تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833470063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس سازمان پزشكي قانوني استان‌خوزستان: فزوني ازدواج‌هاي فاميلي در استان كثرت بيماري‌هاي جنين و تقاضاهاي بيشمار سقط را به‌دنبال دارد در پژوهش روبه‌رشد هستيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس سازمان پزشكي قانوني استان‌خوزستان: فزوني ازدواج‌هاي فاميلي در استان كثرت بيماري‌هاي جنين و تقاضاهاي بيشمار سقط را به‌دنبال دارد در پژوهش روبه‌رشد هستيم


خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: حوادث

دكتر احمد قرباني اعلام كرد: وقوع مرگ و ميرهاي غيرطبيعي و مشكوك 11 ماهه اول سال 86 در استان نسبت به سال‌هاي گذشته سير نزولي داشته است.

رئيس سازمان پزشكي قانوني استان خوزستان در گفت و گو با خبرنگار حوادث خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار داشت: مرگ و ميرهاي غيرطبيعي و مشكوك در استان خوزستان با 862 مورد در 11 ماه اول سال 86

- از ابتداي فروردين‌ماه تا آخر بهمن‌ماه - كمترين آمار را نسبت به مدت مشابه سال‌هاي قبل نشان مي‌دهد. از اين تعداد مرگ و مير 51 مورد بر اثر برق‌گرفتگي، 60 مورد به‌خاطر مصرف مواد مخدر، 125 فقره غرق‌شدگي و فوتي‌هاي ناشي از حوادث رانندگي 625 مورد بوده‌اند.

وي اظهار داشت: همچنين در اين مدت تعداد 2 هزار و 226 مجوز دفن در خوزستان صادر و به پرونده 12 هزار و 652 مورد معاينه اوليه نزاع و 38 هزار و 724 معاينه سرپايي رسيدگي شده است.

دكتر قرباني در خصوص مرگ و ميرهاي ناشي از مصرف موادمخدر عنوان كرد: با 60 مورد فوتي در يك سال، كمترين آمار را نسبت به سال‌هاي گذشته داشته‌ايم. در برخي از مرگ و ميرهاي ناشي از اين عامل نمي‌توان نوع ماده مخدر را تشخيص داد چون روز به روز انواع جديدي از مواد مخدر، به‌خصوص قرص‌هاي روانگردان پديدار مي شود و متاسفانه گرايش به اين گونه مواد در حال افزايش مي‌باشد.

او گفت: در استان خوزستان به‌خاطر گرايش زياد به ازدواج‌هاي فاميلي و در نتيجه افزوني جنين‌هاي بيمار ما در اين استان آمار بالايي از سقط‌هاي جنين قانوني داريم. در سال‌هاي گذشته تنها مجوز سقط جنين‌هاي مبتلا به تالاسمي ماژور صادر مي‌شد ولي در حال حاضر در جريان حاملگي حتي اگر جان مادر در خطر باشد به شرط اينكه جنين زير چهار ماه داشته باشد نيز مجوز سقط جنين داده مي‌شود. بيشتر بيماري‌هاي مادرزادي جنين بعد از چهار ماهگي نمايان مي‌شود اما در اين مرحله فقط بر اساس حكم و موافقت شوراي نگهبان مجوز سقط داده مي‌شود. بيماري‌هاي تالاسمي ماژور و نقص سيستم عصبي از بيماري‌هاي مادرزادي جنين است. در مورد بيماري سندرم داون هنوز مجوزي براي سقط جنين صادر نشده است و اين در حالي است كه هر روز كودكان بسياري كه مبتلا به اين بيماري هستند، متولد مي‌شوند.

رئيس سازمان پزشكي قانوني استان خوزستان خاطرنشان كرد: آمارهاي مربوط به جرايمي چون تجاور به عنف طبقه‌بندي محرمانه دارد ولي مي‌توان گفت در استان خوزستان آمار قابل ملاحظه‌اي در اين رابطه نداريم؛ البته اين مساله شايد به‌دليل مسائل فرهنگي خانواده‌ها و عدم مراجعه افراد به پزشكي قانوني و تشكيل پرونده باشد. آمار معاينات سرپايي در بخش مردان نيز بالاتر از زنان است. احتمال مي‌رود اين نيز به‌خاطر نوع فرهنگ مردم ما و عدم ارجاع زنان باشد.

در ادامه اين گفت و گو دكتر قرباني با اشاره به بخش‌هاي سخت‌افزاري اين سازمان اظهار كرد: سازمان پزشكي قانوني خوزستان از نظر فيزيكي تنها داراي يك ساختمان است و علاوه بر مراجعين مختلف و متعدد، اجساد نيز در اين مكان نگهداري مي‌شوند. در سردخانه‌ها افراد مجهول‌الهويه نيز بسيار زيادند و اين در حالي است كه اين اجساد ماه‌ها در سردخانه مي‌مانند. ما براي رفع مشكل گنجايش سردخانه‌ها، آن‌ها را از وضعيت كشويي به سالني تغيير داده‌ايم و در حال حاضر سردخانه‌هاي ما با اين وضعيت حدود 60 جسد را در خود نگهداري مي‌كنند اما بودن آزمايشگاه، سردخانه و سالن تشريح در يك ساختمان ازدحام و مشكلات بسياري را به همراه دارد.

