تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870558933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيماري‌هاي قلبي و عروقي مهم‌ترين علت مرگ‌ و مير در کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۴ق.ظ)
مديرکل بهبود تغذيه وزارت بهداشت: بيماري‌هاي قلبي و عروقي مهم‌ترين علت مرگ‌ و مير در کشور است موج - مديرکل دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت در همايش يک روزه تغذيه و ايمني غذا در دانشگاه علوم پزشکي سبزوار اظهار داشت: مصرف زياد نمک، چربي و قند سه عامل خطر تغذيه است که در کشور ميزان مصرف آنها بيش از مقدار توصيه شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر زهرا عبداللهي بابيان اينکه امروز 30 درصد از بيماري‌هاي کشور مربوط به سرطان‌هاست، تصريح کرد: متأسفانه سرطان‌ها، بيماري‌هاي قلبي و عروقي و سکته‌هاي مختلف مهم‌ترين بيماري‌هاي رايج در کشور هستند.
وي بابيان اينکه 88 درصد مردم در کشور الگو صحيح تغذيه را رعايت نمي‌کنند، خاطرنشان کرد: عدم رعايت الگوي صحيح تغذيه منجر به فوت مي‌شود.
دکتر عبداللهي بابيان اينکه امروز کشور دچار اپيدمي اضافه‌وزن و چاقي شده است، يادآور شد: متأسفانه از هفت عامل شناسايي‌شده درزمينهٔ مرگ‌ومير پنج عامل مربوط به مصرف غذا است که با کنترل آن‌ها مي‌توان درصد زيادي از ميزان مرگ‌ها در کشور را کاهش داد.
مديرکل بهبود تغذيه وزارت بهداشت بابيان اينکه در الگوي مصرف غذايي صحيح از مصرف قندها، چربي‌ها، روغن و نمک خودداري مي‌شود، افزود: در اين الگو اين مواد به‌صورت روزانه در غذا استفاده نمي‌شود و همواره داراي ميزان مشخصي است.
وي بابيان اينکه مصرف سبزيجات، ميوه، لبنيات و حبوبات همواره در هرم غذايي بايد موردتوجه باشد، ادامه داد: متأسفانه امروز به اين موارد مهم در سبد کالاي خانواده‌ها کمتر توجه مي‌شود که اين امر سبب به خطر افتادن سلامت جامعه خواهد شد.
دکتر عبداللهي بابيان اينکه محققان ثابت کرده‌اند مصرف چربي و نمک ارتباط مستقيمي با بيماري‌هاي قلبي، عروقي و سرطان و بيماري‌هاي معده دارد، اضافه کرد: متأسفانه امروز به دليل مصرف بالاي نمک در کشور شاهد افزايش تعداد مبتلايان به بيماري فشارخون در جامعه هستيم.
وي بابيان اينکه بر اساس آمارهاي ارائه‌شده ميزان مصرف نمک در ايران 3 برابر نرم جهاني است، گفت: بخش زيادي از نمک مصرفي مردم مربوط به خوردن فست‌فودها، نان و افزودني‌هاي مختلف است.
وي در ادامه افزود: متأسفانه 50 درصد از مردم پيش از اينکه غذا را بچشند نمک به آن اضافه مي‌کنند و بيش از 86 هزار 500 نفر در کشور مبتلا به بيماري فشارخون هستند.
اين مسؤول بابيان اينکه بر اساس آمارهاي وزارت بهداشت بيش از 51 هزار نفر در کشور از بيماري پوکي استخوان رنج مي‌برند يادآور شد: سالانه بيش از 12 ميليارد ريال براي درمان پوکي استخوان در کشور هزينه مي‌شود.
دکتر عبداللهي بابيان اينکه مصرف شير و لبنيات از افزايش ميزان پوکي استخوان در افراد جلوگيري مي‌کند ادامه داد: متأسفانه امروز ميزان مصرف شکلات و شيريني در سطح جامعه نيز افزايش‌يافته و ما شاهد افزايش بيماري چاقي در سنين زير 5 سال در کشور هستيم.
مديرکل بهبود تغذيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بابيان اينکه کاهش ميزان چربي‌ها در سبد کالاي خانواده سبب افزايش سلامت افراد مي‌شود، يادآور شد: يکي از برنامه‌هايي که وزارت بهداشت و درمان امسال پيگيري مي‌کند مسئله حذف توليد روغن جامد و نيمه جامد در کشور است که داراي ميزان زيادي چربي اشباع‌شده هستند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن