تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819512635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش مجلس به طرح سنا آمریکا درباره توافق


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: واکنش مجلس به طرح سنا آمریکا درباره توافق
طرح در مقابل طرح. پارلمان ایران اقدام کنگره آمریکا را بی‌پاسخ نگذاشت. طرح سنا برای نظارت بر توافق هسته‌ای در کنگره با طرح مجلس شورای اسلامی برای «الزام تصویب توافق هسته‌ای در مجلس» پاسخ داده شد.
فرارو: طرح در مقابل طرح. پارلمان ایران اقدام کنگره آمریکا را بی‌پاسخ نگذاشت. طرح سنا برای نظارت بر توافق هسته‌ای در کنگره با طرح مجلس شورای اسلامی برای «الزام تصویب توافق هسته‌ای در مجلس» پاسخ داده شد. برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک طرح دوفوریتی‌ تهیه کرده‌اند که به‌موجب آن توافق هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ بدون مصوبه مجلس فاقد اعتبار خواهد بود. در همین زمینه، سید حسین نقوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اعلام این خبر به تسنیم، گفت: این طرح دوفوریتی تصریح دارد که بر اساس قانون اساسی توافق ایران با ۱+۵ بدون تصویب در صحن علنی هیچ ضمانت اجرایی نخواهد داشت و اعتبارش منوط به مجوز مجلس خواهد بود. نقوی گفت: طبق این طرح، مقرر شده هیئت ۷نفره بر روند مذاکرات هسته‌ای نظارت و گزارش آن را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کنند. این طرح در حالی قرار است در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد که از پنجشنبه گذشته سنای آمریکا طرح نظارت بر توافق هسته‌ای را در دستور کار قرار داده بود. کمیته روابط خارجی سنا دو هفته پیش به اتفاق آرا به طرحی رای داد که در صورت تبدیل شدن به قانون، کنگره امکان نظارت بر توافق هسته‌ای ایران را پیدا خواهد کرد. این طرح که توسط باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی و رابرت منندز سناتور ارشد دموکرات ارائه شده بود، مجموعا از سوی ۲۱ سناتور عضو کمیته روابط خارجی سنا به صورت مشترک مورد حمایت قرار گرفت. بر اساس این طرح دولت باراک اوباما ملزم خواهد شد در صورت حصول هرگونه توافقی با ایران، ظرف ۵ روز آن را برای بررسی به کنگره ارائه دهد. تبدیل این طرح به قانون، به آن معنی است که دولت باراک اوباما دستکم تا ۳۰ روز امکان برداشتن تحریم‌های ایران را نخواهد داشت. در این طرح دوره‌ای ۵۲ روزه برای بررسی توافق هسته‌ای در نظر گرفته شده است. یک دستیار کورکر درباره دوره زمانی ۵۲ روزه گفته بود کنگره برای نظارت بر این طرح و تصویب یا رد آن، ۳۰ روز زمان دارد. این طرح که در ابتدا با مخالفت کاخ سفید مواجه شده بود، نهایتا پس از اعمال اصطلاحاتی، از جمله کاهش دوره ممنوعیت لغو تحریم از ۶۰ به ۳۰ روز، از سوی دولت آمریکا هم مورد موافقت قرار گرفت و جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد رئیس‌جمهور حاضر است این طرح را امضا کند. پیش از این بن کاردین، سناتور دموکرات و جانشین رابرت منندز در کمیته روابط خارجی سنا درباره تعدیل‌هایی طرح سنا که منجر به جلب نظر کاخ سفید شد گفته بود در این طرح رای‌گیری کنگره درباره توافق تصریح نشده است. در هر حال با همین طرح هم در ‌‌نهایت کنگره نقشی هر چند حداقلی در توافق هسته‌ای به دست خواهد آورد. اما این رفتار آمریکا، مجلس شورای اسلامی ایران را بر آن داشت تا نسبت به این طرح سنا واکنش نشان دهد. طرحی که در ‌‌نهایت می‌تواند برای مجلس ایران هم نقشی مشابهه کنگره آمریکا در قبال پرونده هسته‌ای ایجاد کند.




تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن