تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871019598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شلیک موشک به اطراف سفارت ایران در یمن/احضار کاردار عربستان در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



شلیک موشک به اطراف سفارت ایران در یمن/احضار کاردار عربستان در تهران
وی افزود: در پی این حادثه کاردار عربستان سعودی در تهران را به وزارت امور خارجه احضار و با ارائه یادداشت اعتراضی، به مقامات سعودی رسماً گوشزد کردیم که وظایفشان را در قبال حفظ دیپلمات ها و اماکن دیپلماتیک ایفا کنند.
روز نو : وی افزود: در پی این حادثه کاردار عربستان سعودی در تهران را به وزارت امور خارجه احضار و با ارائه یادداشت اعتراضی، به مقامات سعودی رسماً گوشزد کردیم که وظایفشان را در قبال حفظ دیپلمات ها و اماکن دیپلماتیک ایفا کنند.


به گزارش روز نو، معاون عربی آفریقای وزیر امور خارجه از برخورد راکت یا موشکی به نزدیکی سفارت جمهوری اسلامی ایران در صنعا در پیش از ظهر امروز خبر داد.


حسین امیرعبداللهیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: متأسفانه راکت یا موشکی به چند متری سفارت کشورمان در صنعا اصابت کرده و شیشه های سفارتخانه شکسته شده است اما خوشبختانه سفیر و کادر دیپلماتیک ما صدمه ندیده اند.


وی افزود: در پی این حادثه کاردار عربستان سعودی در تهران را به وزارت امور خارجه احضار و با ارائه یادداشت اعتراضی، به مقامات سعودی رسماً گوشزد کردیم که وظایفشان را در قبال حفظ دیپلمات ها و اماکن دیپلماتیک ایفا کنند.


معاون وزیر امور خارجه هشدار داد: صریحاً اعلام می کنیم سفارت کشورمان در صنعا به فعالیت هایش ادامه خواهد داد و مسئولیت مستقیم هرگونه حادثه ای را که منجر به ایجاد مشکل برای اقدامات دیپلماتیک سفارت کشورمان در صنعا شود متوجه عربستان سعودی به عنوان کشور متجاوز علیه یمن می دانیم.


ارسال طرح ایران درباره یمن به همه کشورها


معاون عربی افریقای وزیر امور خارجه گفت: طرح سیاسی ایران ویژه حل بحران یمن امروز برای وزرای خارجه همه کشورها ارسال شد. 


حسین امیرعبداللهیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با تبیین مفاد طرح چهار ماده‌ای ایران برای رفع بحران یمن افزود: این طرح که وزیر امور خارجه دو روز پیش به دبیرکل سازمان ملل متحد ارائه کرد، یگانه طرح سیاسی موجود روی میز است زیرا متأسفانه برخی کشورها در تجاوز عربستان علیه یمن یا مشارکت داشتند و یا حمایت سیاسی - تبلیغاتی کردند.


وی اضافه کرد: برخی طرف‌ها نیز در قبال این تجاوز سکوت کردند اما طرف‌های بسیاری هم بودند که به رغم اعلام مخالفتشان با این موضوع، طرحی نداشتند.


امیرعبداللهیان با اشاره به مفاد طرح سیاسی کشورمان گفت: بند نخست این طرح توقف فوری همه اشکال تجاوز عربستان سعودی به یمن و بند دیگر آن ارسال کمک‌های ضروری و انسان‌دوستانه برای مردم این کشور است زیرا در پی این تجاوز و کشتار گسترده غیرنظامیان اعم از زنان و کودکان، فاجعه‌ای انسانی در یمن روی داده است.


وی افزود: در بند سوم این طرح از همه گروه‌های یمنی در پای میز مذاکره برای گفتگوی ملی دعوت شده و بند چهارم طرح نیز تشکیل دولت آشتی ملی در این کشور و تکمیل روند سیاسی است.




تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن