تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869060548




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی مساجد خراسان رضوی برای میزبانی معتکفان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
آمادگی مساجد خراسان رضوی برای میزبانی معتکفان

اعتکاف رضویون


شناسهٔ خبر: 2536366 شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
استانها > خراسان رضوی

مشهد- دبیر ستاد برگزاری اعتکاف خراسان رضوی گفت: با تشکیل ستاد برگزاری اعتکاف در استان و همچنین شهرستان ها مساجد این استان آماده پذیرایی از معتکفان شدند. حجت الاسلام حسینعلی رحمتی در گفتگو با مهر با بیان اینکه امسال تعداد ۶۰۰ مسجد در استان پذیرای معتکافان هستند بیان کرد: برگزاری اعمال عبادی ویژه این ایام و همچنین برپایی مراسم حلقه هاي معرفت، بحث های قرآني و گفتمان هاي دینی و اعزام سخنران و مداح  به مساجد از جمله برنامه های اندیشیده شده به منظور هر چه باشکوه برگزار کردن این مراسم پر فیض معنوی است.وی خاطر نشان کرد: مراسم معنوی اعتکاف ۱۲ لغایت۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری مصادف با ۱۳ رجب همزمان در مساجد سراسر کشور برگزار و مومنان خداجوی با شرکت در سنت نبوی اعتکاف به عبادت و خود سازی می پردازند.رحمتی با اشار به اینکه در سال گذشته بیش از ۵۲ هزار نفر در تعداد ۵۳۵ مسجد در سطح استان در مراسم حسنه اعتکاف شرکت کردند افزود: با توجه به استقبال پر شور اقشار مختلف برای حضور در این مراسم معنوی و افزایش تعداد مساجد میزبان این آمار در سال جدید با افزایش همراه است.۳۰ مسجد در تربت حیدریه میزبان معتکفان می شودرئیس اداره تبلیغات اسلامی تربت حیدریه نیز از برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در ۳۰مسجد در این شهرستان و بخش های تابعه خبر داد.حجت الاسلام عباسعلی فاطمیان گفت: امسال ۳۰ مسجد در تربت حیدریه و بخش های تابعه میزبان مراسم معنوی اعتکاف هستند.وی بیان کرد: اداره تبلیغات اسلامی تربت حیدریه با همکاری روحانیون مستقر و طرح هجرت برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی را در این مساجد برگزار می کند.وی افزود: اعتکاف امسال همانند سنوات گذشته به صورت مشارکت مردمی برگزار و سخنرانان و مداحان از سوی اداره تبلیغات اسلامی  شهرستان اعزام خواهند شد.۴۰ مسجد در نیشابور پذیرای معتکفان کارشناس تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی نیشابور نیز از آمادگی بیش از ۴۰ مسجد برای برگزاری مراسم اعتکاف در نیشابور خبر داد.حسن درودی بیان کرد: به منظور هماهنگی لازم نخستین جلسه ستاد اعتکاف با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی و برخی از مسئولان فرهنگی دانشگاه ها و ادارات در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.درودی ابراز کرد: در این جلسه برنامه ریزی لازم جهت هر چه با شکوه تر برگزاری مراسم معنوی اعتکاف با برگزاری مراسم سخنرانی، برپایی حلقه های معرفت، جلسات پرسش و پاسخ و مسابقات فرهنگی مصوب شد.کارشناس تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی نیشابور ادامه داد: در این همین راستا تعداد ۴۰ مسجد برای برپایی این مراسم معنوی آماده سازی شده است. 









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن