واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دلجويي احمدي نژاد از بهداد با انتقاد از قضااحمدينژاد در مراسم توديع و معارفه مديرعامل خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: متاسفانه دستگاه هاي مسئول قانون را رها كرده اند و سراغ ديگران مي روند كه چرا به فلان نماينده مجلس يا عضو قوه قضائيه يا گروهي خاص انتقاد كرده ايد، بنابراين بايد محاكمه شويد و زندان هم برويد.
يک روز پس از آنکه محمدجعفر بهداد، مديرعامل سابق خبرگزاري ايرنا و معاون سياسي دفتر محمود احمدينژاد، از محکوميت خود در دادگاه آنهم به جرم نگاشتن مقالهاي خبر داد، رئيس جمهور در سخناني که در مراسم توديع و معارفه وي و علي اکبر جوانفکر، از رويه در پيش گرفته شده از سوي قوه قضاييه، انتقاد کرد.به گزارش رجانيوز رئيس جمهور امروز با انتقاد تند از روند در پيش گرفته شده گفت: طبق صريح قانون اگر به امام(ره)، رهبري و رئيسجمهور توهين شود، بايد برخورد شود و برخوردهاي ديگر پذيرفتني نيست.دكتر احمدينژاد در مراسم توديع و معارفه مديرعامل خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: متاسفانه دستگاه هاي مسئول قانون را رها كرده اند و سراغ ديگران مي روند كه چرا به فلان نماينده مجلس يا عضو قوه قضائيه يا گروهي خاص انتقاد كرده ايد، بنابراين بايد محاكمه شويد و زندان هم برويد.اين قبيل برخوردها را قبول نداريم و معتقديم اين رفتارها نشان دهنده روحيه ديكتاتوري است و همگان بدانند كه اين كشور ديكتاتوري بردار نيست و مسائلي كه 30 سال قبل بود، تمام شده استرئيسجمهور گفت: اين قبيل برخوردها را قبول نداريم و معتقديم اين رفتارها نشان دهنده روحيه ديكتاتوري است و همگان بدانند كه اين كشور ديكتاتوري بردار نيست و مسائلي كه 30 سال قبل بود، تمام شده است.احمدينژاد فضاي اطلاع رساني و مطبوعات را فضايي خاص خواند و افزود: بنده اين بگير و ببندها را قبول ندارم، زيرا برخلاف صريح قانون است و با صرف يك انتقاد از يك فرد درست نيست كه با افراد برخورد شود.وي اضافه كرد: 4 سال به من توهين كردند ولي من موافق بگير و ببند نبودم و دادستان بايد طبق صريح قانون عمل كند.رئيسجمهور، ملت ايران را ملتي آزاد خواند و گفت: مي گويند از اين فرد انتقاد نكن، چرا نبايد انتقاد كرد، مگر اين فرد كيست كه از وي انتقاد نشود؟
وي افزود: من از برخي برخوردهاي قوه قضاييه گله دارم. فردي نشريه اي را چاپ كرده است و شما برخلاف قانون تعطيلش كرده ايد، در حالي كه هيئت منصفه مطبوعات وجود دارد و اگر قرار است به جرم يك مطبوعاتي رسيدگي شود، بايد هيئت منصفه حضور داشته باشد، نمي توان فوق قانون عمل كرد.احمدينژاد فلسفه وجودي هيئت منصفه را جلوگيري از برخوردهاي سليقه اي دانست و گفت: برخوردهاي قضايي بدون حضور هيئت منصفه تعقيب و به زندان افكندن را قبول ندارم.وي افزود: كسي كه در كار فكري است، بايد فراغ بال داشته باشد. حال ممكن است چهار نفر سوء استفاده كنند يا قدر اين فضاي آزاد را ندانند و اشتباه كنند ولي نبايد طوري عمل كنيم كه كسي جرات نكند يك نقد را در اين كشور منتشر كند.رئيسجمهور به مقالات سردبير يكي از روزنامه ها در نقد عملكرد دولت هاي نهم و دهم اشاره كرد و گفت: فردي كه در لندن مقيم است در يك سال و نيم گذشته بيش از 250 مقاله بر ضد من و مسائلي كه شايد ربطي هم به دولت ندارد، به صورت روزانه منتشر كرده است. چه اشكالي دارد؟ مردم آن را مي خوانند و حرف ما را نيز مي شنوند و در نهايت قضاوت مي كنند.4 سال به من توهين كردند ولي من موافق بگير و ببند نبودم و دادستان بايد طبق صريح قانون عمل كندوي افزود: اين درست نيست كه تا مقاله اي بر ضد شخصي نوشته شد، آن رسانه تعطيل و نويسنده آن زنداني شود. با اين فضا كسي ديگر نمي تواند دست به قلم ببرد. كار مطبوعاتي و كار فكري كند.احمدينژاد همه آحاد ملت را در برابر قانون يكسان خواند و گفت: امام(ره) و مقام معظم رهبري همواره بر اين مهم تاكيد كرده اند، مجلس قانوني را تصويب كرده است كه بايد شئونات بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و مقام ولايت فقيه حفظ شود ولي بقيه افراد از انتقاد رسانه ها مصون نيستند.وي افزود: چه كسي گفته است كه ما بي عيب هستيم؟ اجازه دهيد انتقادها مطرح شود. ممكن است از 100 انتقاد، يك مورد يا 10 مورد آن درست باشد كه ما بايد ضمن تشكر از اين انتقادها، خود را اصلاح كنيم. تنظيم براي تبيان: عطاالله باباپور
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]