تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزّوجلّ به موسى عليه‏السلام وحى كرد: اى موسى! به زيادى ثروت شاد مشو و در هيچ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860415138




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 35 درصد حق نظارت ساخت و سازها در خراسان شمالی به جیب کارمندان می رود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مسوول استانی: 35 درصد حق نظارت ساخت و سازها در خراسان شمالی به جیب کارمندان می رود بجنورد - ایرنا - رییس سازمان نظام مهندسی خراسان شمالی گفت: 35 درصد از حق و حقوق ناشی از نظارت بر ساخت و سازها به جیب مدیران و کارمندانی می رود که علاوه بر شغل دولتی، کار نظارتی را نیز انجام می دهند.


به گزارش ایرنا علی اکبر رمضانی روز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با رکود ساخت و ساز در سال گذشته این روند بار مضاعفی را بر دوش ناظران جوانی گذاشت که معیشت زندگی آن ها از راه نظارت بر ساخت و سازها تامین می شود.
وی اضافه کرد: به علت نبود منع قانونی برای ایجاد محدودیت برای این گروه از افراد موسوم به دو کاره، سازمان نظام مهندسی نمی تواند در این بخش ورود کند و این کار باید از سوی دستگاه های صدور پروانه اشتغال برای این افراد صورت گیرد.
مشاور عالی سازمان نظام مهندسی ایران گفت: دست کم در شرایط رکود ساخت و ساز در کشور همانند سال گذشته، این انتظار جامعه مهندسین از دو شغله ها بوده که حق و حقوق نظارتی خود را به همکارانشان که فقط از قبل نظارت امرار معاش می کنند، قرار دهند.
به گفته وی در حالی بیش از یک سوم مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی استان خراسان شمالی را مدیران و کارمندان دولت تشکیل می دهند که این گروه به دلیل شغل اداری، کمترین زمان را برای امر نظارتی اختصاص می دهند.
رمضانی راهکار اصلی برای محدویت نظارت این گروه از ناظران را واگذار نشدن ساخت و ساز از سوی شهروندان و مالکان به افراد کارمند و مدیران اداری دانست.
وی اضافه کرد: مالکان باید به این نتیجه برسند که مدیران و کارمندان دولت به نسبت سایر ناظران آزاد وقت کمتری برای نظارت بر ساخت و ساز دارند و از بین این دو گروه فعالیت نظارتی را به افراد آزاد واگذار کنند.
وی گفت: البته دو شغله بودن این گروه از افراد به معنای خالی کردن شانه از حوزه نظارتی نبوده و این افراد همانند سایر گروه های نظارتی آزاد مسوول در حوزه نظارتی بوده و باید در برابر هرگونه تخلف احتمالی پاسخگو باشند.
رییس سازمان نظام مهندسی خراسان شمالی آمار مهندسان عضو این سازمان را افرون بر سه هزار نفر اعلام کرد که حدود یک هزار نفر آن ها شغل دولتی در کسوت مدیریت یا کارمندی دارند.
رمضانی افزود: درسال گذشته برای 534 هزار متر مربع ساخت و ساز در این استان پروانه نظارتی صادر شد که به نسبت مشابه سال 92 حجم ساخت و سازها حدود 51 درصد کاهش داشته است.
وی علت اصلی رکود در ساخت و ساز در این استان را همانند سایر استان های کشور گرانی، افزایش عرصه به نسبت تقاضا و بحران های مالی دانست.
به گفته وی کاهش فعالیت ساخت و ساز در استان خراسان شمالی باعث رکود در سایر حوزه ها بخصوص تولید مصالح ساختمانی، کارگران ساختمانی و سایر صنوف متخلف شده است.
این مهندس ساختمانی ابراز امیدواری کرد تا با تدابیر دولت امید در سالجاری چرخه ساخت و ساز در کشور بار دیگر به حرکت در آمده و با خروج از رکود مسکن، بخش اشتغال نیز رونق گیرد.

*محکومیت 28 مهندس ناظر ساختمانی در سال 93
رییس سازمان نظام مهندسی خراسان شمالی گفت: در سال گذشته 54 پرونده شکایت از مهندسان ناظر به شورای انتظامی این سازمان ارسال که برای 51 پرونده حکم صادر شد.
رمضانی افزود: در این راستا تخلف 28 مهندس ناظر محرز که چهار مهندس متخلف در این حوزه انفصال موقت از خدمات نظارتی با توقیف پروانه اشتغال شدند.
به گفته وی برای 13 مهندس متخلف دیگر نیز احکام توبیخ در پرونده و تذکر مکتوب صادر که این رای در صورت بروز تخلفات احتمالی بعدی لحاظ خواهد شد.
*35 درصد از ساختمان های شهر بجنورد در معرض تخریب
رییس سازمان نظام مهندسی خراسان شمالی گفت: 35 درصد از ساخت و سازهای موجود در شهر بجنورد مرکز استان فاقد استحکام لازم در برابر زلزله است که نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.
رمضانی اظهار کرد: با توجه به قرار گیری شهر بجنورد بر روی گسل و احتمال وقوع زلزله در مرکز استان باید متولیان راهکار مناسبی برای شتاب بخشی در امر مقاوم سازی داشته باشند.
وی همچنین طرح افزایش بنا تا یک سقف را برای شهر بجنورد مرکز استان به دلیل قرارگیری بر روی گسل را به مصلحت ندانست.
این مهندس ساختمانی این طرح شورای اسلامی و شهرداری بجنورد را در صورت متمرکز شدن اجرا در مرکز شهر با توجه به معضل ترافیکی و جمعیتی غیر قابل توجیه دانست و گفت: در صورت اجرایی شدن نیز باید این طرح در خارج از محدوده مرکزیت شهر بجنورد عملیاتی شود.
خراسان شمالی طبق سرشماری سال 90 افزون بر 867 هزار نفر جمعیت دارد. ک2
6982/ 6042



06/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن