محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844761201
اولینهای رادیوی ملی ایران + تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۲
بیشتر تهرانیها وقتی حدود 80 سال پیش برای اولین بار جعبه بزرگ ساخته شده با چوب و آلیاژهای فلزی را دیدند که نوای موسیقی پخش میکرد و خبرهایی از سراسر دنیا میداد، برایشان باورنکردنی و هیجانانگیز بود. 80 سال زمان دوری نیست؛ حتما هنوز هم خیلی از پدربزرگها و مادربزرگها هستند که برای نوههایشان از آن روزهای ورود رادیو به ایران خاطرهها گفتهاند. از شبهایی که چند تا همسایه در یک خانه که صاحبش رادیو داشت جمع میشدند، تا دیروقت دور کرسی مینشستند و با اشتیاق به قصههای رادیو گوش میکردند. این داستانها گاهی "قصه شب" بود، زمانی هم ماجراهایی مثل آخرین خبرهای جنگ جهانی، کودتای 28 مرداد، عزل شاه، تاجگذاری ولیعهد و هزار جور واقعه ریز و درشت دیگر.
خبرها از ستون روزنامهها روی موجهای رادیو رفته بود و مردم خبرهایی را که تا قبل از آن زیر تیغ سانسور میماند و بیرون نمیرفت، به جای اینکه مثل همیشه با پچپچها بشنوند، دور هم و با صدای بلند از این جعبه چوبی اسرارآمیز میشنیدند؛ از رادیو برلن، رادیو مسکو، رادیو بیبیسی و... این جعبه اسرارآمیز مردم را در کنج خانهشان در جریان تحولات روز دنیا قرار میداد. تا قبل از اینکه رادیو به خانهها بیاید نوای موسیقی تنها از گرامافونهای برقی و صفحههای یک دور و دو دور و بعدها 33 دور شنیده میشد و قصهها فقط از زبان پدربزرگها و مادربزرگها و تماشاخانههای لاله زار و نمایشهای سنتی روحوضی گفته میشد. حالا اما رادیو که بیشتر تهرانیها به آن دستگاه حبس صوت میگفتند، قصه برای گفتن زیاد داشت. نیمههای سال 1303 بود که اولین بار پای رادیو به ایران باز شد. 20 سال بعد از تاسیس و راهاندازی رادیو در غرب. قبل از آن روسها تاسیسات اولیهای را برای راه اندازی بیسیم به تهران آورده بودند اما کار نیمه تمام مانده بود. با روی کارآمدن رضاشاه وزارت جنگ عهدهدار راهاندازی تاسیسات بیسیم در تهران شد. سال 1303 کار ساختمان بیسیم قصر که به آن عمارت کلاه فرنگی میگفتند به پایان رسید. جایی که آن زمان خارج از محدوده تهران قدیم بود و البته امروز در مرکز شهر قرار گرفته است. حتما خیلیها ساختمان کلاه فرنگی را در خیابان شریعتی، پایینتر از سیدخندان دیدهاند؛ بنایی که هماکنون در اختیار وزارت ارتباطات است و البته تاسیسات اولیه بیسیم هنوز در آن حفظ و با انواع رادیوهای قدیمی و تاسیسات حجیم که در مقایسه با رادیوهای امروزی غول پیکر است و البته اسناد مربوط به تاسیس رادیو در ایران تبدیل به موزه بیسیم و رادیو شده است.
عمارت کلاهفرنگی، اولین مرکز فرستنده رادیو در کشور
آن زمان باغ موزه قصر، یکی از کاخهای قاجاریه در کمرکش جاده قدیم شمیران بود و قرار شده بود که تاسیسات فرستنده تهران در فضای 20 هکتاری پشت این کاخ که در زمان پهلوی تبدیل به زندان شد، نصب شود. محدودهای که وزارت ارتباطات امروز در آن قرار گرفته است. با اینکه راهاندازی بیسیم در نهایت مقدمهای برای تاسیس رادیو شد اما در ابتدا برای وزارت جنگ، رادیو یک دستگاه بیسیم و با هدف مخابره پیام بود و بیشتر به آن نگاهی نظامیداشت. رضاخان شش فرستنده کوچکتر با قدرت چهار کیلووات و موج متوسط برای تبریز، مشهد، کرمان، شیراز، کرمانشاه و خرمشهر هم از روسیه خرید. بیسیم تهران در سال 1305 با مخابره اولین پیام از روسیه آغاز به کار کرد. ایران در ششم اردیبهشت 1305 ضمن افتتاح بیسیم، تلگرافی عمومی مبنی بر همکاری با همه کشورهای جهان پخش کرد. تا سال 1311 موسسات بیسیم توسعه پیدا کردند. قرار بود تاسیسات بیسیم در ایران با همکاری روسها تکمیل شوند اما وقتی مهندسان روسی کار تاسیس بیسیم را نیمه تمام گذاشتند، رضاخان که نسبت به انگلیسها هم بیاعتماد شده بود و علاقه زیادی به آلمانها داشت تصمیم گرفت اتمام آن را به مهندسان آلمانی بسپارد. شرکت تلفنکن آلمانی اجرای طرح را برعهده گرفت و بعد از دو سال کار در اردیبهشت 1318 اولین ایستگاه رادیویی در تهران آماده و سرانجام در 4 اردیبهشت 1319 در ساعت 4 بعدازظهر با حضور محمدرضا شاه، ولیعهد وقت، احمد متین دفتری نخست وزیر و اعضای کابینه افتتاح شد و ولیعهد متن پیام شاه را قرائت کرد. عیسی صدیق یکی از نویسندگان معاصر و سومین رئیس دانشگاه تهران هم به عنوان اولین رئیس تشکیلات رادیو که آن زمان یک اتاق بیشتر نداشت منصوب شد. بعد از آن دستگاههای کوچکتر دیگری برای میدان توپخانه و میدان خراسان امروزی نیز خریداری و نصب شد و اداره رادیو سروسامانی گرفت.
اولین دستگاه فرستنده رادیویی در ایران
نخستین دکل موج بلند در کنار این ساختمان به ارتفاع 120 متر و با قدرت 20 کیلووات نصب شد که هنوز هم پایه آن دیده میشود. طوسی حائری، اولین گوینده زن رادیو بود. او فرزند آیتالله مازندرانی و نوه شیخ عبدالله حائری مازندرانی بود. حائری زمانی که رضاخان افسری معمولی بود پیشبینی کرده بود «رضا خان شصت تیر» پادشاه میشود. رضا شاه این پیشگویی را هرگز از یاد نبرد و همواره آنها را محترم میداشت. طوسی حائری هم از تحصیلکردگان فرانسه بود که به عنوان اولین گوینده رادیو منصوب شد. ملکالشعرای بهار یکی از اساتیدی بود که از داوطلبان گویندگی تست معلومات عمومی، فن بیان و شعر میگرفت. رادیو آن زمان وسیلهای عمومی نبود و استفاده از آن نیازمند مصوبهای از سوی دولت بود. بنابراین هیات وزیران 2 مهر 1313 استفاده از رادیو را تصویب، و مقراراتی وضع کرد که طبق آن برای نصب آنتن و استفاده از رادیو مجوز وزارت پست و تلگراف و تلفن لازم بود. بعد از آن رادیو نقشی مهم در تحولات سیاسی و اجتماعی ایران بازی کرد. در آن دوره طبق مقرارت ایران ورود دستگاههای مخابراتی و استفاده از آنها تنها در حیطه مسئولیت وزارت پست و تلگراف و تلفن بود. در استعلامی که سال 1308 یکی از تجار راجع به تاسیس دستگاه رادیو در ایران از دایره تجارت داخلی وزارت فلاحت و تجارت و فواید عامه انجام داده آمده است: ورود دستگاه تلگراف و تلفن بیسیم گیرنده و یا مخابره کننده مطالب و آلات و اسباب آن جز برای اداره تلگراف بیسیم دولت وقت به طور کلی ممنوع است، لکن وارد کردن و استفاده از دستگاههای «رادیو کنیر» که فقط برای شنیدن نغمات به کار میرود و همچنین تاسیس سینمای ناطق در ایران با رعایت مقررات مربوط مانعی ندارد.
