلس- مجلس پس از گزارش وزیر کشور درباره پول های کثیف تصمیم لازم را می گیرد
ابوترابی فرد مجلس پس از گزارش وزیر کشور درباره پول های کثیف تصمیم لازم را می گیرد تهران - ایرنا - نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت مجلس قوه قضاییه و دیگر نهادها پس از ارایه گزارش امروز یکشنبه وزیر کشور در مورد ورود پول های کثیف به عرصه های سیاست و اقتصاد تصمیم لازم را می- جلسه علنی مجلس آغاز شد / گزارش وزیر کشور در مورد ورود پول کثیف به انتخابات
جلسه علنی مجلس آغاز شد گزارش وزیر کشور در مورد ورود پول کثیف به انتخابات تهران - ایرنا - جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمد حسن ابوترابی فرد نایب رییس مجلس آغاز شد مهمترین دستور کار امروز گزارش وزیر کشور درباره ورود پول کثیف به انتخابات است به گزاسخنگوی کمیسیون امنیت مجلس: وزیر کشور برای اظهاراتش درباره پول کثیف «سند» ارائه کند
سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس وزیر کشور برای اظهاراتش درباره پول کثیف سند ارائه کند سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواستار ارائه سند از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی درباره پول کثیف شد به گزارش نامه نیوز سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی ورسایی در گفتوگو با فارس: سخنان وزیر کشور درباره پول کثیف تشویش اذهان عمومی بود/پوستموز برخی زیر پای رحمانی
رسایی در گفتوگو با فارس سخنان وزیر کشور درباره پول کثیف تشویش اذهان عمومی بود پوستموز برخی زیر پای رحمانیفضلینماینده تهران در مجلس با بیان اینکه سخنان وزیر کشور درباره پولهای کثیف تشویش اذهان عمومی بود گفت مطرح شدن موضوع پولهای کثیف از زبان وزیر کشور پوست موز عدهای زیر پماجرای جلسه پرحاشیه مجلس با وزیر کشور
ماجرای جلسه پرحاشیه مجلس با وزیر کشورتاریخ انتشار دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۱۲ در جلسه علنی امروز مجلس که با حضور وزیر کشور و به ریاست محمدحسن ابوترابیفرد و در غیاب علی لاریجانی برگزار شد چه گذشت و حواشی آن چه بود این موضوعی است که آنا در گفتوگو با محمدرضا خنهايي شدن قانون احزاب/ وزير کشور فردا به مجلس مي رود
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ ۱۲ ۴۸ب ظ جزييات جلسه ديروز کميسيون شوراها نهايي شدن قانون احزاب وزير کشور فردا به مجلس مي رود موج - رييس کميسيون شوراها و امور داخلي کشور گزارشي از جلسه ديروز اين کميسيون با حضور رييس ستاد نوروزي کل کشور ارائه داد امير خجسته رييس کميسيون شوراها و امور داخليفردا وزیر کشور برای ارائه گزارش درباره «پول کثیف» به مجلس میرود
فرداوزیر کشور برای ارائه گزارش درباره پول کثیف به مجلس میرودوزیر کشور فردا برای ارائه گزارش در مورد پولهای کثیف در صحن علنی مجلس حاضر میشود به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور فردا یکشنبه 6 اردیبهشتماه برای ارائه گزارش درباره پول&zwnjوزير کشور سه شنبه به مجلس مي رود
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ۹ ۴۷ق ظ دستور کار کميسيون شوراها در اين هفته وزير کشور سه شنبه به مجلس مي رود موج - وزير کشور اين هفته به کميسيون شوراها خواهد رفت به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مجلس شوراي اسلامي دستور کار کميسيون شوراها و امور داخلي در اين هفته به شرح زير است يکشنبه۱- کاراعلام آمادگی مجلس برای استماع گزارش وزیر کشور در مورد پول های کثیف
اعلام آمادگی مجلس برای استماع گزارش وزیر کشور در مورد پول های کثیف عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از آمادگی نمایندگان برای استماع گزارش وزیر کشور در مورد پول های کثیف خبر داد و گفت اگر عبدالرضا رحمانی فضلی در مورد پول های کثیف اسناد و مدارکی دارد برای تنویر افکار عمومی آن رانظر رهبری در خصوص حج عمره/ یارگیری وزیر بهداشت از برادران لاریجانی/ حمله مجدد یک اصلاح طلب به دولت روحانی/ساخت
نظر رهبری در خصوص حج عمره یارگیری وزیر بهداشت از برادران لاریجانی حمله مجدد یک اصلاح طلب به دولت روحانی ساخت پروژه همیشه ناتمام کشور به شهرداری رسید طرح ده بیست اصولگرایان برای انتخابات مجلس اشاره رهبر انقلاب به کدام جوان بی تجربه سعودی بود رصدخانه تابناک خبرهایی برایتوضیحات وزیر کشور در مجلس درباره پولهای کثیف |اخبار ایران و جهان
توضیحات وزیر کشور در مجلس درباره پولهای کثیف رحمانیفضلی گفت اکنون برای ما مسجل است که پولهای قاچاق و قاچاقچیان با اشرار و تروریستها ارتباط دارند و این موضوع را امسال برای اولین بار در سازمان ملل مطرح کردیم کد خبر ۴۹۴۷۹۳ تاریخ انتشار ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۶ - 26 April 201توضیح نایب رئیس مجلس از حضور وزیر کشور در جلسه علنی امروز
توضیح نایب رئیس مجلس از حضور وزیر کشور در جلسه علنی امروز نایب رئیس مجلس شورای اسلامی پیرامون حضور وزیر کشور که به منظور ارائه گزارش در مورد پولهای کثیف به مجلس آمده بود توضیحاتی را ارائه کرد به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد نایب رئیسدرگیری لفظی حسینیان و وزیر کشور در صحن علنی مجلس
درگیری لفظی حسینیان و وزیر کشور در صحن علنی مجلس وزیر کشور از سوء استفاده از اظهاراتش در خصوص ورود پول های کثیف به انتخابات از نمایندگان در صحن علنی مجلس عذرخواهی کرد به گزارش نامه نیوز وزیر کشور از سوء استفاده از اظهاراتش در خصوص ورود پول های کثیف به انتخابات از نمایندگان در صوزیر کشور برای پاسخگویی نسبت به اعطای مجوز حزب بدل مشارکت در مجلس حضور یافت
زارعزاده در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران وزیر کشور برای پاسخگویی نسبت به اعطای مجوز حزب بدل مشارکت در مجلس حضور یافت سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور از حضور رحمانیفضلی در این کمیسیون خبر داد و گفت در این جلسه اعلام شد که نام تنها دو نفر از افراد حزب منحله مشارکت در این-
سیاسی
پربازدیدترینها