تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860378857




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رستگار: با تیم کامل به کویت نمی‌رویم/ اگر کادر فنی آمادگی فنی ملی پوشان را تایید نکند به باکو نمی‌رویم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رستگار: با تیم کامل به کویت نمی‌رویم/ اگر کادر فنی آمادگی فنی ملی پوشان را تایید نکند به باکو نمی‌رویم
رئیس فدراسیون جودو و کوراش:‌در صورت تایید آمادگی ملی پوشان جودو توسط کادر فنی فقط دو جودو کار به باکو می‌روند.


محمد علی رستگار رئیس فدراسیون جودو و کوراش در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: در تلاش هستیم تا مولایی ومحجوب که پتانسیل قرار گرفتن در بین 22 نفر رنکینگ جهانی و نهایتأ کسب سهمیه المپیک را دارند در اکثر مسابقات کسب سهمیه شرکت دهیم.


وی در ادامه افزود: مسابقات کسب سهمیه که امتیاز 50درصدی دارد از یک سال قبل شروع شده و تا قهرمانی آسیا ادامه دارد و بعد از قهرمانی آسیا در کویت امتیاز مسابقات کسب سهمیه المپیک 100درصدی می‌شود و جایزه بزرگ باکو آخرین مسابقه‌ای است که امتیاز 50 درصدی دارد که اعزام تیم هنوز مشخص نیست و چون فاصله کمتر یک هفته با مسابقات قهرمانی آسیا دارد باید توسط کادر فنی بررسی شود که آ‌یا بچه‌ها می‌توانند در یک هفته در 2رویداد مهم شرکت کنند یا خیر و اگر آمادگی فنی آن‌ها توسط کادر تایید نشود به مسابقات جایزه بزرگ آذربایجان اعزام نخواهیم شد و در صورت تایید کادر فنی فقط 2 ورزشکار به باکو می‌روند ولی در کل مقدمات حضور در آذربایجان را فراهم کردیم و امیدواریم بچه‌ها آمادگی لازم را برای حضور در هر 2رویداد را داشته باشند.


وی در خصوص قاسمی نژاد تصریح کرد: امیر قاسمی نژاد در این مرحله از اردوها حاضر نشده ولی به دلیل غیبت هنوز آمادگی لازم را کسب نکرده و در حال تمرین و کسب آ‌مادگی لازم است.


رستگار در خصوص ترکیب اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا اذعان کرد:‌ هنوز ترکیب نهایی بسته نشده و مشخص نیست که چند نفر و چه افرادی به کویت اعزام می‌شوند ولی این را بگویم که تیم به صورت کامل اعزام نخواهد شد و نفرات با انگیزه و آینده دار را اعزام خواهیم کرد.


رئیس فدراسیون جودو و کوراش کشورمان تاکید کرد: ما برای المپیک برزیل کسب سه سهمیه را پیش بینی‌کرده‌ایم، یک سهمیه که در ترکیه کسب کردیم و تلاشمان این است که 2 ورزشکار را به جمع 22 نفر برتر جهان برسانیم که در این صورت این سه سهمیه محقق خواهد شد، در حال حاضر تمام تمرکزمان روی کسب سهمیه است، وقتی این پروسه تمام شود تمام تمرکزمان برای حضور قدرتمند در المپیک ریو خواهد بود.


وی در خصوص ایجاد انگیزه برای مولایی اذعان داشت: وقتی یک ورزشکار در یک تورنمنت به مدال می‌رسد این نشان دهنده توانمندی و توانایی ورزشکار است ولی دنیای جودو امروز یک دنیای حرفه‌ای شده و فردی که در یک تورنمنت مهم به مدال می‌رسد، حریفانش او را آنالیز می‌کنند و مدال آ‌وری برای او سخت‌تر می‌شود که این مستلزم این است که تلاشش را دوچندان کند و باید انگیزه‌هایش برای کسب مدال‌های مهم‌تر بیشتر شود.


رستگار در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم در کویت بتوانیم موفق عمل کنیم و جودوکارانی که در کویت به مدال دست پیدا کنند با پاداش‌های نقدی به آن‌ها روحیه خواهیم داد.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

کاپیتان جودوی ایران برای المپیک می‌جنگد یا....؟!
رستگار:یک سهمیه المپیکمان قطعی شد/از تصمیمات سرمربی حمایت می‌کنیم
لیگ جودو را در سال 94 به شهرستان ها می‌بریم/سال 93 جودوکاران خارجی خوبی به کشور آمدند
ناکامی بزرگسالان در مقابل درخشش نوجوانان و جوانان
پرونده لیگ دسته یک جودو بسته شد
سفر رئیس فدراسیون جهانی جودو به ایران
انتخاب ناظران فنی و انضباطی برای مسابقات
رستگار: در فدراسیون جودو جناحی عمل نمی کنیم/ هدف ما جذب حداکثر پتانسیل هاست




۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن