تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860687610




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روسیه: پیشنهاد غنی سازی مشترک با ایران همچنان پابرجاست


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: روسیه: پیشنهاد غنی سازی مشترک با ایران همچنان پابرجاست ارمنستان و اوکراین اقدامات مقدماتی را برای عضویت دراین مرکز انجام داده اند و کشورهای کره جنوبی، بلاروس، بلغارستان و آفریقای جنوبی قصد دارند عضو مرکز غنی سازی انگارسک روسیه شوند.

روسیه اعلام کرد: پیشنهاد ارائه شده به ایران درباره غنی سازی مشترک در خاک روسیه همچنان پابرجاست. به گزارش عصر ایران،"سرگی پریخودکو" دستیار رئیس جمهور روسیه در گفت و گو با خبرگزاری روسی ایتارتاس اظهار داشت: پیشنهاد ارائه شده به ایران برای غنی سازی مشترک اورانیوم در شهر انگارسک روسیه همچنان به قوت خود پابرجاست.روسیه چند سال پیش از این به ایران پیشنهاد کرده بود تا در مرکز غنی سازی اورانیوم انگارسک، مشارکت داشته باشد.دستیار رئیس جمهور روسیه افزود: ما این موضوع را پیش از این نیز به ایران پیشنهاد کرده بودیم اما ایران این پیشنهاد را رد کرد. وی تاکید کرد: این پیشنهاد همچنان جزء مجموعه ای از ایده های روسیه برای حل مسئله هسته ای ایران است لذا پیشنهاد روسیه همچنان پابرجاست. به هیچ وجه از پیشنهاد یا ایده های خود دست نمی کشیم لذا می توان این پیشنهاد را پابرجا دانست.پریخودکو اضافه کرد: مرکز بین المللی غنی سازی اورانیوم برپایه مجتمع شیمیایی انگارسک ایجاد شده است و روسیه و قزاقستان نیز در فعالیت آن مشارکت دارند.  کشورهای ارمنستان و اوکراین اقدامات مقدماتی را برای عضویت دراین مرکز انجام داده اند و کشورهای کره جنوبی، بلاروس، بلغارستان  و آفریقای جنوبی قصد دارند عضو مرکز غنی سازی انگارسک شوند. مرکز بین المللی غنی سازی انگارسک این توانایی را دارد تا خدمات ویژه غنی سازی اورانیوم را به کشورهای عضو این مرکز ارائه کند . فعالیت های این مرکز، تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی هسته ای قرار دارد. علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران پیش از این از ارائه پیشنهاد تهران به مسکو برای تشکیل کنسرسیوم تولید سوخت هسته ای برای استفاده در نیروگاه اتمی بوشهر خبر داده بود. براساس این پیشنهاد، سوخت هسته ای توسط کنسرسیوم مشترک در خاک روسیه تولید می شود.قبل از این "سرگی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به اظهارات صالحی گفته بود: مشکل اصلی در تشکیل کنسرسیوم هسته ای با ایران، مسئله غنی سازی اورانیوم است که ممکن است در زمینه های نظامی کاربرد داشته باشد.ریابکوف اضافه کرده بود: اطلاعاتی نداریم که ثابت کند ایران تصمیم گرفته برای اهداف نظامی، غنی سازی کند ولی اعتماد کاملی هم نداریم که کل برنامه هسته ای ایران، صلح آمیز باشد به همین دلیل اظهارات صالحی برای تشکیل کنسرسیوم هسته ای با روسیه، نیازمند تحلیل بیشتری است.ایده تشکیل کنسرسیوم بین المللی برای تولید سوخت هسته ای در خارج از ایران، حدود دو سال پیش از سوی کشورهای 1+5 (کشورهای عضو دائم شورای امنیت و آلمان) مطرح شد ولی ایران آن را رد کرده بود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن