تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868552231




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزارت نفت در اجرای اصل 44 قانون را دور نزند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: عضو کمیسیون انرژی مجلس از بررسی خروج شرکت‌های نفتی از لیست واگذاریهای اصل44 در جلسه فردا(سه شنبه) کمیسیون متبوع خود خبرداد و گفت: قانون همه چیز را مشخص کرده و هر موردی که بر خلاف اجرای اصل 44 قانون اساسی باشد، قانونی نیست.

به گزارش تراز ،حبیب آقاجری درخصوص خروج شرکت‌های نفتی از لیست واگذاری به بخش خصوصی براساس قانون اصل44 و انحلال برخی شرکت‌های نفتی و تبدیل آن به مدیریت و یا معاونت،گفت: باید براساس اصل 44 قانون اساسی در رابطه با خصوصی کردن بخشی از شرکت‌های دولتی عمل شود و در قانون همه چیز دقیقاً مشخص شده است.نماینده مردم ماهشهر درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه همه شرکت‌های دولتی باید به بخش خصوصی واگذار شوند،به جز مواردی که در قانون استثناء شده است،گفت:همه مسئولان باید مقید به اجرای قانون باشند و وقتی بخش خصوصی را تقویت و فعالیت‌ها را براساس قانون از شکل دولتی خارج کنیم،آن زمان  می توان در راستای اهداف پیشبرد اقتصادی کشور گام برداشت.وی افزود: اکنون باید براساس فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی که ابلاغ هم شده است، حرکت کنیم و باید به سمت تولید برویم و تولید هم باید توسط بخش خصوصی انجام شود.عضوکمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: لذا فعالیت‌هایی که اکنون دولت انجام می دهد و دولتی است، قانون در مورد آن تاکید دارد که این فعالیت‌ها باید به مردم و بخش خصوصی واگذار شود و بایستی آن را  اجرا کنیم.آقاجری گفت: البته ممکن است در واگذاری برخی از شرکت‌ها خوب اجرا نشده باشد،مانند پتروشیمی که خوب اجرا نشد و باید اصلاح شود و نه اینکه بخواهیم این اصل را دورزده و نسبت به اجرای آن کوتاهی کنیم و باید بر اساس قانون ،سالم و صحیح اجرا شود.هر موردی که بر خلاف اجرای اصل 44 قانون اساسی باشد، قانونی نیستوی درخصوص اقدامات وزارت نفت برای واگذار نکردن شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی، اظهارکرد: فردا (روز سه شنبه) درجلسه کمیسیون انرژی این موضوع را مطرح و بررسی می کنیم و پیگیر این موضوع هستیم که بر اساس قوانین و سیاست‌های جمهوری اسلامی در بخش اقتصاد کارها انجام شود.نماینده مردم درخانه ملت تاکید کرد: قانون همه چیز را مشخص کرده است و هر موردی که بر خلاف اجرای اصل 44 قانون اساسی باشد، قانونی نیست.عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص اینکه خروج شرکت‌های نفتی از لیست واگذاری به بخش خصوصی مصوبه هیئت دولت است، گفت: وقتی قانون داریم، دولت نمی تواند خلاف آن عمل کند و اگر بخواهد قانون تغییر دهد باید در قالب لایحه آن را به مجلس تقدیم کند و اگر مجلس هم رای داد، قانون جدید جایگزین قانون قبلی می‌شود و اگر دولت بخواهد خلاف آن قانون تصمیم بگیرد، وجه قانونی ندارد.


منبع: خانه ملت



دوشنبه 7 ارديبهشت 1394 ساعت 12:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن