واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۲۸ب.ظ)
استفاده از بيت المال براي نيازمندان است موج - حضرت آيت الله مکارم شيرازي در ديدار وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي و رئيس سازمان بهزيستي کشور، گفت: نيازي نيست که تمام جمعيت کشور از بيت المال استفاده کنند، استفاده از بيت المال براي نيازمندان است، برخي از افراد از عوارض حذف يارانه اغنيا هراس دارند، اما مسؤولان بايد با شجاعت کامل به اين کار ادامه دهند.
به گزارش خبرگزاري موج، حضرت آيتالله «ناصر مکارم شيرازي» در ديدار «علي ربيعي» وزير تعاون٬ کار و رفاه اجتماعي و «انوشيروان محسني بندپي» رئيس سازمان بهزيستي کشور ضمن تبريک هفته بزرگداشت مقام کارگر، گفت: اسلام براي کارگران احترام قائل بوده و براي آنان مقاماتي را در نظر گرفته است.
اين مرجع تقليد، افزود: در روايات آمده است که قطرات عرق کارگر همانند قطرات خون شهيد در ميدان جهاد است؛٬ همچنين کارگر وقتيکه خسته ميشود و به دليل اين خستگي ميخوابد و استراحت ميکند٬ خوابش براي رفع خستگي عبادت است.
وي بابيان اينکه رسول اکرم (ص) دست کارگران را ميبوسيد٬ تصريح کرد: گمان نميکنم در هيچ فرهنگي همانند اسلام به کارگران اهميت دادهشده باشد؛ بسياري از ائمه طاهرين (ع) نيز کار کارگري انجام ميدادند٬ امام علي (ع) با زحمت کارگري خود هزاران بنده را آزادکرده و املاکي را وقف اسلام کردند.
حضرت آيتالله مکارم شيرازي، ادامه داد: فرهنگ کارگري اسلام بايد بهوسيله رسانهها انتشار پيدا کند٬ بايد به اين نکته توجه داشت که مقام کارگر بايد آنچنانکه در دين مبين اسلام بيانشده، معرفي شود.
استاد برجسته درس خارج حوزه علميه بابيان اينکه کارگران در کنار فعاليتهاي خود بايد مسئوليتپذير نيز باشند٬ ابراز کرد: کارگر فردي است که در کنار انجام فعاليتهاي خود٬ مسئوليتپذير نيز باشد؛ در روايات آمده است که خداوند دوست دارد کارها متقن و محکم انجام شود که کارگران نيز بايد اينچنين باشند؛ رسانههاي وظيفهدارند مقام کارگران را به آنان بشناسانند و مسؤوليتپذيري را در آنان تقويت کنند.
وي با اشاره به فعاليتهاي بهزيستي، عنوان کرد: يکي از مهمترين خدمات اسلام اين است که قدرتمندان بايد به فکر ضعفا باشند٬ فردي که معلول به دنيا آمده يا پس از سالها تلاش و زحمت ازکارافتاده است عضوي از جامعه بشمار ميرود؛ ازاينرو براي نيازهاي اينگونه افراد نيز بايد تلاش شود.
حضرت آيتالله مکارم شيرازي بابيان اينکه دولت بايد تلاش کند تا نرخ بيکاري را کاهش بيشتري دهد٬ خاطرنشان کرد: البته در حال حاضر در شرايط سختي قرار داريم٬ اگر در اين شرايط سخت نرخ بيکاري کاهش پيدا کند٬ افتخار بزرگي محسوب ميشود.
وي يادآور شد: امروزه جوانان از ترس بيکاري ازدواج نميکنند و وظايف خود را بهخوبي انجام نميدهند؛ اگر فردي ثروتمند است بهجاي اينکه پول خود را به خارج از کشور ببرد يا در مسيرهاي ديگر خرج کند، بايد سعي داشته باشد ايجاد اشتغال کرده و کار را توسعه دهد.
اين مرجع تقليد بابيان اينکه مسئله پرداخت يارانه نقدي به همه افراد جامعه از آغاز اشتباه بود، گفت: متأسفانه زماني برخي شعارهاي روزمره را ملاک قرار داده و آينده را به خطر انداختند، چيزي هم که داده شود پس گرفتن آن بسيار سخت است اما اين مشکل بايد حل شود.
استاد برجسته درس خارج حوزه علميه، در پايان يادآور شد: گرفتن يارانه براي افراد بينياز اشکال شرعي دارد، نيازي نيست که تمام جمعيت کشور از بيتالمال استفاده کنند، استفاده از بيتالمال براي نيازمندان است؛ برخي از افراد از پيشآ مدها و عوارض حذف يارانه اغنيا هراس دارند، اما مسئولان بايد با شجاعت کامل به اين کار ادامه دهند؛ حداقل 50 درصد کشور به دريافت يارانه نياز ندارند، يارانه متعلق به نيازمندان است
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]