آن سالها روابط ایران و آلمان به دلیل نزدیکی رضاخان و هیتلر در اوج بود. بازار هم پر شده بود از رادیوهای آلمانی. جنگ جهانی دوم و تحولات آن هم آنقدر برای مردم جاذبه داشت که بخواهند جزئیات اخبار آن را از رادیو بشنوند. رادیو برلن هم شبکه فارسی زبانی بود که برای ایران پخش میشد. بهرام شاهرخ، مجری معروف رادیو برلن را اغلب ایرانیها میشناختند. صدایی که مردم ایران را آریایی و «نژاد برتر» میخواند و برخلاف انگلیسیها سخن از حق توحش نمیگفت و مانند روسها قصد اشغال ایران را نداشت. تاج الملوک آیرملو، همسر رضا پهلوی در خاطرات خود در این باره آورده است: «من یادم هست مردم تهران آنقدر به هیتلر علاقه داشتند که در میدان توپخانه جمع میشدند تا از رادیو به سخنرانیهای هیتلر گوش کنند. در آن موقع اکثر مردم رادیو نداشتند، ایستگاه رادیو در خیابان بیسیم پهلوی (سید خندان) تاسیس شده و روزی یک ساعت برنامه رادیویی زنده پخش میکرد. از بیسیم پهلوی به میدان توپخانه یک خط کابل کشیده بودند و در میدان توپخانه چند بلندگو گذاشته بودند تا مردم اخبار رادیو را بشنوند. مردم هر وقت خبر پیروزی قوای هیتلر را میشنیدند از ته دل برای آلمانیها هورا میکشیدند.»
نشسته از راست: ادیب خوانساری، ابوالحسن صبا، مرتضی محجوبی، احمد عبادیایستاده از راست: حسن همدانیان، حسن کسایی، علی تجویدی، جهانگیر شنجرفی، رضا ورزنده
البته موسیقی ایرانی هم یکی از اصلیترین برنامههای رادیو تهران بود. مردم شبها در میدان توپخانه جمع میشدند و به کنسرتها و آثار روح انگیز، علی تجویدی، همایون خرم، حبیبالله بدیعی، جلیل شهناز، حسن کسایی، بنان ، تاج اصفهانی و ... گوش میدادند. محمد حجازی ملقب به مطیعالدوله نویسنده و داستاننویس، عبدالرحمن فرامرزی، نویسنده و مدیر روزنامه کیهان، حسینقلی مستعان، داستاننویس، ابوالقاسم پاینده نویسنده، ابوالقاسم اعتصامزاده و مشفق همدانی مترجمان اولیه رادیو بودند. شورای عالی انتشارات خط مشی رادیو را تنظیم می کرد و محمد قزوینی، محمدعلی فروغی (ذکاءالملک)، قائم غنی، علیاکبر سیاسی رئیس دانشگاه تهران، رضا زاده شفق، محمود افشار و علینقی وزیری از اعضای آن بودند. با آغاز کار رادیو، خبرگزاری پارس مسئول بخش خبر آن شده بود، که در ابتدای کار، اخبار روزنامهها را قیچی میکرد و به دست گویندگان رادیو میداد.
از راست به چپ:علی تجویدی، حبیبالله بدیعی، همایون خرم، مجید نجاهی، محمد میر نقیبی
اخبار خارجی از طریق یک دستگاه خودکار خبرگیری (تله تایپ) که نقش خبرنگار را بازی میکرد، دریافت و بعد توسط مترجمان ترجمه و برای تنظیم خبر رادیویی تحویل سردبیر اخبار میشد. پیام استعفای رضاخان از آخرین موضوعات مهمی بود که در رادیو تهران خوانده شد، چراکه پس از آن با اشغال ایران و شیوع قحطی و خروج رضاشاه اداره رادیو برای مدتی تعطیل شد و دوباره کارش را از سال 1322 شمسی شروع کرد. عمارت کلاه فرنگی حدود 9 کیلومتر با شهر فاصله داشت و به همین دلیل، رفت و آمد کارکنان با تنها خودروی استیشن سواری دولتی آن روزگار انجام میشد. این موضوع باعث شد سال 1339 در جریان جشن تولد 20 سالگی رادیو آن اداره به میدان ارگ، در مرکز شهر منتقل شود و استودیوهای ضبط موسیقی و برنامههای اجتماعی و طنز و سرگرمی هم به آن اضافه شود. اولین رادیوهایی که به خانه تهرانیها آمدند رادیوهای بزرگ لامپی با مارکهای وستینگهاوس و زیمنس بودند. وقتی روشن میشدند مدتی زمان میبرد تا لامپها داغ شده و رادیو شروع به کار کند. این رادیوها از لحاظ جثه و بزرگی چیزی شبیه تلویزیونهای 21 اینچ امروزی بودند و از رادیو ترانزیستوری خبری نبود.
رادیو لامپی همراه با آمپلی فایر استریو
پای رادیو ترانزیستوری در اواسط دهه 40 به ایران باز شد که کوچکتر و ارزانتر از رادیوی لامپی بود. شرکت سونی ژاپن هم برای اولینبار در سال 1965 میلادی به صورت انبوه تولید رادیوی ترانزیستوری را شروع کرد که با یک باتری کوچک کار میکرد و به اندازه کف دست بود و در جیب جا میشد. در آن سالها خیلی ها به سراغ این رادیو رفتند و اکثر در خانهها پیدا میشد. بعد از آن به مرور استادانی چون سعید نفیسی و ذبیحالله صفا به رادیو تهران آمدند. این رادیو روزانه دو نوبت برنامه داشت. بخش اول از ساعت 11:30 صبح تا 14 و بخش دوم هم از ساعت 5:45 دقیقه تا 12:30 شب پخش میشد؛ این برنامهها زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه و آلمانی پخش میشد. رادیو در آغاز کار تحت نظارت نخستوزیری بود و بعد از آن به وزارت اطلاعات و جهانگردی با عنوان اداره انتشار و رادیو واگذار شد که تحت نظارت این وزارتخانه بود. این وضعیت تا اواخر دهه 40 و تاسیس سازمان تلویزیون ملی ایران ادامه داشت که با ظهور تلویزیون در آن ادغام شد. بودجه رادیو که در اوایل تاسیس هشتاد هزار تومان بود، توسط سازمان پرورش افکار تامین میشد.
باتری شارژر
با شروع به کار جدی رادیو، خیلی از چهرههای تحصیلکرده ایرانی به آن وارد شدند و اولینهای رادیو را شکل دادند. از جمله محسن فرزانه که اولین خبرنگار رادیو بود و کتابهایی را از فرانسه به فارسی ترجمه کرده بود. او مبتکر خبرنگاری به سبک فرنگی در ایران بود و تجربه مصاحبه با سران متفقین را در کارنامه خود داشت. او از 1319 تا 1324 با رادیو تهران همکاری میکرد. تا سال 1324 در تهران تنها 7 مغازه وجود داشت که رادیو میفروخت. رادیوهای آن زمان بسیار گران بودند و معمولاً از آلمان یا انگلستان وارد میشدند. هر کس که رادیو میخرید به شهربانی مراجعه میکرد و یک عکس و جواز از آنها میگرفت و بعد فروشنده رادیو به منزل آنها میرفت و رادیو را نصب میکرد. آن زمان همه نمیتوانستند رادیو بخرند؛ مثلا در تهران از هر هزار خانه، تنها یکی رادیو میخرید. رادیوهای برقی و چوبی بزرگ آلمانی حدود 2000 تومان و 1500 تومان و برخی از آنها 1000 تومان قیمت داشتند که در آن زمان مبلغ بسیار زیادی محسوب میشد. در برخی خانهها که برق نداشتند از رادیوی باطریدار استفاده میشد. باطریهای این رادیوها بزرگ بود و در خارج از جعبه رادیو قرار میگرفت و هر وقت خالی میشد قابل شارژ بود. رادیوهای باطریدار معمولاً هلندی بودند که پس از یک یا دو هفته باطری آنها خالی میشد و شارژ مجدد آنها مکافات بود. در سالهای بعد رادیوهایی وارد شد که با باطری خشک کار میکرد. این رادیوها را با باطری آن وارد میکردند که مشهورترین آن «آندریا» نام داشت.
ضبط خبرنگاری ناگرا
این رادیوها که امروز ساکت و بیصدا گوشه موزهها جا خوش کردهاند زمانی بر بالای تاقچه خانهها جا داشتند و دهها نفر را دور خود جمع میکردند. باغ موزه قصر یکی از بندهایی که پیش از انقلاب، زندانیان را در آن حبس میکردند را به موزه رادیو تبدیل کرده است و انواع رادیوها و تجهیزات ضبط و پخش و تصاویری از هنرمندان بزرگ رادیو را به نمایش گذاشته است. موزهای که به نام «بند رادیو» نامگذاری شده است. البته این رادیوها تجهیزات قدیمی صدا و سیما هستند که از گذشتهها در انبارهای این سازمان مانده و امروز قدیمی و البته قیمتی شدهاند و قرار شده تعدادی از این تجهیزات را در موزه قصر به معرض دید عموم بگذارد. تجهیزات قدیمی عمارت کلاه فرنگی و استودیو آن با اینکه بازدید عمومی ندارد، برای علاقهمندان تاریخ رادیو بسیار دیدنی است. رادیوها و استودیویی که 75 سال از سنشان گذشته است و قدمتی پیدا کردهاند. ایسنا - حمیده صفامنش
فرستنده چهار کیلوواتی موج بلند روسی
نامه اداره کل انتشارات و رادیو
رادیو لامپی
ضبط خبرنگاری اوهر
دستگاه صفحهشور
ایستاده: غلامحسین بنان - نشسته: نواب صفا
ادیب خوانساری، اولین خواننده مرد رادیوی ملی ایران
انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]
صفحات پیشنهادی
تصاویر/ اهدای کاپ قهرمانی به تیمملی ایران
تراز تیم ملی کشتی آزاد ایران که موفق شده بود تا دیدار فینال همه رقیبان خود را با اقتدار شکست دهد در دیدار پایانی به مصاف آمریکا رفت و با شکست میزبان جام جهانی برای چهارمین بار متوالی قهرمان جهان شد منبع مشرق دوشنبه 24 فروردين 1394 ساعت 10 57اخبار ایران و جهان | - جشن روز ملی فناوری هسته ای در شیراز
جشن روز ملی فناوری هسته ای در شیراز جشن روز ملی فناوری هسته ای در شیراز لیلا قدرت اللهی ۱۳۹۴-۰۱-۲۰ ۱۵ ۱۵ملی پوشان ایرانی در کمپ تایلند صاحب هتل شدند
مربی تیم فوتبال بانوان زیر 19سال ملی پوشان ایرانی در کمپ تایلند صاحب هتل شدند مریم جهان نجاتی اظهار داشت رئیس فدراسیون فوتبال تایلند از تکمیل ساخت هتل در زمین تمرینی تیمهای خارجی در تایلند خبر داده است مریم جهان نجاتی مربی تیم ملی فوتبال بانوان جوانان در گفتگو با خبرنگار ورزگزارش خبرنگار اعزامی فارس ظریف با رئیس مجلس ملی پاکستان دیدار کرد/مراسم ویژه سان برای وزیر خارجه ایران
گزارش خبرنگار اعزامی فارسظریف با رئیس مجلس ملی پاکستان دیدار کرد مراسم ویژه سان برای وزیر خارجه ایرانوزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارها با مقامات پاکستان با رئیس مجلس ملی این کشور دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به اسلامآباد محمدجواد ظریف وبهره برداری از رصدخانه ملی طی دو سال آینده/ایران، پیشگام راه اندازی شتابگر ملی درخاورمیانه
سهشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۵ رییس پژوهشگاه دانشهای بنیادی از طرح رصدخانه ملی به عنوان یکی از بزرگترین طرحهای علمی کشور در قرن های اخیر یاد و ابراز امیدواری کرد که بهرهبرداری از رصدخانه طی دو سال آینده به تدریج آغاز شود دکتر محمد جواد لاریجانی در گفتوگو با خبرنگار علمی ایتیم ملی نونهالان دختران ایران 2-تیم ملی نونهالان نپال 3
تیم ملی نونهالان دختران ایران 2-تیم ملی نونهالان نپال 3 اولین دیدار دو تیم ملی دختران زیر 14 سال ایران و نپال برگزار شد که میزبان پیروز این دیدار بود به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران اولین دیدار دو تیم ملی نونهالان دختران ایران و نپال در فستیوال آسیایی برگزافرکی اگر 10 میلیارد هم بدهند به تیم ملی نمی رود!/یحیی گزینه ایرانی برای جانشینی کروش؟
فرکی اگر 10 میلیارد هم بدهند به تیم ملی نمی رود یحیی گزینه ایرانی برای جانشینی کروش ورزش > فوتبال ملی - حسین فرکی که از او به عنوان جدی ترین گزینه داخلی برای جانشینی کارلوس کروش اسم برده می شد رسما گفته به تیم ملی نمی آید چون مرد ماجراجویی های اینچنینی نیست به گملی پوش ایرانی تبعه آذربایجان شد
ملی پوش ایرانی تبعه آذربایجان شدتاریخ انتشار دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۴۸ طرفداری ملی پوش وزن -۸۰ کیلوگرم تیم تکواندوی بزرگسالان ایران با تغییر تابعیت خود به تیم ملی آذربایجان رفت تا برای کشوری غیر از ایران مبارزه کند میلاد بیگی که دی ماه گذشته به اردوی تیم کشورمان راه یاپخش تصاویر دیده نشده از واقعه طبس |اخبار ایران و جهان
پخش تصاویر دیده نشده از واقعه طبس کد خبر ۴۹۳۱۹۰ تاریخ انتشار ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۲ - 20 April 2015 مستند سیمرغ ویژه واقعه طبس در شبکه مستند تولید شد به گزارش تابناک این مجموعه با بهرهگیری از تصاویر آرشیوی و به یاد ماندنی واقعه طبس که تاکنون دیده نشده است به این روحزب اراده ملت ایران روز ملی فناوری هستهای تبریک گفت
ایلنا به مناسبت فرارسیدن بیستم فروردین ماه روز ملی فناوری هستهای حزب اراده ملت پیامی صادر کرد به گزارش ایلنا متن این پیام بدین شرح است بسمه تعالی «امسال روز ملی فناوری هستهای را در حالی جشن میگیریم که چشم جهانیان به عزت و عظمت ایران اسلامی دوخته شده استتصاویر/صحنه دلخراش از حمله تروریست ها به مرزبانان ایرانی 18+
تصاویر صحنه دلخراش از حمله تروریست ها به مرزبانان ایرانی 18 درگیری دوشنبه شب در حدفاصل نگور ـ جکیگور در جنوب سیستان و بلوچستان منجر به شهادت ۸ مرزبان ایرانی شد اسامی این شهدا ستوان دوم مهران اقراع ستوان دوم علی امام دادی رضوی گروهبان یکم رضا حسینی و سربازان وظیفه فرزاد اسماعصعود دو پله ای تیم ملی ایران در رنکینگ فیفا/تیم کروش،همچنان صدرنشین آسیا
صعود دو پله ای تیم ملی ایران در رنکینگ فیفا تیم کروش همچنان صدرنشین آسیا ورزش > فوتبال ملی - در تازه ترین رده بندی فیفا تیم ملی ایران دو پله صعود کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تیم ملی فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فیفا با دو پله صعود در جایگاه چهلم جدول رده بلوکا پاویچویچ سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران شد
لوکا پاویچویچ سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران شد شناسهٔ خبر 2538478 دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۲ ورزش > توپ و تور فدراسیون بسکتبال لوکا پاویچویچ صربستانی را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی ایران انتخاب کرد به گزارش خبرگزاری مهر بعد از مدتها بلاتکلیفی سرانجام سرمربی جدید تیم ملگلزنی دانش آموزان فارس برای تیم ملی ایران/آغاز راه با شکست
فستیوال قهرمانی نونهالان آسیا گلزنی دانش آموزان فارس برای تیم ملی ایران آغاز راه با شکست خبرگزاری پانا تیم ملی فوتبال دختران نونهال ایران برابر نپال شکست خورد ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين ساعت 14 16 به گزارش خبرگزاری پانا اولین دیدار دو تیم ملی نونهالان دختران ایران و نپال در فستیوآغاز همایش شتابگر ملی ایران در قزوین
دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۶ مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری قزوین از آغاز همایش شتابگر ملی ایران با حضور علیاکبر صالحی در قزوین خبر داد صفر لک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قزوین اظهارکرد همایش دو روزه شتابگر ملی ایران از امروز کار خود رااخبار ایران و جهان | - عملیات داعش در افغانستان
عملیات داعش در افغانستان گروه داعش مسئولیت عملیات انتحاری در جلال آباد افغانستان را که 33 کشته و بیش از 100 زخمی بر جای گذاشت بر عهده گرفت Reuters AP ۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵ ۵۶حمله مجری مشهور تلویزیون ایران به پادشاه عربستان: آهای پادشاه شکم گنده ی بی مصرف!+تصاویر
حمله مجری مشهور تلویزیون ایران به پادشاه عربستان آهای پادشاه شکم گنده ی بی مصرف تصاویر از ايران اين واژه هاي پارسي رو به صورتت پرت ميكنم از كشوري كه آرزوي تو و خاندان تو جارو كردن زير پاي مردمش هست بعد از واکنش های فراوان نسبت به تجاوز پلیس های عربستان به دو جوان ایرانی این-
گوناگون
پربازدیدترینها