تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819916456




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید رگ مصنوعی، دستاورد دانشمند ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تولید رگ مصنوعی، دستاورد دانشمند ایرانی


دانشمند ایرانی با همکاری پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در سن‌دیگو یک رگ مصنوعی تولید کرده‌ است که می‌تواند برای بررسی کاربرد و همچنین تاثیر دستگاه‌های مورد استفاده جهت استخراج لخته‌ های خونی مرگبار از مغز از آن استفاده کرد. به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از ایسنا، رگ مصنوعی می‌تواند کاربردهای چشمگیری برای توسعه فناوری‌های اندوواسکولار (درمان داخل رگی مغز) از جمله کاهش نیاز به مدل‌های حیوانی برای آزمایش دستگاه‌ها یا رویکردهای جدید در آینده داشته باشد.

دکتر آرش خالصی، رئیس بخش جراحی اعصاب اندوواسکولار و رئیس بخش جراحی مراقبت‌های نوروکریتیکال در بخش سلامت دانشگاه کالیفرنیا در سن‌دیگو و سرپرست این تحقیقات گفت: این دستاورد بسیار نویدبخش است؛ مدل مصنوعی می‌ تواند یک جایگزین کاربردی مقیاس‌پذیر و فیزیولوژیکی را برای فناوری‌های موجود ارائه کند.

برای مثال در درمان بیماری‌ های مغزی‌ عروقی که گروهی از اختلالات عملکرد مرتبط با عرضه خون به مغز را پوشش می‌دهند، پزشکان در برخی موارد خاص باید از روش ترومبکتومی اندوواسکولار استفاده کنند که در آن، آمبولی یا لخته خون بطور مکانیکی حذف می‌شود.

خالصی افزود: نرخ ترومبکتومی اندووسکولار در حال افزایش است، اما رویکردی که به طور معمول شامل ارسال یک کاتتر به محل انسداد و استفاده از یکی از چندین دستگاه موجود در بازار برای حذف لخته است، می‌تواند ارتقاء یابد.

تحلیل‌های پیش‌بالینی کنونی از روشهای درمانی یا دستگاه‌های جدید، یا به شیشه آزمایشگاهی و لوله آزمایش که به تقلید از همتایان زیستی‌شان می‌پردازند، محدود می‌شود یا به استفاده از مدل‌های حیوانی. این درحالیست که به گفته خالصی، هر دو روش از نقاط ضعف چشمگیری برخوردارند.

پژوهشگران یک پلت‌فرم جدید آزمایشگاهی سلول زنده تولید کرده‌ اند که به توصیف بصری مستقیم آثار و الگوهای آسیب به سلول‌های اندوتلیال می‌ پردازند.

آنها دستگاه‌ های بازیابی لخته مختلفی را آزمایش کرده و تاثیر پس از حذف لخته را بررسی کردند.

خالصی گفت: ما دریافتیم که پلت‌فرم آزمایشگاهی به توصیف و تعیین وضوح بالای الگوها و زمان آسیب سلول‌های اندوتلیال با استفاده از دستگاه‌های ترومبکتومی و قطرهای رگ می‌پردازد.

این دستگاه‌ها هر کدام تاثیر متفاوتی را نمایش داده‌اند. پژوهشگران متعاقبا یافته‌های آزمایشگاهی خود را در بدن موجود زنده معتبر کردند.   این یافته‌ها در نشریه Stroke (به معنی «سکته») منتشر شده است.


دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن