تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869974335




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعمیرات منظم تاسیسات صنعتی به کاهش مصرف برق کمک می کند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: احمدی زاده:
تعمیرات منظم تاسیسات صنعتی به کاهش مصرف برق کمک می کند

شهرک صنعتی


شناسهٔ خبر: 2538298 دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۴
استانها > قزوین

قزوین-کارشناس ارشد مدیریت انرژِی شرکت توانیر گفت: به منظور تحقق مدیریت بهینه مصرف برق انجام ممیزی انرژِی، تعمیر ونگهداری منظم تجهیزات، انتقال زمان تعمیرات به خارج از پیک بار ضروری است. به گزارش خبرنگار مهر، عبدالامیر احمدی زاده پیش از ظهر دوشنبه در همایش مدیریت مصرف ویژه صنعت که در سالن اجتماعات شرکت توزیع نیروی برق قزوین برگزار شد، اظهارداشت: در حوزه برق امکان ذخیره سازی در سطح بالا وجود ندارد لذا به هر میزان نیاز و تقاضا باشد باید انرژِی تولید و مصرف کنیم و اگر مصرف بالا برود باید حداقل ۲۰ نیروگاه احداث کنیم.کارشناس ارشد مدیریت اترژی شرکت توانیر تصریح کرد: اگر مشترکان بتوانند همکاری لازم را با شرکت توزیع برق داشته باشند و با کنترل مصرف و خرید خاموش نسبت به مدیریت مصرف اقدام شود به نتایج خوبی دست خواهیم یافت.
قزوین
احمدی زاده بیان کرد: سال گذشته با همکاری صنایع بدون هیچ حادثه ای از مشکلات عبور کردیم و امیدواریم امسال هم با عبور از مسائل بتوانیم نیاز انرژِی کشور در بخش های مختلف را تامین کنیم.وی گفت: در حال حاضر حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار مگاوات اضافه تولید در پیک بار داریم که باید با مدیریت مصرف از این شرایط عبور کنیم.این کارشناس تصریح کرد: جایگاه قانونی برای برنامه تعطیلات و تعمیرات سالانه صنایع پیش بینی شده و آئین نامه اجرایی بند(ح) ماده ۱۳۳ و ۱۳۴ قانون برنامه پنج ساله توسعه شرایط اجرای قانونی طرح را فراهم کرده اما نگاه دولت این است که کارها با تعامل و همکاری مشترکان اجرایی شود.احمدی زاده یادآورشد: تعیین ساعات کار کارخانه ها و صنایع و متوسط مصرف انرژِی در قانون دیده شده اما بهتر است با همکاری به سمت مدیریت مصرف گام برداریم.کارشناس ارشد مدیریت انرژی شرکت توانیر اظهارداشت: جابجایی تعطیلات هفتگی از روز جمعه یه یکی از روزهای میانی هفته و جابجایی بار از ساعات اوج بار به ساعات کم باری ضروری است تا به سمت کاهش مصرف گام برداریم.
قزوین
وی افزود: در سال گذشته دو هزار و ۹۷۰ واحد صنعتی با مصرف ۷۸۰ مگاوات در طرح مدیریت بهینه برق مشارکت کردند و هنوز چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات برای همکاری صنایع ظرفیت باقیست که از صنعتگران دعوت می کنیم در طرح مشارکت کنند.احمدی زاده گفت: در هشت سال گذشته اکثر پیک مصرف در مرداد ماه و نیمه دوم تیرماه یا مرداد ماه بود که از صنایع درخواست داریم در این باره زمانی  همکاری لازم را اعمال کنند.کاهش ۸۲۱ مگاوات مصرف برق در کشوراین کارشناس یادآورشد: در سال ۹۲ مقدار ۳۸۰ مگاوات و سال گذشته ۸۲۱ مگاوات در مصرف برق در صنایع صرفه جویی شد وامسال انتظار داریم این میزان بیشتر شود.
قزوین
احمدی زاده یادآورشد: راهکارهای بهینه سازی مصرف برق در صنعت شامل بخش های زیادی است که انجام ممیزی انرژی در واحدهای صنعتی، تعمیر ونگهداری منظم و بازرسی دقیق و بموقع ماشین ها و تجهیزات، پاکسازی هواکش موتورها، پمپ ها، تهویه، بررسی نشت حرارت و بخارآب در مدار گردش، جلوگیری از کار کردن موتورهای برق به صورت بی بار از آن جمله است.وی گفت: استفاده از موتورهای با دور قابل کنترل و مبدل فرکانسی، انتقال پاره ای از تعمیرات به ساعت پیک کار، جلوگیری از مصارف غیرمجاز، لامپ های کم مصرف و اتوماسیون روشنایی برای کاهش مصرف در صنعت توصیه می شود.وی اضافه کرد: در سال گذشته یک هزار و ۱۹۳ مگاوات همکاری صنایع صورت گرفت و ۴۹ میلیارد تومان تخفیف و پاداش از سوی وزارت نیرو به صنایع پرداخت شد.این کارشناس تصریح کرد: در سال 92 هم بالغ بر 21 میلیارد تومان پاداش داده شد.احمدی زاده در خصوص مدیریت انرژی روشنایی در صنعت هم گفت:استفاده از نور روز، نگهداری سیستم روشنایی، بهره گیری از تایمر، کاهش ولتاژ و استفاده از بالاست الکترونیکی از راههای مدیریت در حوزه روشنایی برق در صنایع است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن