واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۹:۲۶ب.ظ)
سرپرست استانداري مرکزي اعلام کرد: افزايش صادرات غير نفتي و حمايت از صنايع کوچک زود بازده اولويت استان موج - سرپرست استانداري استان مرکزي بيان کرد: افزايش صادرات غير نفتي و حمايت از صنايع کوچک زود بازده در استان از اولويت خاصي برخوردار است که بايد با شناسايي واحدهاي تعطيل،نيمه تعطيل و واحدهاي با پيشرفت فيزيکي بيش از 60 درصد،زمينه ايجاد اشتغال مضاعف فراهم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، شکرالله حسن بيگي در کارگروه امور اقتصادي و توليدي استان مرکزي افزود: نرخ بيکاري در استان مرکزي حدود هفت درصد است که اين شاخص نسبت به وضعيت ديگر استان هاي کشور روند مناسب تري دارد.
وي ادامه داد: بر اساس دستورالعمل ابلاغي براي تخصيص اعتبارات طرح هاي اشتغال و سرمايه گذاري در استان، لزوم بررسي فراگير و امکان سنجي تخصيص منابع مالي دولت در همه شهرستان هاي استان ضروري است.
سرپرست استانداري استان مرکزي بيان کرد: افزايش صادرات غير نفتي و حمايت از صنايع کوچک زود بازده در استان از اولويت خاصي برخوردار است که بايد با شناسايي واحدهاي تعطيل،نيمه تعطيل و واحدهاي با پيشرفت فيزيکي بيش از 60 درصد،زمينه ايجاد اشتغال مضاعف فراهم شود.
حسن بيگي بيان کرد:دولت توسعه اشتغال و حمايت از سرمايه گذاري را در قالب شاخص خروج از رکود دنبال مي کند و اين امر تنها با رونق اشتغال ميسر مي شود.
سرپرست استانداري استان مرکزي پيش بيني کرد: امسال با تحقق سرمايه گذاري هاي تعريف شده در استان ايجاد 20 هزار شغل هدفگذاري شده است.
مديرکل امور روستايي استانداري مرکزي نيز در اين نشست در سخناني گفت: روستاها کانون شاخص اجتماعي و اقتصادي کشور محسوب مي شوند که از آن ها به عنوان سنگرهاي توليد و اشتغال ياد مي شود.
سيامک سليماني افزود: توسعه اشتغال در روستاها نيازمند رويکرد جديدي است تا بتوان با ايجاد انگيزه و ارايه مشوق هاي اقتصادي، چرخ توسعه را با شتاب بيشتري به حرکت درآرود.
وي بيان کرد: به منظور حمايت از توليد داخلي و پشتيباني از اقشار کم درآمد و مستضعف روستايي، سهم آورده مددجويان کميته امداد امام خميني (ره) و بهزيستي در طرح هاي مشارکتي اقتصادي 15 درصد است.
وي ادامه داد: پارسال از مجموع 177 طرح مصوب اشتغال زايي روستايي در استان مرکزي حدود 90 طرح به تاييد رسيده که با تخصيص منابع مالي به چرخه توليد وارد مي شوند.
رئيس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان مرکزي گفت: 800 طرح جديد سرمايه گذاري دراستان مرکزي وجود دارد که از يک تا 99 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
عليرضا زواشي بيان کرد: استان مرکزي سهم شش و هفت صدم درصدي در طرح هاي سرمايه گذاري دارد.
وي بيان کرد: 33 درصد از مجموع واحدهاي صنعتي استان مرکزي در کلانشهر اراک واقع شده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزي افزود: اينک 409 واحد صنعتي تعطيل در استان مرکزي وجود دارد که بر اساس سند اشتغال استان بايد زمينه ورود مجدد اين صنايع زيان ده به چرخه توليد و اقتصاد فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]