تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871590762




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون شورای هماهنگی زنان اصول‌گرا: متاسفانه ایران به سمت برابری جنسیتی می‌رود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: معاون شورای هماهنگی زنان اصول‌گرا: متاسفانه ایران به سمت برابری جنسیتی می‌رود
در دنیایی هستیم که زن در منجلاب بدی‌های گم شده و زن ارزش و جایگاه خود را از دست داده است. حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی بیشتر جنبه نمایشی پیدا کرده است. اکثریت مردم دنیا به سمت بی‌هویتی و پوچی و ظاهرگرایی هدایت می‌شوند.
آفتاب : فرشته روح‌افزا در دومین مراسم جشن میلاد کوثر، با اشاره به جایگاه زن اظهار داشت: در دنیایی هستیم که زن در منجلاب بدی‌های گم شده و زن ارزش و جایگاه خود را از دست داده است. حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی بیشتر جنبه نمایشی پیدا کرده است. اکثریت مردم دنیا به سمت بی‌هویتی و پوچی و ظاهرگرایی هدایت می‌شوند.


به گزارش باشگاه خبرنگاران، روح‌افزا افزود: علی‌رغم فطرت پاکی که خداوند به انسان‌ها داده متأسفانه در دنیایی هستیم که دائما چکش«حقوق من حقوق من» بر سر می‌خورد. در دنیایی هستیم که سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی زن را به شدت ذلیل و خوار می‌کند و بعد جنسیتی آن را نشان می‌دهد و همه حقوق زن را باطل می‌کند. متأسفانه امروز در همه جا گفته می‌شود باید زن‌ها اجتماعی و دارای اشتغال باشند و به ورزشگاه‌ها بروند و سوت بزنند.


وی افزود: حق ما زن‌ها به عنوان یک زن گم شده است در حالی که به گفته مقام معظم رهبری حق زن، حق مادری، همسری، آرامش دادن به خانواده و پوشش است نه اینکه جنبه ستایش جنس و مدل شدن را پیدا کنند. امروز مدل شدن دخترها در سازمان ملل مطرح است در حالی که این دخترها از شدت گرسنگی در حال مردن هستند. چرا که باید با حفظ اندام خود برای مردها جذاب و دیدنی باشند. متأسفانه امروز در کشورمان آمار طلاق بالا رفته است. زیرا ما گم شده‌ای به نام کوثر حضرت زهرا(س) داریم بنابراین بیایید با الگو قراردادن این بزرگوار حقیقت، عفت و جایگاه زن را به دنیا نشان دهیم زیرا امروز دنیا به صفر رسیده است.


معاون شورای هماهنگی زنان اصول‌گرا با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) که فرموده است: زن انسان‌ساز است، قرآن انسان‌ساز است، اظهار داشت: متأسفانه امروز این مقام را نادیده می‌گیرند و به سمت برابری جنسیتی می‌روند. ما به عنوان زنان اصول‌گرا و به دنبال منویات مقام معظم رهبری با همدیگر جمع شده‌ایم تا فضا را رها نکنیم چرا که اگر فضا را رها کنیم معلوم نیست که آینده فرزندانمان چه خواهد شد.


وی با اشاره به ازدواج سفید تصریح کرد: امروز ۷۰ درصد مردم آمریکا، عمر خود را ازدواج نکرده به سر می‌برند و ۲۰ میلیون نفر از بچه‌ها پدر و مادر خود را نمی‌شناسند و به بانک‌های DNA مراجعه می‌کنند. معاون شورای هماهنگی زنان اصول‌گرا ادامه داد: ما زنان باید در جبهه‌های سیاسی و فرهنگی جمع شویم و قدرت سیاسی را بدست بگیریم چرا که نمی‌توان بدون قدرت سیاسی کار فرهنگی را انجام داد. خانم‌های اصول‌گراها باید این جلسات را جدی بگیرند و به بیرون انتشار دهند.


وی افزود: آیا مشکلات ما فقط اشتغال خانم‌ها در مراکز دولتی است؟ فرض کنید سمت‌های ریاست جمهوری را به زنان دهند چه می شود؟ فقط فرزندان آنها تنها در خانه‌ها می‌مانند و خود به خود تربیت می‌شوند. امروز باید با چادرهایمان بایستیم و با فرهنگ غربی مبارزه کنیم امروز گرفتاری ما موهای خانم‌ها است. همانگونه که مقام معظم رهبری فرموده‌اند بحران زن در دنیا وجود دارد، باید امروز این بحران از بین برود. وی گفت: چرا باید زنان در محیط‌ های صنعتی مشغول بکار شوند؟ چه کسی گفته است زنان باید در دانشگاه‌ها مهندسی معدن بخوانند. ما باید گروه گروه جمع شویم و با محوریت قرار دادن حضرت زهرا جایگاه زن را به دنیا نشان دهیم.




تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن