واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اديب يزدي ا: حضرت فاطمه (س ) با تمام وجود، در پي وحدت ماندگار برمحور توحيد بود
سياسي.
حجتالاسلام و المسلمين اديب يزدي، سخنران پيش از خطبههاي اين هفته نماز جمعه تهران ، گفت :حضرت صديقه كبري ، محبوبه خدا، با تمام وجود در پي وحدت ماندگار برمحور توحيد و رضاي پروردگار عالميان بود و هيچ كس به اندازه آن حضرت براي اقامه دين خدا، سرمايهگذاري نكرد.
به گزارش خبرنگار گروه سياسي ايرنا، حجتالاسلام و المسلمين اديب يزدي، به عنوان سخنران پيش از خطبههاي اين هفته نماز جمعه تهران ، به مناسبت ايام فاطميه ، ابتدا فرا رسيدن ايام شهادت جانگذار يگانه روزگار، عبد صالح كردگار ، حضرت فاطمه زهرا(س ) را تسليت و تغزيت گفت ، سپس به تبيين و تشريح شخصيت والا و گرانقدر دخت گرامي پيامبر عظيم الشان اسلام حضرت محمد (ص ) پرداخت .
او، با استفاده از فرمايش رسول گرامي اسلام ، حضرت محمد(ص )، كه فرمود:
فاطمه ، پاره تن من است ، هركس او را دوست داشته باشد، مرا دوست دارد، هركس او را شاد كند، خدا را شاد و هركس او را به خشم آورد، خدا را به خشم آورده است ، تمام اين موارد را دليلي بر معصوميت حضرت صديقه كبري (س ) و حجت خداست دانست كه ترديدي در آن نيست .
يزدي، يكي از معناي حجت را گره گشا دانست و با بيان اينكه حضرت فاطمه زهرا (س)، احد حجت است، خاطرنشان ساخت : عملكرد آن حضرت در طول عمر كوتاهشان ، اساسا پر مايه و باعزت و با اهميت و نوع تربيت آن حضرت نيز به گونه ايست كه آينه تمام نماي پيامبر عظيم الشان اسلام است .
سخنران پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران ، تاكيد و لزوم ضرورت حفظ حرمت محبوبه رسول خدا از سوي حضرت رسول اكرم (ص ) و همگان را يادآور شد و افزود: رسول اكرم (ص )، همواره بر حفظ حرمت صديقه كبري (س) از جانب خود و ديگران تاكيد ميورزيدند.
وي گفت : بعداز رحلت پيامبر اسلام ، شرايطي بر عالم فراهم شد كه موضعگيري حضرت فاطمه (س )، قطعا همان موضعگيري حضرت حق و شخص پيامبر خدا بود.
يزدي ، موضع گيريها و فرمايشات حضرت صديقه كبري (س ) در بحرانها و پيچ هاي تندي كه بر سر راه تاريخ اسلام قرار گرفت ، بسيار راهگشا و يكي از موارد اهتمام بسيار معروف و حياتي آن حضرت را وحدت توصيف كرد و گفت : ما معتقديم كه كسي جز حضرت فاطمه زهرا(س )، براي وحدت دلسوزي نكرد و مايه نگذاشت .
يزدي، در بيان ضرورت و اهميت وحدت از جانب حضرت صديقه كبري (س )، داستان معروف مكه و ظلم و ستم كفار به پيامبر اكرم (ص ) را مدنظر قرار داد و گفت : پيامبر اكرم (ص )، با ايجاد وحدت فراگير، از تمام نيروهاي متخاصم و دشمن خواست تا باطن خود را نشان دهند.
وي افزود: درهمين حال ، حضرت رسول (ص )، فضايي را براي كفار فراهم آوردند تا ايمان بياورند و يا تسليم شوند.
حجتالاسلام و المسلمين اديب يزدي، در قسمت پاياني سخنان خود، با تاكيد براينكه صديقه كبري (س )، حبيبه خداست ، متذكر شد: هيچ كس به اندازه حضرت فاطمه (س )، براي اقامه دين خدا ، سرمايهگذاري نكرد.
---> ايرنا.يزدي.
جمعه 27 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]