وي ادامه داد: ما علاوه بر مراجعين كلانشهر اهواز به مراجعان شهرهاي حميديه، شادگان و ملاثاني نيز خدمات ارائه مي‌دهيم. اعتبارات و فضاي فيزيكي موجود جوابگوي اين همه جمعيت نيست. ساماندهي اين تعداد مراجعه‌كننده نيازمند يك مركز دوم پزشكي قانوني در اهواز است.

او گفت: سال گذشته از سوي معاونت بودجه و برنامه‌ريزي، اعتباري به ميزان 690 ميليون تومان به ما داده شد در صورتي‌كه هزينه‌هاي ما در سال 86 در حدود يك ميليارد و 300 تومان بوده است. امسال معاونت بودجه و برنامه‌ريزي استان، 30 درصد به بودجه پزشكي قانوني خوزستان اضافه كرد و اعتبار ابلاغي ما در سال 87 به 890 ميليون تومان رسيده است اما با دريافت اين اعتبار، باز هم كسري بودجه داريم.

رئيس سازمان پزشكي قانوني استان خوزستان عنوان كرد: مجموع پرسنل ما 84 نفر است كه با توجه به ارائه خدمات 24 ساعته اين پرسنل، اين تعداد جوابگو نيست اما با اين همه، در معاينات سرپايي رتبه سوم كشور و در معاينات اجساد رتبه دوم را داريم. اگرچه نيروهاي پزشكي قانوني استان بيشترشان از اعضاي هيات‌هاي علمي دانشگاه‌ها هستند اما تنها يك متخصص پزشكي قانوني داريم.

وي درباره پزشكي قانوني استان خوزستان و واحدهاي مختلف آن گفت: سازمان ما يكي از هشت سازمان بزرگ كشور است كه از نظر آمار عملكرد داراي رتبه‌اي بين دوم تا چهارم مي‌باشد. در استان خوزستان، پزشكي قانوني در حوزه‌هاي آزمايشگاهي، آموزش و پژوهش و حوزه معاينات بسيار فعال است كه در حوزه آزمايشگاهي آن همه آزمايش‌هاي سم‌شناسي، آسيب‌شناسي، سرولوژي، مواد مخدر و دارو انجام مي‌گيرد. در اين واحد تنها آزمايش DNA، ژنتيك و تشخيص هويت انجام نمي‌شود. داير كردن اين واحد آزمايشگاهي نيازمند تامين نيروي انساني متخصص است بنابراين فعلا راه‌اندازي آن ممكن نيست.

دكتر قرباني افزود: اين نوع آزمايش‌ها در مراكز تهران، مازندران، اصفهان، مشهد، تبريز و كرمانشاه انجام مي‌شود. اداره كل پزشكي قانوني خوزستان در حال حاضر يكي از قطب‌هاي بزرگ آزمايشگاهي كشور است و با راه‌اندازي واحد DNA، بخش آزمايشگاهي خوزستان كامل و جامع‌تر مي‌شد.

او خاطرنشان كرد: از ديگر فعاليت‌هاي اين ارگان بخش آموزش و پژوهش است؛ در دو سال گذشته دو مقاله تخصصي در موضوع مواد مخدر و تصادفات به‌صورت سخنراني در هندوستان و سه مقاله در اردن ارائه داديم، همچنين سه پروژه تحقيقاتي در مورد فوتي‌ها، تصادفات و علل عمده مرگ در خوزستان به اجرا درآمده است. در حوزه مسائل پژوهشي در وضعيت رو به رشدي به‌سر مي‌بريم. در سال گذشته نيز خوشبختانه موفق شديم مجوز راه‌اندازي مركز آموزشي منطقه‌اي جنوب و جنوب غرب كشور را اخذ كنيم. از طرف ديگر با دانشگاه‌ها و مراكز آموزشي توافقي صورت گرفت و پزشكي قانوني خوزستان به ابزارهاي آموزشي مجهز شد.

رئيس سازمان پزشكي قانوني استان خوزستان گفت: در حوزه معاينات، در بخش‌هاي عمومي از جمله ضرب و جرح و تعيين سلامت و نيز معاينات اختصاصي زنان و مردان خدمات ارائه مي‌دهيم. در اين واحد كميسيون‌هاي تخصصي مختلفي از جمله كميسيون قصور پزشكي، تعيين سن و نقص عضو برگزار مي‌گردد.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2382]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن